Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 300 m2-es családi ház Aszófő, Lakóövezet

369 000 000 Ft
Aszófő Lakóövezet
6 hónapja, 3 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11160499
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 8
  • Alapterület (m²): 300
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
ELADÓ ÖRÖKPANORÁMÁS 300 m2-es, kétszintes családi ház ASZÓFŐN!

A dombok ölelésében fekvő Aszófő a Balaton északi partján, a közkedvelt tihanyi félsziget lábánál fekszik. Balatonra nyíló panorámája méltán megér egy misét, Budapesttől pedig mindössze 1,5 órányi autóútra található. A falu és az ingatlan környezetének a szépsége az olaszországi Toszkánára és a franciaországi Provence-i falvakéra emlékeztet.

A 300 m2-es aszófői családi ház lenyűgöző Balatoni örökpanorámája láttán máris jobb kedvre derül az ember. A ház kiváló elhelyezkedése folytán szinte lépten-nyomon a balatoni panorámába botlunk mind a nappalik, mind a hálószobák ablakain keresztül. Hatalmas teraszán és kertjében a jó társaság és egy pohár finom bor mellett szinte garantált a kellemes kikapcsolódás és a feltöltődés.

A 900 m2-es telken elhelyezkedő ház jól átgondolt és praktikus kivitelezése folytán akár egy 6 fős nagycsalád is bőségesen elfér egymást mellett mind nyaralás, mind állandó lakhatás céljából, hiszen az ingatlan 6 különálló szobával, 2 szép nappalival és 3 fürdőszobával rendelkezik, melyek két szinten oszlanak el.
A gáz-cirkó kazánnal és padlófűtéssel felszerelt ház földszinti tágas nappalijában még egy egyedileg készített impozáns cserépkályha is kialakításra került, mely a téli hónapokban bőséges meleget és bensőséges hangulatot kölcsönöz a ház lakóinak. A nyári meleg elviselhetőségéről és az összkomfort érzetről a kertben elültetett hatalmas fák mellett 2db, az emeleten elhelyezett hűtő-fűtő klíma is gondoskodik. Igény szerint napkollektorok is felhelyezhetők, melyek előkészítése már megtörtént.

A lakás helyiségei:
- 5 db hálószoba
- 2 db tágas nappali
- 1 db dolgozó szoba
- 3 db fürdőszoba (az egyikben szauna)
- 3 db toalett
- 1 db konyha
- 3 db gardrób
- 1 db nagy terasz
- 1 db erkély

A tekintélyt parancsoló ház csodálatos kertje igényesen kialakított és szépen gondozott, teli virágokkal és nagy fákkal. Az öntözővel ellátott kertben található még egy fúrt kút és egy jakuzzi is. A parkolás egy kétállásos garázsban biztosított.

Az ingatlan teljesen berendezett, azonnal birtokba vehető!
Minimális felújítást és szaniter cserét igényelnek a földszinti, illetve az emeleti fürdőszobák, valamint a konyha is igény szerint.

Az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető!

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!
A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, megoldásokat kínálunk.
Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Moka Tünde

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Aszófő

Lakóövezet


Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Aszófő
    Aszófő
    ELADÓ ÖRÖKPANORÁMÁS 300 m2-es, kétszintes családi ház ASZÓFŐN! A dombok ölelésében fekvő Aszófő a Balaton északi partján, a közkedvelt tihanyi félsziget lábánál fekszik. Balatonra nyíló panorámája méltán megér egy misét, Budapesttől pedig mindössze 1...
    • Eladó ház, Lakás - Aszófő
    2 napja, 14 órája
    369 000 000 Ft
  • Eladó 503 m2-es családi ház Aszófő
    Aszófő
    Aszófőn eladó egy gyönyörű ÖRÖK BALATONI PANORÁMÁS családi ház!Az ingatlan akár két generáció számára is megfelelő lehet, illetve panzió üzemeltetésére is alkalmas.A földszinten 4 szoba, egy hatalmas nappali, konyha, gardrób, fürdő+wc, egy külön wc, ...
    • Eladó ház, Lakás - Aszófő
    3 napja, 18 órája
    420 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Aszófő 420.000.000 Ft
    Aszófő
    ÖRÖK BALATONI PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ ELADÓ ASZÓFŐN! Az ingatlanra a NAPELEM TELEPÍTÉS folyamatban van! 724 m2 nagyságú területen fekszik ez a 1997-ben épült tégla szerkezetű, BRAMAC cseréppel fedett családi ház. Az épület szinte teljes egészében alá v...
    • Eladó ház, Lakás - Aszófő
    2 hete, 2 napja
    420 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Aszófő 165.000.000 Ft
    Aszófő
    KÉT LAKÁSSAL RENDELKEZŐ, ÚJSZERŰ VENDÉGHÁZ (VÁLLALKOZÁSSAL ÉS SZINTE A TELJES BERENDEZÉSSEL, FELSZERELTSÉGGEL EGYÜTT) - vagy akár CSALÁDI HÁZ ELADÓ ASZÓFŐN, GYÖNYÖRŰ KÖRNYEZETBEN, PATAKKAL, KÜLÖNLEGESEN SZÉP KERTTEL! BEFEKTETŐK ÉS ÖSSZEKÖLTÖZŐ NAGYCS...
    • Eladó ház, Lakás - Aszófő
    2 hete, 2 napja
    165 000 000 Ft
  • Eladó 171 m2-es családi ház Aszófő
    Aszófő
    +++ELADÓ HÁZ ASZÓFŐN+++Megvételre kínálok Balatonhoz közel egy 170négyzetméter lakóterületű,családi házat.Fedezze fel ezt az eladó ingatlant, mely 125 000 000 HUF vételárral és 730 994 HUF négyzetméterenkénti árral büszkélkedhet. Ez a téglaépítésű cs...
    • Eladó ház, Lakás - Aszófő
    2 hete, 3 napja
    125 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Moka Tünde

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Aszófő

Lakóövezet