Eladó - Családi ház - Kölcsey Ferenc utca

38 800 000 Ft
Baja Kölcsey Ferenc utca
2 hete, 6 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12237937
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 75
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
irányár: 38.800.000 Ft

Baja belvárosának Északi felében eladó ez a kompakt kis ház. Az ingatlan akadálymentesített, hasznos alapterülete 75 nm, amelyhez egy jópofa kis 60 nm es udvar tartozik. Az udvar belső felében egy mediterrán hangulatot varázsoló tér került kialakításra, ami egy kellemes feltöltődést nyújt a melegebb napokon és kisebb családi vagy baráti összejöveteleken is. Az udvar kicsinek mondható, de az ott gondosan elhelyezett díszítések és egyedi növények elfeledtetik a tér szűkösségét.
Az utcafrontra nyíló kapubejárón keresztül egy gépjármű beállása biztosított, a többi jármű elhelyezésére az utca előtt kialakított parkolóhelyen lehetséges.
Az összes nyílászáró modern műanyag nyílászárókra lett kicserélve, amely a ház melegét bent, a forgalom zaját pedig kint tartja.
A teljes víz és szennyvíz rendszer, a villanyrendszer, valamint a gázrendszer ki lett cserélve. Ház fűtéséről, és a meleg víz előállításáról egy újonnan beszerelt Westen gázkazán gondoskodik.
A nappalit és a teljes életteret a kor szellemének megfelelő modern köntösbe öltöztették, ami során minden burkolat újra cserélődött. A konyhának az egyedileg tervezett és újonnan beépített gépesített konyhabútor modern külsőt és kellemes hangulatot kölcsönöz.
A házba belépve egy fényes előtérbe jutunk, ahonnan jobbra egy az udvarra néző szobát találunk. Balra található az utcára néző tágas és kimondottan szép nappali, amelyből az utcára néző hálószoba nyílik. Az előtérből egyenesen tovább haladva találjuk a konyha-étkezőt, amelyből egy kisebb háztartási helységbe, valamint a fürdőszoba/ WC- be jutunk el. A fürdőszoba is a ház többi részével együtt 2022 -ben lett teljesen újra gondolva, ahol a praktikusság jegyében egy nagyobb sarokkád került beépítésre. Az udvaron található még 2 db külön bejáratú tároló is, amiben a mindennapokban használt eszközök vagy tárgyak praktikusan behelyezhetők. A ház tetőszerkezetének egy részén a héjazat a modernebb formavilág miatt kicserélésre került a csapadák elvezető rendszerrel együtt. Az esővizet egy nagyobb tároló fogja fel, a nagyobb mennyiségben lehulló csapadékot az udvar alatt elrejtett csővezeték szállítja ki az utcára.
Mivel a ház a belvárosban van igy sok bolt, üzlet, bevásárló központ, orvos, piac és szórakozó, valamint vendéglátóhely a közelben van.


Az ügylet lebonyolításához szükséges összes magyar bank teljes palettájának hitelügyintézésével, valamint teljes jogi, földhivatali, biztosítási és ingatlan felújításai kivitelezésihez szükséges szakértő munkatársak teljes palettájával állok rendelkezésedre.

Nálam a bankok és a biztosítók érted versenyeznek :D

Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.

2 gyermek vállalásánál vagy 1 meglévő és 1 vállalt gyermeknél CSOK+ hitel felvehető!! Adj magadnak 3% esélyt.

A pontos feltételekért keresd a hitelhekkert :D tel: 06703272201 ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 366107

Kapcsolat a hirdetővel
  • Farkas Gergő

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Baja

Kölcsey Ferenc utca


Hasonló hirdetések

  • Eladó 79 m2-es téglalakás Baja, Deák Ferenc utca
    Baja, Deák Ferenc utca
    Baja belvárosában a Szentháromság tértől és Sugovicától alig 200 méterre eladó 79 m2-es, jó állapotú, klimatizált lakás udvari autóbeállóval.2003-ban épült Poroton téglából. Homlokzata nemes vakolattal ellátott, a tető szigetelt, Bramac beton cserépp...
    • Eladó ház, Lakás - Baja
    2 hónapja
    36 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Farkas Gergő

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Baja

Kölcsey Ferenc utca