Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Családi ház Bakonybánk

Bakonybánk
2 hete, 6 napja

Hasonló hirdetések

  • Eladó 90 m2-es családi ház Bakonybánk, Kossuth Lajos utca
    Bakonybánk, Kossuth Lajos utca
    Bakonyaljai tornácos parasztház, 4010 m2 területtel, kerti tóval, dupla garázzsal!Egy bakonyaljai kicsiny településen, Bakonybánkon megvételre kínálok egy gyönyörű tornácos parasztházat,  a régvolt Kintli házat! Az ingatlan 90 m2, falazata tégla.  20...
    • Eladó ház, Lakás - Bakonybánk
    6 napja, 15 órája
    45 600 000 Ft
  • Eladó 540 m2-es családi ház Bakonybánk, Bakonybánk
    Bakonybánk, Bakonybánk
    Eladó a Bakony keleti részén fekvő Bakonybánkon található Stróbel - kastély. 1921-ben épült késő szecessziós stílusban, különleges kőberakással, a hátsó bejáratnál vörösmárványból készült lépcsővel, mindezek mellett a telek végében csordogáló patakoc...
    • Eladó ház, Lakás - Bakonybánk
    1 hete, 5 napja
    137 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9749836
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 95
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Miért pont Bakonybánk? Nem kérdés. A Bakony egy gyönyörű hely ahol tényleg nem csak mese a nyugalom és a szomszédok jó barátsága.
Ahol lehet a kertben szallonát sütni, ki lehet engedni a gyereket tollasozni és mehet akár az utca végéig egyedük biciklizni, mert annyira nyugodt minden. A levegőről nem is beszélek. Aki asztmás ide költözzön, mert itt kigyógyul belőle.
A ház maga teljes tégla. Betonsáv alappal rendelkezik. Kettő hatalmas nagyszoba található a házba így nem kell félni, hogy nem lehet elférni. Sajnos szigetelés nincs a házon,de ami a legjobb,hogy beton födémes, és ami úgy gondolja,hogy a ház kicsi felfelé könnyen megy. A házban fatüzelésű kályha és cserépkályha adta a meleget. A gáz és a csatorna az udvarban található azt a tulajdonos nem vezetette be. A víz, villany viszont bent van a házban.
A tető palatető viszont a szalufák nagyon jó állapotban vannak és a tető is,így persze idővel lehet, le kell cserélni,mert pala,de akár zsindely is tehető rá.
A ház alá van pincézve. Itt található meg az ipari áram is, ami valljuk be a mai világban kincset ér. Bármikor költözhető!!!!
Van számos melléképület, ami jó állapotú és akármit is lehet vele kezdeni. A telek területe 1371m2.
De tudják mi a bónusz, ha valaki ezt megveszi?A házhoz tartozik egy kb. [------]m2 es üres telek a ház mellett, amit akár be is lehet építeni vagy továbbgondolni és eladni.
Ebből akár még hasznot is lehet kovácsolni. Eladó Bakonybánkon egy kisebb felújításra szoruló családi ház!

Vásárolja meg ezt az ingatlant, legyen az Ön szép OTTHONA!
Ebben segítünk INGYENESEN és Minden ügyintézés a mi feladatunk, Önnek csak döntenie kell.
Segítséget nyújtunk az adásvételi folyamat egészéhez, és igény szerint, megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, hogy minden gyorsan és gördülékenyen menjen. Bármikor hívhat, még hétvégén is elérhető vagyok.

Elhelyezkedés
Bakonybánk

 
Elhelyezkedés
Bakonybánk