Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó lakás, Bakonyszombathely

35 000 000 Ft
Bakonyszombathely
7 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11282165
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 67
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Teljes körűen felújított sorházi lakás, saját kertkapcsolattal, 4 féle fűtési móddal!
Az ingatlankeresők legkedveltebb településén, Bakonyszombathelyen megvételre kínálok egy tégla építésű, 67 m2-es társasházi lakást, saját terasszal, kocsibeállóval, kertkapcsolattal. Az ingatlan 2 szoba (egyik szobában beépített gardrób), konyha+étkező, tágas nappali, fürdőszoba és előszoba helyiségekből áll.
A jelenlegi tulajdonosok az ingatlant teljes körűen felújították, melynek keretében kicserélték a teljes víz- és villanyhálózatot, kiépítésre került 3 fázis (25+16+16 A), szabványosított mérőóra, éjszakai is.
Melegvíz bojler 120 literes. Több helyen állítható fényerősségű led világítási hálózat. A burkolatok is kicserélésre kerültek, minden helyre a megfelelő burkolat került, járólap és laminált padló, álmennyezet minden helyiségben. Az otthon melegéről többféle fűtési mód is gondoskodik, úgy mint mennyezeti infrapanel, inverteres klíma,1 db cserépkályha, valamint gázkonvektorok. A nyílászárók műanyagok, szúnyoghálóval, két nagyobbik ablak redőnnyel szerelt. Telekom optikai kábel kiépítve.
A többi lakástól tujákkal, egyéb növényekkel teljesen le van kerítve a terasz és a kocsibeálló, külön utcafronti bejárattal.
Egy nagy zöld terület kúttal, valamint 2 db tároló is a lakáshoz tartozik.
A közös költség összege: 5.400 Ft. A tulajdonos rendelkezik az elmúlt évek rezsi kimutatásával, tehát a vevőnek rálátása van a pontos fenntartási költségre is.
Az ingatlan Bakonyszombathely egyik csendes részén található. A falu központja 15 perc sétával érhető el. Ajánlom azoknak, akik egy jó közösségű, nyugodt, csendes településen szeretne élni. Gyerekes családoknak ideális hely, hisz a faluban van új bölcsőde, óvoda, iskola. Minden egyéb is megtalálható, ami a mindennapi élethez szüksége, úgy mint 3 kisbolt, orvosi- és fogorvosi rendelő, védőnői szolgálat, posta. Munkásjárat szinte minden irányba közlekedik a településen át.

A vételár finanszírozásához CSOK támogatásra és hitelre van szüksége? Hitelcentrumunk bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel várja ügyfeleit a szerződés aláírásától, kiutalásig !Hívjon, az ingatlan rugalmas időpontokban megtekinthető!

Referencia szám: LK080284-MA

Kapcsolat a hirdetővel
  • Ardó Mónika

  • +367052-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Bakonyszombathely


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó 67 m2-es téglalakás Bakonyszombathely, Damjanich utca
    Bakonyszombathely, Damjanich utca
    Teljes körűen felújított sorházi lakás, saját kertkapcsolattal, 4 féle fútési móddal!Az ingatlankeresők legkedveltebb településén, Bakonyszombathelyen megvételre kínálok egy tégla építésű,  67 m2-es társasházi lakást, saját terasszal, kocsibeállóval,...
    • Eladó ház, Lakás - Bakonyszombathely
    4 hónapja, 3 hete
    35 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Ardó Mónika

  • +367052-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Bakonyszombathely