Eladó - Családi ház - Baktüttös

24 990 000 Ft
Baktüttös Baktüttös
2 hete, 6 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11676341
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 77
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
ZALAEGERSZEGTŐL 18 km-re, 2+2 fél szobás, 2002-ben épült, megóvott állapotú TÉGLA családi ház kezelhető méretű területen!

Baktüttösön vált eladóvá ez jó állapotú, 2+2 fél szobás családi ház!

Az otthon 74 m2 - en ad helyet egy nagy, világos, előtérnek, egy jelenleg étkezőként használt, ugyanakkor nappalinak is kiválóan alkalmas helyiségnek, egy tágas, 20 m2 - es, 2 ablakkal ellátott szobának ,egy szintén tágas konyhának, további egy hálónak, egy tusolóval és toalettel ellátott fürdőnek, egy külön helyiségben található mellékhelységnek, valamint egy fél szobának, amelyet a jelenlegi tulajdonosok spájznak használnak, azonban igény esetén hálóként is funkcionálhat.

Szerves részét képezi az ingatlannak a bejárat mellett található gépészeti helyiség, valamint a cca. 4 m2 - es terasz.

A 2002-ben épült ingatlanban a nyílászárók jó minőségű fából készültek, állapotuk kiváló.

Az otthon melegvízellátásáról egy mindössze alig 2 éves Ariston villanybojler, valamint egy 2018-ban vásárolt Bosch gázkazán gondoskodik, melegéért pedig a fent említett gázkazán felel, azonban alternatívaként egy vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésünkre áll, melynek rendszerre történő rákötése már megvalósult.

A kiváló alapadottságokkal bíró ingatlan kizárólag téglából épült!
Aljzata szigetelt, fa födémmel rendelkezik, tetejének fedése cserép, melynek egy része 2008-ban fóliázva lett, valamint a lécek is cserélésre kerültek, így szerkezete megóvott állapotú.

Az otthon nem régi építési évének, valamint a tulajdonosok gondos karbantartásának köszönhetően nem vizesedik, nem penészes, garantáltan csalódásmentes állapotnak örvend.

A családi ház egy 360 m2-es gondozott, teljesen sík, körbekerített területen terül el, mely optimális egy idősebb pár számára, ugyanakkor gyermekes családok részére is kiváló, akár egy hinta, trambulin vagy csúszda elhelyezésére.

Ezen területen azonban rengetek növényt, pl: mályvavirág, léggömbvirág, levendula, mocsári hibiszkusz, illetve citromfű, sóska , egy meggyfa és további fűszernövények is megtalálhatunk.

Az ingatlan Baktüttös egy csendes utcájában helyezkedik el , rendes ,csendes szomszédok társaságában, mindössze 20 percre Zalaegerszegtől.

A közelben található egy játszótér, ugyanitt a buszmegálló, egy gyönyörű panorámájú kilátó, pár perc sétára pedig az orvosi rendelő, illetve elérhető a falugondnoki szolgáltatás is.

A családi ház per, igény- és tehermentes tulajdoni lappal rendelkezik, tulajdonviszonyai rendezettek és igény esetén üres állapotában, rövid időn belül birtokba vehető!

Ajánlom azoknak:
- Akik egy jó állapotú, 2+2 fél szobás, 2 féle fűtési lehetőséggel bíró ház tulajdonosai szeretnének lenni.
- Akik szeretnek nyugodt, csendes környezetben élni.
- Akik nem szeretnének a belső felújítási munkálatokkal bajlódni.
- Akinek ez a méretű udvar előnyt jelent, időt spórolva gondozásával és a fűnyírással.

Irányára: 24.990.000 ft ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 357009

Kapcsolat a hirdetővel
  • Horváth Evelin

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Baktüttös

Baktüttös

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Horváth Evelin

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Baktüttös

Baktüttös