Eladó 150 m2-es családi ház Balassagyarmat, Kertváros

94 000 000 Ft
Balassagyarmat Kertváros
1 hónapja, 2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12062580
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 150
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Két lakóház egy telken! Családi ház 74millió a műhely 20millió forint. Kiváló állapotú, kertvárosi, több generáció együtt élésére alkalmas családi ház és vele egy telken található különálló épület eladó. Balassagyarmat Észak-Magyarországon, Nógrád megye északnyugati részén fekszik. Budapesttől mindössze 75 km.-re található a település. Ebben a nagy múltú, békés, polgári kisvárosban kínálunk eladásra egy minden igényt kielégítő 1999-ben épült, összkomfortos kertes házat, és egy többcélú felhasználásra alkalmas további épületet mely az udvar végében helyezkedik el. Csendes mégis a belvároshoz elég közel találjuk az ingatlant. Közelében megtalálhatók élelmiszerüzlet, zöldséges, iskola, óvoda, orvosi rendelő, buszmegálló. Az ingatlan udvarára elektromos kapun jutunk be, a telek határán igényesen megépített kerítés húzódik. A ház akár két generáció együttélésére is alkalmas, de természetesen egy család részére is abszolút ideális. Tágas, benapozott terek jellemzik az ingatlant. Földszintjén egy hálószoba mellett egy hatalmas nappali étkezővel mely közvetlen kapcsolatban van a konyhával, előszoba és fürdőszoba wc.-vel, található, emellett egy garázs is helyet kapott, mely szintén elektromos kapuval rendelkezik. Emeletén három tágas hálószoba mellett, fürdő, wc és nappali található. A nappali dísze a csodaszép kandalló, mely vízteres és a lakóház központi fűtését biztosítja. A házhoz közvetlenül kapcsolódik egy további hatalmas méretű garázs, mely akár három gépkocsi tárolására is alkalmas, de teherautó befogadására is képes, belmagasságának köszönhetően. Tágas tetőtere további szobák kialakítását teszi lehetővé. Közel teljes magasságában burkolt, akár vállalkozási célra is alkalmas. Külön vizesblokkal és padlófűtéssel. Járófelületek szilárd burkolattal ellátottak. Udvara füvesített, fúrt kúttal és öntözőrendszerrel rendelkezik. A kert végében további nagy méretű épület található mely akár lakóháznak, vállalkozásra, vagy egyéb tevékenységre is alkalmas. Az összkomfortos épület vizesblokkal, és lifttel is rendelkezik. A két épület együttes ára 94Millió ft. Sokoldalú felhasználásra alkalmas kiváló ár-érték arányú ingatlan, mai árakkal számolt előállítási költsége lényegesen magasabb., miközben minden összetevőjében korszerű. Falai HB 38-as falazóblokkból épültek, nyílászárói hőszigeteltek , a tető tökéletes állapotú. Ideális választás családi háznak, de vendégháznak vagy vállalkozás üzemeltetésére is. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését hívjon bizalommal! Az OTP Bankcsoport tagjaként hitellehetőségekkel, személyre szabott pénzügyi megoldásokkal, gondos ügyvédi közreműködéssel és teljes körű szakértői ügyintézéssel támogatjuk ügyfeleink lakáscélú adásvételét.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Lénárd Viktor

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Balassagyarmat

Kertváros


Hasonló hirdetések

  • Eladó 150 m2-es családi ház Balassagyarmat, Kertváros
    Balassagyarmat, Kertváros
    Két ház egy telken! Családi ház 63millió, a műhely 20millió forint. Egyedi kertvárosi többgenerációs ház és a vele egy telken található különálló épület eladó. Balassagyarmat Észak-Magyarországon, Nógrád megye északnyugati részén fekszik. Budapesttől...
    • Eladó ház, Lakás - Balassagyarmat
    1 hónapja, 2 hete
    83 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Lénárd Viktor

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Balassagyarmat

Kertváros