Impozáns nyaralók a Balaton parton

Balaton
5 éve

A Balaton part a legkedveltebb és leglátogatottabb nyaraló övezet Magyarországon. Igazi kincs, ha valaki családjának tulajdonában van egy vízparti nyaraló, ahová a hétvégéken le lehet menni fürdeni, kikapcsolódni, szabadban főzni, egyszerűen pihenni. Kíváncsi voltam milyen áron juthatunk most ingatlanhoz a Tóparton.


Nézzük a kínálatot!


Balatonfüreden a 71-es út alatt, üdülőövezetben a Tagore sétány és a strandok közelében eladó ikerház Balaton felé eső része. Az ikerház 2006-ban épült, kerítéssel elválasztott telekrésze 414 nm. Az épület bruttó lakóterülete 120 nm. Első szintjén előtérből nyílik a fürdőszoba/WC, lejárat az alagsori garázsba, valamint a lakótér. Lakótérben nappali teakonyhával és az emeletekre lévő feljárat található. Emeleten 2 szoba, fürdőszoba/WC-vel, a tetőtérben egy szoba és fürdőszoba/WC kerület kialakításra. Ennek a gyönyörű ikerháznak az ára 119 millió forint.


A Balaton déli partján, teljesen felújított, 2 szintes lakóház Balatonbogláron áron alul kínálnak eladásra 49 millióért. Új hőszigetelt nyílászárók, elektromos redőnyök, szúnyogháló, új fedett terasz, fedett gépkocsi beálló, grillsütő, térburkolatos bejárat, külső riasztórendszer, kaputelefon, elektromos kapu.


Ettől az eladó ingatlantól a Balaton 15-20 perc sétával elérhető. Egy 280 nm-es telken lévő, 191 nm-es sorházi lakás, 3 szintes, klimatizált, nyugodt környezetben található a hozzátartozó telken lévő ásott kúttal eladó! A ház praktikus elosztású, élénk színek, fémesen csillogó felületek, drága anyagok jellemzik. Az összhatása elegáns és reprezentatív. A ház ára 69 millió forint.


Siófokon a Balaton partjától 300 méterre, a városközpontól autóval mindössze 3-4 perce található ez az újszerű, 4 egységes sorházban található igényes, teljesen berendezett oldalsó lakás, melyhez 440 nm-es saját használatú kert tartozik. A ház kétszintes összesen 148 nm-es lakótérrel, földszinten terasszal az emeleten erkélyekkel. A sorházi ingatlan 92 millióért lehet a miénk.


Ábrahámhegyen két generációs családi ház eladó. Hét éve üzemel szobakiadással ismert Hartmann ház, 36 nm pincével, ásott kút az udvarban házi vízellátó földalatti rendszerrel, udvari zuhanyzó, 2 könnyűszerkezetű tároló, bekerített terület, gyümölcsös, szőlő, konyhakert és 2 udvar.


Címkék: balatoni nyaralók, balatoni ingatlan




Hasonló hirdetések

  • Idén te is itthon nyaralsz?
    Balaton
    Idén a járvány miatt többen döntenek úgy, hogy belföldön töltik a nyaralásra szánt időt. A külföldi vakáció helyett belföldön is csodás úti célokat találhatunk. Magyarországon számtalan olyan helyszín van, ahol kikapcsolódhatunk. Fontos számításba ve...
    3 éve, 8 hónapja
 
Elhelyezkedés
Balaton