EGYEDÜLÁLLÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG BALATONFÖLDVÁRON!

195 080 000 Ft
Balatonföldvár
1 hete, 1 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12379047
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 124
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A LIDO HOME ingatlan siófoki irodája eladásra kínálja ezt az új építésű, luxus minőségű LAKÁST BALATONFÖLDVÁRON.
"Merüljön el a luxus és a jövedelmező befektetések légkörében ezen új építésű lakókomplexumban amely minőségi anyagokból megépített és egyedileg berendezett, négy csillagos elegáns lakásokat kínál megvételre Balatonföldváron. A hét lakás kettő épületben kerül kialakításra, lakásonként négy önálló apartman egységgel. Az átlagosan 25 m2-es -apartman egységekből álló lakások megvásárlása befektetés a kényelembe és az életminőségbe. Minden apartman a kényelmet és az egyéniséget szem előtt tartva kerül kialakításra, tágas hálószobával, hangulatos nappalival TV-vel, saját minikonyhával és fürdőszobával. Az olasz gyártmányú, 2,4 méteres beltéri ajtók a tágasság és a luxus érzetét keltik.
A komplexum belső udvara egyedülálló közösségi pihenőteret kínál, melyben 9x4 m-es akril úszómedence, finn szauna, pezsgőfürdő, napozórész kerül kialakításra.
Az egyes lakások költsége nem csak a lakóterületet, hanem számos további előnyt is tartalmaz:
-kulcsrakészen berendezett lakótér,
-közösségi létesítmények megosztott tulajdona. A magánlakáson kívül a lakástulajdonosok a közösségi területeken is rendelkeznek tulajdoni részesedéssel, mint a parkoló, a lobby bár és a SPA részleg.
Az egyes lakások bérbeadásával az üzemeltető exkluzív, jövedelemtermelő lakásokra specializálódott szaktudása magas szintű - becslések szerint évente 8-14 százalék - passzív jövedelmet biztosít a tulajdonosok számára. A bérbeadásért és az üdülő komplexum üzemeltetéséért professzionális csapat gondoskodik. Ez egy egyedülálló ajánlat a magyar ingatlanpiacon, ahol a lakásértékek nem csak megtartják, de tervezhető bevételt is termelnek tulajdonosaik számára.
Az építkezés javában zajlik, a lakások átadására 2024. III. negyedévében kerül sor. A hirdetésben szereplő képek látványtervek, a fotók a folyamatos építkezésről készültek.
Jelen hirdetésben szereplő 1.sz. lakás jellemzői:
- kettő szintes, apartmanonként külön bejárattal,
- DNy-i fekvésű,
- 124 m2 alapterület,
- fűtés központi levegő/víz hőszivattyús padlófűtés rendszerrel, egyedi hőmennyiség méréssel,
- központi meleg víz ellátás, lakásonként hideg/meleg víz mérőkkel,
- hővisszanyerős szellőztető rendszer teszi lehetővé a kültéri friss levegő bevezetését és az elhasznált levegő elvezetését.
- rendezett jogi helyzet, lakásonként önálló helyrajzi szám.
Amennyiben a LIDO HOME által kínált BALATONFÖLDVÁRI lakás, vagy bármely a kínálatunkban található egyéb INGATLAN felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret?
Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME- Ingatlanok egy életen át!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Gálicz Zsolt

  • +363014-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Balatonföldvár


Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Balatonföldvár
    Balatonföldvár
    A Balaton déli partján, Balatonföldváron, 182 m2-es ház 60 m2-es lakható melléképülettel eladó. Az ingatlan a település központjához közel helyezkedik el a Balaton-parttól gyalog 10 perc távolságra. Az 1021 m2-es telken több épületben 4 külön egység ...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonföldvár
    1 napja, 8 órája
    210 000 000 Ft
  • Korrekt lakóház Balatonföldváron eladó
    Balatonföldvár
    -Balatonföldvár kedvelt családi házas részén valósan jó, újszerű műszaki állapotú családi ház csodálatos parkosított kerttel eladó. -Lido Home siófoki irodája vételre kínál a Balaton déli partjának egyik legszebb településén, a parttól közel 1 km-re,...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonföldvár
    1 napja, 8 órája
    89 900 000 Ft
  • Kétgenerációs ház jó helyen eladó
    Balatonföldvár
    -Balatonföldvár kedvelt családi házas részén, kétlakásos (kétgenerációs) családi ház eladó. -Kedvező áron! Azonnal birtokba vehető! Tehermentes, banki hitelezésre is alkalmas. -Lido Home siófoki irodája vételre kínál a Balaton déli partjának egyik le...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonföldvár
    1 napja, 8 órája
    69 000 000 Ft
  • Balatonföldvári új építésű panaromás luxus családi ház
    Balatonföldvár
    A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja ezt a BALATONFÖLDVÁRI CSALÁDI HÁZAT! LIDO HOME SIÓFOK által kínált BALATONFÖLDVÁRI CSALÁDI HÁZ JELLEMZŐI: -Balatonföldváron új építésű, örökpanorámás családi ház eladó! -Két utcára nyíló telken, minőségi anyagokból...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonföldvár
    1 napja, 8 órája
    239 000 000 Ft
  • Balatonföldváron magasparti lakások eladók!
    Balatonföldvár
    Kizárólag irodánk kínálatában! A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja ezt a BALATONFÖLDVÁRI LAKÁST! LIDO HOME SIÓFOK által kínált BALATONFÖLDVÁRI LAKÁS JELLEMZŐI: -A 3 lakásos társasház Balatonföldvár legmagasabb pontján található 15 perc sétányira a pa...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonföldvár
    1 napja, 8 órája
    46 990 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Gálicz Zsolt

  • +363014-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Balatonföldvár