Ezt a hirdetést archiválták.

Balatonfüred Arácsi út

Balatonfüred
4 éve, 9 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    EXTRA BALATONI PANORÁMA, Páratlan ingatlan, gondos kivitelezés, egyszeri lehetőség. - Balatonfüred,
    Balatonfüred, Felsőváros Arácsi út
    Balatonfüred Felső városrészen, Arácsi út legszebb balatoni panorámás helyén, nagyméretű telekre épült, új építésű családi ház eladó. A ház nem a hegyen a szőlőkben található és nem is a Balaton part közeli nyüzsgésben. Ideális elhelyezkedés: buszmeg...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonfüred
    1 éve, 4 hónapja
    399 000 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó ingatlan Balatonfüred központjában
    Balatonfüred, Balatonfüred P.Horváth Ádám utca 4.
    Eladó tulajdonostól Balatonfüred központjában frekventált helyen egy 700 nm es ingatlan. A telken egy 100 nm kőház és két helyiségből álló melléképület van. A ház alatt boltíves pince található, a kertben működő kút! A ház felújítását elkeztük. Az in...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonfüred
    6 éve, 11 hónapja
    33 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4795329
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 100
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladó 5 Percre a SPAR-tól 4 Szoba, 2 Fürdőszobás ház Balatonfüreden

Megközelítés

Cím: Balatonfüred, Arácsi út 43.

Talán nem túlzok, ha azt mondom, aki Balatonfüreden él, az Arácsi utat ismeri és szívesen jár rajta.

Én magam is az elmúlt 1 évben – angol tudásom frissítendő, útban a tanárhoz – hetente kétszer elmentem ezen az úton, ez előtt a ház előtt.  Fontos utcája ez Fürednek. Több okból is. Az egyik ok az, hogy a pár éve az út kibővítésével és aszfalttal burkolásával a legfontosabb utcájává vált Arácsnak és az itt a hegyoldalban kiépült lakó- nyaraló övezetnek. A másik ok: a nyári szezonban rendkívül megnövekszik a 71-es út forgalma, gyakoriak a torlódások, dugók. Az Arácsi úton ezek a dugók könnyedén elkerülhetők. Ősztől pedig az utca tele van a környék iskoláiba siető diákokkal. A megújult SPAR, a körülötte kialakult szolgáltató házakkal, a Vásárcsarnok és Balatonfüred óvárosa is az Arácsi úton gyorsan elérhető. Az út kiváló állapotban van, a szép balatoni panoráma mindig gyönyörködtet, ha erre vezet utam.

Környék

Itt Balatonfüred másik arcát látom. Nyugodt, kisvárosi élet zajlik itt és csak akkor jut eszembe, hogy Balatonfüreden, az északi part fővárosában, a Balatonon nyaralók egyik legkedveltebb városában vagyok, ha lepillantok a tóra. Ez a környék főleg az itt élők “birodalma”.

Telek

A telek nem is nagy, nem is kicsi 580 m2. Sok munkát nem fog adni a rendben tartása. Jobb is ez így, mert kertészt szerezni itt “mission impossible”.

Közművek

Villany, víz, csatorna a házba bevezetve. A gáz bent van a telken, de a házba bekötése még nem történt meg, a téli napokon a fűtés vegyes tüzelésű kazánnal történik.

Ház

Az épület 2011-ben készült el, a lakószint – 100 m2 – 1 szinten épült ki. 4 tagú család kényelmes elhelyezését és életvitelét teszi lehetővé a 3 hálószobával, a nappalival, az étkezővel és a 2 fürdőszobával. Jó elrendezésű, jól lakható.

A lakóterület a tetőtér beépítésével szinte megduplázható.

Az épület alatti szuterénben kapott helyet a gépészet, a különféle tároló helyiségek és egy kis műhely.

Parkolás a telken belül lehetséges, a vendégek az autójukat ház előtt kialakított parkolóban hagyhatják.

Összességében azt mondhatom, hogy ez egy jól élhető ház, jó helyen.

Balatonfüreden szeretne letelepedni, de távol a nyaralók forgatagától? Ha erre vágyik jöjjön! Ez a ház itt egy jó lehetőség. Hívjon most!

Kód: furardb  Irányár: 49,9 millió Forint.

További Balatonfüredi ingatlanaink megtekintéséhez kattintson ide!

 

TOVÁBBI RÉSZLETEK: részletes leírás, TÉRKÉPES elhelyezkedés, max. 50 NAGYMÉRETŰ FOTÓ, VIDEÓ (ha megrendelték), SZINTENKÉNTI ALAPRAJZ (ha kaptunk), megosztás, kedvelés, nyomtatás stb. és SOK MÁS INGATAN MEGÚJULT WEBOLDALUNKON: [------]

 


Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Balatonfüred

 
Elhelyezkedés
Balatonfüred