Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 100 nm-es Felújított Családi ház Balatonfüred

149 000 000 Ft
Balatonfüred
1 éve, 5 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9628344
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 100
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
BALATONFÜREDEN, ÓFALU VÁROSRÉSZBEN GYÖNYÖRŰEN FELÚJÍTOTT AUTENTIKUS HANGULATÚ KŐHÁZ – BOROSPINCÉVEL – ELADÓ

Balatonfüreden a református fehér templom közelében kínáljuk eladásra ezt a 100 nm-es, belső kétszintes, duplakomfortos családi házat, mely alatt egy hangulatos, kb. 40 nm-es borospince is található.

A teljeskörű felújítása 2021-ben fejeződött be, új tulajdonosa lesz az első, aki használatba veszi majd. A régi autentikus kőház a mai kor műszaki és esztétikai igényeinek megfelelően került felújításra. Külső homlokzatszigetelést, a tető cserépfedést kapott, nyílászárói korszerű műanyag gyártásúak. Öt ponton záródó biztonsági ajtó került beépítésre. Szép burkolatok, minőségi szaniterek felhasználásával egyedi hangulatú belső terek keletkeztek a régi házban. A nappali mennyezetén elhelyezett fa gerendák és az eredeti kőfal látványa különlegesen szép helyiséget eredményezett.

A földszinten előtér (beépített szekrényekkel), konyha, nappali, egy tágas fürdőszoba, és egy hálószoba került kialakításra. A tetőtérben pedig a közlekedőből két hálószobába és egy fürdőszobába léphetünk. Egy kisebb tároló is rendelkezésre áll ezen a szinten. A hálószobákban kiváló minőségű beépített szekrények lettek elhelyezve. A déli fekvésű emeleti szoba és a fürdő ablakából kitekintve a Balaton víztükre is látszik.

A ház fűtése Bosch márkájú gázcirkóval megoldott, a hőleadás radiátorokkal történik. A melegvíz ellátást ezen kívül még egy villanybojler is biztosítani tudja az emeleten. A házban egy bélelt kémény is rendelkezésre áll, amelyre - már akár a pinceszinten is – és a nappaliban kandalló vagy cserépkályha csatlakoztatható igény szerint.

A konyha egy pici szintkülönbséggel különül el a nappalitól, de egy légtérben található. Gránit mosogató, a bútorba beépített Bosch mosogatógép, Beko kombinált hűtőszekrény, Candy elektromos tűzhely és sütő valamint szagelszívó lett beszerelve.

A házban klíma és riasztórendszer is kiépítésre került.

A telek mérete 144 nm. A teljes intimitást biztosító, kőfallal körbevett udvar (5m széles és 13,5 m hosszú) térkövezett, hagyományos kertrész jelenleg nincs, de kialakítható. Az elektromos kapun keresztül megközelíthető udvaron két személyautó parkolása lehetséges.

A ház elhelyezkedése: Tagore sétány 2,5 km, üzletek, hivatalok 500 m-en belül, orvosi rendelő, piac, posta 800 m, buszmegálló és óvoda 200 m távolságra elérhetőek.Csendes, átmenő forgalomtól mentes utca, Füred egyre fejlődő, szépülő Ófalu városrészében.

Az ingatlan tulajdoni lapon : belterület, „kivett lakóház, udvar, gazdasági épület” .
Tehermentes, azonnal birtokba adható ingatlan.

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését.
- megbízható ügyvédi háttér
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés
Látogasson el honlapunkra : ingatlanguru.com, ahol a teljes portfóliónkat megtekintheti illetve kövesse Balatoniingatlanguru facebook és balatoni_ingatlanguru instagram oldalunkat! Honlapunkon olyan eladó ingatlanokat is talál, amelyek a hirdetési portálokon nem szerepelnek.
Megtisztel bizalmával, ha segítségére lehetünk új otthona megtalálásában vagy ingatlana értékesítésében! Hívjon bizalommal!

Hivatkozási szám: 4780_298

Kapcsolat a hirdetővel
  • Margit Molnár

  • +367074-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Balatonfüred


Hasonló hirdetések

  • Eladó 56 m2-es téglalakás Balatonfüred
    Balatonfüred
    Balatonfüred partmenti, legdinamikusabban fejlődő részén, az Aranyhíd sétányon kínálunk eladásra 2. emeleti panorámás lakást. Az eladó ingatlan modern, gyönyörű környezetben helyezkedik el, a város legújabb közvetlen Balaton parti parkjával szemben, ...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonfüred
    1 napja, 7 órája
    149 000 000 Ft
  • Eladó 95 m2-es téglalakás Balatonfüred
    Balatonfüred
    MEGISMÉTELHETETLEN, S ÖRÖK BALATONFÜREDEN. KÖZVETLEN VÍZPARTON A BALATON RIVIÉRÁJÁN, SAJÁT KIZÁRÓLAGOS ÚTTAL  AZ AUTÓK, S A TÖMEG ZAJÁTÓL TELJESEN ELSZEPARÁLVA BALATONFÜRED LEGGYÖNYÖRŰBB PRIVÁT STRANDJÁVAL. Örök panoráma a Balatonra és a Tihanyi-féls...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonfüred
    1 napja, 7 órája
    426 700 000 Ft
  • Eladó sorházi lakás Balatonfüred csendes, központi utcájában
    Balatonfüred
    A LIDO HOME Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja ezt a sorházi lakást Balatonfüred központi részének csendes utcájában. Az ingatlan főbb jellemzői: - A háromszintes sorházi lakás Balatonfüred központi részén található, de elhelyezkedése ellen...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonfüred
    1 napja, 9 órája
    108 000 000 Ft
  • Eladó tágas társasházi lakás Balatonfüreden
    Balatonfüred
    A LIDO HOME Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja ezt a tágas balatonfüredi társasházi lakást. Az ingatlan főbb jellemzői: - 2000-ben épült háromszintes, kétlakásos társasház 234 m2-es lakása. - A lakásban összesen négy szoba, egy amerikai kon...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonfüred
    1 napja, 9 órája
    109 000 000 Ft
  • Eladó sorházi lakás Balatonfüreden
    Balatonfüred
    A LIDO HOME Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja ezt a sorházi lakást Balatonfüred Ófalu városrészében. Az ingatlan főbb jellemzői: - A kétszintes sorházi lakás Balatonfüred csendes, átmenő forgalomtól mentes utcájában található. - Az utca fe...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonfüred
    1 napja, 9 órája
    72 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Margit Molnár

  • +367074-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Balatonfüred