Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 124 nm-es Felújított Egyéb lakás Balatonfüred

98 000 000 Ft
Balatonfüred
1 éve, 3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10187120
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 124
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
BALATONFÜRED KÖZPONTJÁBAN FELÚJÍTOTT LAKÁS ELADÓ

Balatonfüred egyre fejlődő, szépülő Ófalu városrészében vált eladóvá ez a 124 m2 alapterülettel rendelkező, belső kétszintes lakás egy háromlakásos, 155 m2-es közös udvarral rendelkező társasházban.
Tulajdonosai az utóbbi öt évben jelentős mértékben felújították, így a tetőtér beépítésével kialakított 4+1 szobás, duplakomfortos elrendezés, akár két generáció kényelmes együttélését is biztosítani tudja. A hasznos alapterület 111,06 m2.
A lakáshoz az alapító okiratban hozzárendelt egyéb helyiségek (amelyek jelenleg fatároló illetve műhely funkciót látnak el) közvetlenül a lakás mellett helyezkednek el. (Felújítás után akár kisebb vállalkozásra is alkalmassá tehetők)

A társasház kb. száz éve, vastag kőfalakból épült, (helyi védettség vonatkozik rá) a belső válaszfalak tégla illetve gipszkarton kialakításúak. A födém vasbeton szerkezetű. A tető palafedéssel, a homlokzat bejárat felöli oldala szigeteléssel rendelkezik. A három lakás alkotta társasházi lakóközösség összetartó, közös költség nincs. Az eladásra kínált lakás az udvaron a legbelső, az utcafronttól legtávolabb eső ingatlan, amely így kellő intimitást biztosít lakóinak.
Egy személyautó parkolására van elegendő hely.

A lakás belső elrendezése ideális. A 63,58 m2-es földszinten az előszobából nyílik egy háló és egy gardrób, valamint egy tágas, amerikai konyhás nappali étkezővel, valamint egy zuhanyzós fürdőszoba + WC. A 60,48 m2-es emeleten – ahová a nappaliból lehet felmenni – két hálószoba, egy nappali és egy kádas fürdőszoba + WC kapott helyet.

A lakás fűtése vegyes tüzelésű kazánnal megoldott, a hőleadás radiátorokkal történik.

A lakást központi elhelyezkedése is vonzóvá teheti a nagyobb családdal rendelkezők körében. Üzletek, orvosi rendelő, szolgáltatók, piac 800 m-en belül, kényelmes sétatávolságra elérhetőek.

A környék dinamikusan fejlődik. A háztól kb. 250 méterre, a Kossuth utca – Alsó köz - Segesdi utca - Somogyi utca határolta 7500 négyzetméteres területen felújítják az önkormányzati tulajdonban lévő régi épületeket, új, nyitott tereket, parkokat alakítanak ki. Az elképzelések szerint egy gépkocsi mentes, parkosított, szolgáltatásokat kínáló településközpont létesül ebben a városrészben, melynek munkálatai már elkezdődtek.

Építész- és ingatlanközvetítő irodánk minden hiteles szakmai segítséget meg tud adni, mellyel segíteni tudjuk döntését.
Kérje az ingatlan részletes tájékoztató anyagát!
Kövesse Balatoniingatlanguru facebook és balatoni_ingatlanguru instagram oldalunkat.
Megtisztel bizalmával, ha segítségére lehetünk új otthona megtalálásában vagy ingatlana értékesítésében! Hívjon bizalommal!
Balatoni ingatlanguru – több mint közvetítő

Hivatkozási szám: 4780_349

Kapcsolat a hirdetővel
  • Margit Molnár

  • +367074-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Balatonfüred


Hasonló hirdetések

  • Eladó 56 m2-es téglalakás Balatonfüred
    Balatonfüred
    Balatonfüred partmenti, legdinamikusabban fejlődő részén, az Aranyhíd sétányon kínálunk eladásra 2. emeleti panorámás lakást. Az eladó ingatlan modern, gyönyörű környezetben helyezkedik el, a város legújabb közvetlen Balaton parti parkjával szemben, ...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonfüred
    1 napja, 10 órája
    149 000 000 Ft
  • Eladó 95 m2-es téglalakás Balatonfüred
    Balatonfüred
    MEGISMÉTELHETETLEN, S ÖRÖK BALATONFÜREDEN. KÖZVETLEN VÍZPARTON A BALATON RIVIÉRÁJÁN, SAJÁT KIZÁRÓLAGOS ÚTTAL  AZ AUTÓK, S A TÖMEG ZAJÁTÓL TELJESEN ELSZEPARÁLVA BALATONFÜRED LEGGYÖNYÖRŰBB PRIVÁT STRANDJÁVAL. Örök panoráma a Balatonra és a Tihanyi-féls...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonfüred
    1 napja, 10 órája
    426 700 000 Ft
  • Eladó sorházi lakás Balatonfüred csendes, központi utcájában
    Balatonfüred
    A LIDO HOME Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja ezt a sorházi lakást Balatonfüred központi részének csendes utcájában. Az ingatlan főbb jellemzői: - A háromszintes sorházi lakás Balatonfüred központi részén található, de elhelyezkedése ellen...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonfüred
    1 napja, 12 órája
    108 000 000 Ft
  • Eladó tágas társasházi lakás Balatonfüreden
    Balatonfüred
    A LIDO HOME Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja ezt a tágas balatonfüredi társasházi lakást. Az ingatlan főbb jellemzői: - 2000-ben épült háromszintes, kétlakásos társasház 234 m2-es lakása. - A lakásban összesen négy szoba, egy amerikai kon...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonfüred
    1 napja, 12 órája
    109 000 000 Ft
  • Eladó sorházi lakás Balatonfüreden
    Balatonfüred
    A LIDO HOME Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja ezt a sorházi lakást Balatonfüred Ófalu városrészében. Az ingatlan főbb jellemzői: - A kétszintes sorházi lakás Balatonfüred csendes, átmenő forgalomtól mentes utcájában található. - Az utca fe...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonfüred
    1 napja, 12 órája
    72 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Margit Molnár

  • +367074-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Balatonfüred