Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 73 nm-es Újszerű Sorház Balatonfüred Balatonfüreden újszerű sorházi lakás eladó

125 000 000 Ft
Balatonfüred Balatonfüreden újszerű sorházi lakás eladó
1 éve, 3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10218336
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 73
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
BALATONFÜREDEN ÚJSZERŰ SORHÁZI LAKÁS TELJES BERENDEZÉSSEL ÉS SAJÁT KERTRÉSSZEL, FEDETT AUTÓBEÁLLÓVAL ELADÓ

2017-ben épült, a kor magas esztétikai és műszaki elvárásainak maximálisan megfelelő, igényes, kertkapcsolatos sorházi lakást kínálunk eladásra.

Használható alapterülete 73 m2, 1+2 szobás, belső kétszintes, dupla komfortos kialakítású. (Tulajdoni lapon 62 m2) A vételár a teljes berendezést, bútorokat - a nappali ülőgarnitúrája kivételével - , a konyhai gépesítést is tartalmazza. (mosó- és mosogatógép, szagelszívó, hűtő, mikrosütő, tűzhely és sütő)
A lakásban számos igényes beépített tárolószekrény lett elhelyezve.

A lakás déli fekvésű, világos terek jellemzik.

Helyiségei: a földszinten előtér, amerikai konyhás nappali+étkező, fedett terasz, zuhanyzós fürdőszoba + WC, a tetőtérben pedig két hálószoba és egy fürdőszoba WC-vel került kialakításra.

A hozzá tartozó kizárólagos használatú 283 m2-es kertrész szépen parkosított, automata öntözőrendszerrel ellátott. A személyautó biztonságos parkolására egy fedett beálló szolgál.A kerti szerszámok részére egy zárható tároló is elhelyezésre került.

A lakás fűtését és hűtését egy rendkívül energiatakarékos hőszivattyú biztosítja (mennyezet hűtés-fűtés és oldalfal fűtés). A prémium minőségű háromrétegű nyílászárók mindenhol motoros redőnnyel ellátottak. Az emeleten a minőségi Fakro márkájú tetőablakok árnyékolóval és szintén motoros redőnnyel szereltek. Riasztórendszer is kiépítésre került.

A ház egy 801 m2-es belterületi saroktelken áll, rendezett kertes családi és társasházak környezetében, csendes helyen. A három lakóegységet tartalmazó ingatlan társasházként működik, közös költség nincs. Az általunk eladásra kínált lakás az egyik szélső elhelyezkedésű.

Elhelyezkedése: Yacht klub, Tagore sétány 1 km, Esterházy strand 1,9 km, vasútállomás, autóbusz pályaudvar 400 m, üzletek is rövid sétatávolságra elérhetőek.

Balatonfüreden ingatlant vásárolni örök értéket jelent : méltán nevezik „a Balaton északi partjának fővárosának”. A Balaton-part legrégebbi üdülőhelye. Kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák tekintetében Magyarország hatodik legnépszerűbb települése. Ezért befektetési céllal kiadó szálláshelyként is remek választás az ingatlan. Ezt elhelyezkedése is támogatja, de állandó lakhelyként is jó választás.

A házban a mellette lévő lakás is eladó, akár össze is nyitható, (1+2 szobás, 138 m2 kertrésszel 105 mFt) , így két generáció vagy baráti társaság részére is ajánlom.

Az ingatlan tehermentes, gyors birtokba adás lehetséges.

Építész- és ingatlanközvetítő irodánk minden hiteles szakmai segítséget meg tud adni, mellyel segíteni tudjuk döntését.
Kérje az ingatlan részletes tájékoztató anyagát!
Kövesse Balatoniingatlanguru facebook és balatoni_ingatlanguru instagram oldalunkat.
Megtisztel bizalmával, ha segítségére lehetünk új otthona megtalálásában vagy ingatlana értékesítésében! Hívjon bizalommal!
Balatoni ingatlanguru – több mint közvetítő

Hivatkozási szám: 4780_352

Kapcsolat a hirdetővel
  • Margit Molnár

  • +367074-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Balatonfüred

Balatonfüreden újszerű sorházi lakás eladó


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó 73 nm-es Újszerű Sorház Balatonfüred
    Balatonfüred
    BALATONFÜREDEN ÚJSZERŰ SORHÁZI LAKÁS TELJES BERENDEZÉSSEL, SAJÁT KERTRÉSSZEL ÉS AUTÓBEÁLLÓVAL ELADÓ 2017-ben épült, a kor magas esztétikai és műszaki elvárásainak maximálisan megfelelő, igényes, kertkapcsolatos sorházi lakást kínálunk eladásra. Haszn...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonfüred
    1 éve, 3 hónapja
    105 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Margit Molnár

  • +367074-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Balatonfüred

Balatonfüreden újszerű sorházi lakás eladó