Eladó Telek, Balatonfűzfő 40.000.000 Ft

40 000 000 Ft
Balatonfűzfő
1 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12297612
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Alapterület (m²): 721
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
SZÉP KÖRNYEZET, BALATONFŰZFŐ EGYIK LEGKEDVELTEBB UTCÁJA, MINDEN A KÖZELBEN!

Balatonfűzfő egyik legjobb részén eladó az utca utolsó szabad telke, melynek a kerítés mellett a telek szélén gyümölcsfák is találhatók!

A terület 721 m2

- Övezeti besorolása Lke 8
- DK-i tájolás
- 25 %-os beépíthetőséggel rendelkezik
- a megengedett építménymagasság 4,5 m
- Közművek közül minden közvetlenül a telek előtt van.

A terület 3-4 perces autóútra és 15-20 perces sétára található a Balatontól, a közelben éttermek, boltok, közösségi ház pár perces sétával megközelíthető.
- A körenyezet és a telek is szép a sok fának köszönhetően.
Az építési szabályzat jeleneg érvényes szabályai a terület beépíthetőségére vonatkozóan:

(1) Kertvárosias lakóterület a Szabályozási Terveken Lke jellel szabályozott területfelhasználási egység, mely laza beépítésű, összefüggő nagy kertes, több önálló rendeltetési egységet magába foglalólakóépületek elhelyezésére szolgál.
(2) Az építési övezetek telkei csak teljes közművesítettség esetén építhetők be.
(3) A Kertvárosias lakóterületen az OTÉK 13. §. szerinti épületek – kivéve üzemanyagtöltő - helyezhetők el.
(4) Az építési övezetek telkeinek kialakítása során alkalmazandó legkisebb telekméret, a telkek legnagyobb beépítettsége, továbbá az építhető építménymagasság mértéke a következő:
5) Ha az építési övezetekben a teleknagyság legalább 50 %-kal meghaladja a legkisebb kialakítható telekterület nagyságát, abban az esetben az ezen felüli területrészre az övezetben előírt beépítettség 50 % -a engedélyezhető, de a kialakuló beépítés így sem haladhatja meg a minimális teleknagyság esetében engedélyezhető beépítettség kétszeresét.
(6) A Kertvárosias lakóterület építési övezeteiben terepszint alatti építményként csak támfalgarázs a telekterület max. 10 %-ában helyezhető el. Pinceszint a fő rendeltetés szerinti épülettel összeépítve, maximum a földszinti beépítés mértékéig építhető.
(7) A kialakult beépítésű építési övezetekben új épület építése a kialakult állapothoz igazodva ill. a tömbben kialakult előkerttel lehetséges. Az ettől eltérő eseteket ill. az újonnan beépülő lakóterületek előkert méretét a Szabályozási terv jelöli.
(8) A kertvárosias lakóterület valamennyi építési övezetében az épületkialakítás feltételei 39. §-ban foglaltakon túlmenően a következők: a.: Tetőtérbeépítés csak 1 szintben létesíthető. b.: Kerítés áttört kivitelű lehet, max. 60 cm lábazattal, max. 1,80 m magassággal. Tömör kerítés – indokolt esetben- a 3.§ (11) bekezdés alapján építhető.
(9) Az építési övezetekben elhelyezhető épületen kívül, azt kiszolgáló vagy kiegészítő funkciójú önálló épületként: −háztartással kapcsolatos tárolóépület −barkácsműhely −műterem −a környezetet nem zavaró kézműipari tevékenység műhelye −a családi szükséglet mértékét nem meghaladó mezőgazdasági tevékenység gazdasági épületei (a helyi állattartási rendelet szerint) helyezhetők el.
(10) Az állattartó épületek összes alapterülete legfeljebb 12 m2 lehet.
(11) A telek közterületi határvonalától 15 m mélységű területrészén állattartó épület, építmény állatkifutó, trágyatároló és egyéb - az állattartással összefüggő építmény nem létesíthető.

Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, kérem keressen nyugodtan.

Irodai referenciaszám: Gi 412

Kapcsolat a hirdetővel
  • Vukman-Galló Anita

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Balatonfűzfő


Hasonló hirdetések

  • Eladó ház, Balatonfűzfő
    Balatonfűzfő, Balaton utca
    Megvételre kínálom a Balatonhoz 400 m távolságra lévő balatonfűzfői belterületi családi házat.A rendezett, gondozott 702 m2-es telken két épület van, az egyik a 2 szobás lakóház, a másik az 1 szobás melléképület. A harmadik építmény egy fából készült...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonfűzfő
    1 napja
    59 800 000 Ft
  • Eladó lakás, Balatonfűzfő
    Balatonfűzfő
    Balatonfűzfőn,csendes parkos részen,243nm-es társasházi ingatlan parttól 2km-re.Ön is látja ebben a Balaton part közeli épületben a fantasztikus lehetőséget?Akár lakhatásra,akár apartmanok kialakítására is használható.Tehermentes,1/1-es tulajdon,rend...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonfűzfő
    1 napja, 23 órája
    54 900 000 Ft
  • Téliesített, hangulatos nyaraló Balatonfűzfőn
    Balatonfűzfő
    A Lido Home Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja az alábbi NYARALÓT Balatonfűzfőn: Fő jellemzői: -A nyaraló osztatlan közös tulajdonú telken fekszik, ügyvédi használati megosztás rendelkezésre áll! -A nyaraló téliesített, 10 cm szigetelést ka...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonfűzfő
    1 napja, 8 órája
    42 900 000 Ft
  • Földszinti lakás Balatonfűzfőn
    Balatonfűzfő
    A Lido Home Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja az alábbi felújítandó téglalakást Balatonfűzfőn! Fő jellemzői: -A lakás egy fűzfőgyártelepi társasház földszinti lakása. -A 47m2 alapterületű lakásban egy 22 m2-es szoba (plusz 12 m2-es galéria...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonfűzfő
    1 napja, 8 órája
    19 900 000 Ft
  • Eladó lakás Balatonfűzfőn
    Balatonfűzfő
    Lido Home Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja ezt a lakást Balatonfűzfőn! Fő jellemző: -2 szobás második emeleti tégla lakás -57 m2 alapterületű -Folyamatos felújításon esett át, új nyílászárókat kapott, hőszigetelés megtörtént -A lakáshoz t...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonfűzfő
    1 napja, 8 órája
    31 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Vukman-Galló Anita

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Balatonfűzfő