Egyedi tervezésű, kiváló állapotú, vízközeli lakóház, Balatonlellén!

175 000 000 Ft
Balatonlelle
1 napja, 17 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11087399
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 10
  • Alapterület (m²): 360
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
KIZÁRÓLAG A LIDO HOME BALATONBOGLÁR Ingatlaniroda kínálatában!
A LIDO HOME BALATONBOGLÁR Ingatlaniroda eladásra kínálja Balatonlelle kedvelt, kertvárosias lakóövezetében, a központ -vízközeli elhelyezkedésű, KIVÁLÓ ÁLLAPOTÚ, 3 szintes, igényes kialakítású és felszereltségű, kiváló állapotú CSALÁDI HÁZAT.
A LIDO HOME BALATONBOGLÁR Ingatlaniroda által kínált BALATONLELLEI CSALÁDI HÁZ jellemzői:
- Az ingatlan a 2000-es években, téglából épült, szigetelt, szerkezetileg stabil, belső állapotát tekintve kiváló, folyamatosan karban tartott, a tető Bramac cseréppel fedett.
- A Három szintes, szintenként brutto 120 m2-es alapterületű lakóingatlan alagsor, magasföldszint, tetőtér beépítésű, tavalyi évben a belső helyiségeket kifestették és az épület külseje is új színt kapott.
- A riasztóberendezéssel felszerelt épület egyedi gyártású nyílászárói fából készültek, hőszigetelt üvegezéssel
- Az alagsorban kazánház, tároló helyiség, szoba, fürdőszoba, mosókonyha, közlekedő tér, 30 m2-es garázs ( Hörmann garázskapu, elektromos működésű) találhatók, melyek a házban belső lépcsőházból, illetve az udvarról, külső bejáratról is elérhetők.
- A házban élők komfortérzetét és a folyamatos meleg víz ellátást új, nagy teljesítményű Vaillant gáz -cirkó kazán és melegvíztároló biztosítja, a hidegburkolatú helyiségekben padlófűtési rendszer, a szobákban radiátoros központi fűtési rendszer került kiépítésre.
- A nappali egyik dísz eleme a Légli kerámiából egyedileg készített cserépkályha, mely fűtés kiegészítésre is szolgálhat.
- A Magasföldszinti rész utcafronti főbejáratról érhető el, előtérből nyílnak a helyiségek: étkező, konyha, nappali szoba található egy térben, a ház Dél-Nyugati részéhez 45 m2-es közvetlen kertkapcsolatos terasz tartozik, mely minden helyiségből elérhető.

- a tágas, világos konyha minőségi beépített gépekkel, körben extra méretű előkészítő pulttal, mély tároló elemekkel felszerelt.
- az egyedi tervezés, a különleges építészeti megoldások a ház különleges hangulatát és komfortos használatát biztosítják. A nagy üvegfelületeknek, és a belső ajtók nélküli, boltíves válaszfalaknak köszönhetően a földszinti élettér "átlátható", tágas, benapozott, pozitív hangulatot sugároz.
- ezen a szinten található még az extra méretű, - ( 15 m2-es )- tágas fürdőszoba, nagyméretű hidromasszázs káddal, egyedi bútorzattal, beépített dupla mosdóval, bidével és toalettel felszerelve, külön zuhanyzós fürdőszoba, toalettel, két szoba, közlekedő folyosó, beépített szekrényekkel.
- Az emeletre belső lépcsőház vezet, itt előtérből nyíló, három önálló apartman került kialakításra: a nagyméretű apartman két szoba, két fürdőszoba, konyha-étkező helyiségekből áll, míg a két kisebb szoba-konyha- fürdőszoba helyiség kiosztású.
- A nappaliban, az étkezőben és a tetőtéri lakosztályokban a felszerelt klímaberendezések biztosítják a kellemes komfortérzetet a nyári hőségben is.
- A családi házhoz 1102 m2-es gondozott telek tartozik, mely részben parkosított, részben füvesített, fedett kiülővel, térmegvilágító lámpákkal, a szomszédoktól körben tujákkal intimen elzárt, utcafront kovácsoltvas kerítéssel, elektromos kapurendszerrel felszerelt.
- a költségmentes locsolást fúrt kútról működő automata öntözőrendszer biztosítja.
- Könnyű megközelíthetőség, kertvárosias, nyugodt környezet, állandó lakhatásra, nyaralónak, fizetővendéglátásra is kitűnő választás lehet!
- Balatonlelle központja pár perces séta távolságra, Vasútállomás, Éttermek, bevásárlási, szórakozási lehetőségek a ház 500 m-es körzetében elérhetők, a lellei Napfény Strand 600 m-re található!
Ajánlom mindazoknak, akik a település központjához közel, a Balaton közelében, mégis nyugodt, rendezett környéken szeretnének minőségi otthonra találni, vagy nagy családosoknak, több generáció együttes életteréül, akár családi nyaralónak!
Kiváló ajánlat befektetőknek, vállalkozóknak, fizető vendéglátóhely kialakítására, a Balaton egyik kedvelt településén, vízközelében!

Amennyiben a LIDO HOME Ingatlaniroda által kínált BALATONLELLEI CSALÁDI HÁZ , vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ, egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Várdai Szabina

  • +367060-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Balatonlelle


Hasonló hirdetések

  • ELADÓ VÍZKÖZELI TELEK BALATONLELLÉN ÉPÜLETEKKEL
    Balatonlelle
    ELADÓ VÍZKÖZELI TELEK BALATONLELLÉN ÉPÜLETEKKEL INGATLAN LEÍRÁSA A LIDO HOME BALATONBOGLÁR megvételre kínálja a kiváló adottságokkal rendelkező BALATONLELLEI 3468 m2-es telkét. A LIDO HOME BALATONBOGLÁR által megvételre kínált BALATONLELLEI TELEK + N...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonlelle
    1 napja, 17 órája
    525 000 000 Ft
  • Eladó egy befejezésre váró lakás Balatonlellén!
    Balatonlelle
    A Lido Home balatonboglári irodája megvételre kínál egy lakást Balatonlellén. A balatonlellei lakás jellemzői: -Téglafalak, cserép tető, betonfödém. -közművesített -szigetelés (folyamatban) -Az ingatlan ideális lehetőséget nyújt a vásárlónak arra, ho...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonlelle
    1 napja, 17 órája
    27 900 000 Ft
  • Eladó téglalakás Balatonlellén!
    Balatonlelle
    Kizárólag a LIDO HOME Balatonboglár ingatlaniroda kínálatában! A LIDO HOME Balatonboglár Ingatlaniroda kínálja eladásra kínálja a kiváló tulajdonságokkal bíró, közvetlen saját kert kapcsolatos lakást. A BALATONLELLEI LAKÁS jellemzői: - A közkedvelt N...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonlelle
    1 napja, 17 órája
    76 900 000 Ft
  • Eladó teljes körűen felújított lakások Balatonlelle-központ közelében!
    Balatonlelle
    Kizárólag a LIDO HOME Balatonboglár ingatlaniroda kínálatában! A LIDO HOME Balatonboglár Ingatlaniroda kínálja eladásra a kiváló tulajdonságokkal bíró, egyedi stílusú LAKÁST központhoz, Balatonhoz közel BALATONLELLÉN! A BALATONLELLEI LAKÁS jellemzői:...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonlelle
    1 napja, 17 órája
    39 000 000 Ft
  • Eladó víz közeli téglalakás Balatonlellén!
    Balatonlelle
    -A Lido Home balatonboglári Ingatlaniroda megvételre kínál Balatonlellén egy új építésű 1. emeleti, egy szobás nappalis téglalakást 3 lakásos társasházban! -Az ingatlan jellemzői: -Zöld övezetben a Balatontól 300 méterre ,közelben sétáló utca, üzlete...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonlelle
    1 napja, 17 órája
    80 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Várdai Szabina

  • +367060-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Balatonlelle