Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 119 nm-es Családi ház Balatonszepezd

64 500 000 Ft
Balatonszepezd
1 éve, 4 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9659019
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 119
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
BALATONSZEPEZDEN – EGÉSZ ÉVBEN HASZNÁLHATÓ - HANGULATOS FAHÁZ ELADÓ
EGYEDI, KÜLÖNLEGES INGATLAN A STRANDTÓL 500 m TÁVOLSÁGRA

Balatonszepezd Viriusz telep településrészén kínáljuk eladásra ezt a 119 nm-es, 4 szobás, belső kétszintes faházat, 716 nm-es telken.

A 90-es évek elején egyedi tervek alapján épült, téliesített épület jelenlegi tulajdonosainak állandó lakhelyként szolgál, de elhelyezkedése miatt természetesen nyaralóként is ideális. Belterületi ingatlan, Szepezd egyik csendes, árnyas utcájában áll, ahol jellemzően nyaralóingatlanok vannak. Aszfaltúton megközelíthető.

Az épület alatt 46,4 nm alapterületű, két helyiségből álló - korábban műhelyként használt -, ablakkal is rendelkező pince húzódik, amely remek lehetőséget biztosít akár egy pihenő wellnes részleg, vagy egy önálló, akár kiadásra is szolgáló apartman kialakítására, de tárolóként is remek.

A teraszról lehet belépni a lakószintre.

A földszinten az előtérből egy tágas amerikai konyhás nappali+étkező helyiségbe jutunk. Innen nyílik egy kb. 10 évvel ezelőtt (téglából) hozzáépített hálószoba, valamint egy fürdőszoba és egy külön WC, melyek a tavalyi évben felújításon estek át.
A tetőtér beépítésével 2 hálószoba lett kialakítva.

A ház fűtését vegyes tüzelésű kazán biztosítja, a hőleadás radiátorokkal történik. A konyhában a kerámiaburkolat alatt elektromos fűtőfólia került elhelyezésre. Az ablakok hőszigeteltek.

A nappaliban egy újszerű (1 éves) hűtő-fűtő klíma található, amely energiatakarékos fűtés megoldást jelent. Ennek felszerelésekor a villanyóra bővítésre került, amely plusz egy klímakészülék működését is biztosítani tudja.

Közművek: vezetékes víz, villany és csatorna bevezetésre került. Gáz az utcában, a telek előtt elérhető.

A gyönyörű, egyedi fa bútorok egy része megvásárolható, áruk megbeszélés tárgyát képezik.

A 716 nm-es saroktelken több autó parkolása is biztosított. A kertben a hatalmas, hűs árnyat adó gyümölcs- és díszfák állnak, a sok szép virágzó növény és a veteményes a tulajdonosok természetszeretetéről tanúskodnak.

Elhelyezkedése: A Viriusi strand mindössze 500 m, buszmegálló 750 m, vasútállomás 850 m, élelmiszerbolt 750 m távolságra elérhetőek.

A ház Lke-3 kertvárosias lakóövezetben fekszik, amely a következő beépíthetőséget, bővíthetőséget engedélyezi : 15%-os maximális beépíthetőséggel, 6 m legnagyobb homlokzati magassággal, 4,5 m legnagyobb épületmagassággal, a zöldfelület legkisebb mértéke 60%.

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését.
- megbízható ügyvédi háttér
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés
Látogasson el honlapunkra : ingatlanguru.com, ahol a teljes portfóliónkat megtekintheti illetve kövesse Balatoniingatlanguru facebook és balatoni_ingatlanguru instagram oldalunkat! Honlapunkon olyan eladó ingatlanokat is talál, amelyek a hirdetési portálokon nem szerepelnek.
Megtisztel bizalmával, ha segítségére lehetünk új otthona megtalálásában vagy ingatlana értékesítésében! Hívjon bizalommal!

Hivatkozási szám: 4780_300

Kapcsolat a hirdetővel
  • Margit Molnár

  • +367074-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Balatonszepezd


Hasonló hirdetések

  • Balatoni részpanorámás, új építésű családi ház eladó Balatonszepezden
    Balatonszepezd
    100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ BALATONSZEPEZDEN! Figyelem! Balatonszepezden új építésű házak várják első lakóikat! A LIDO HOME Tapolca eladásra kínálja a CSALÁDI HÁZAT BALATONSZEPEZDEN. A LIDO HOME Tapolca által kínált BALATONSZEPEZDI C...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonszepezd
    1 napja, 15 órája
    97 000 000 Ft
  • Eladó 110 m2-es családi ház Balatonszepezd
    Balatonszepezd
    Balatonszepezden a parttól pár perc sétára két ház eladó!Az 562 m2-es telken két különálló ház helyezkedik el:FőépületAz 1900-as évek elején kőből épült, 80 cm-es falvastagsággal rendelkező házat az utóbbi 4 évben teljeskörűen felújították: kicserélt...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonszepezd
    3 napja, 22 órája
    149 000 000 Ft
  • Eladó 90 m2-es nyaraló Balatonszepezd
    Balatonszepezd
    Lélegzetelállító balatoni örökpanoráma – Nyugalom – SzőlőhegyEladásra kínáljuk Balatonszepezden ezt a nem mindennapi nyaralót, aminek alsó szintjén egy borospince található és a teraszáról örökpanoráma nyílik a Balatonra. Szóval és képekkel leírhatat...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonszepezd
    1 hete, 2 napja
    93 900 000 Ft
  • Balatoni panoráma a teraszról, 6 percre a strandtól!
    Balatonszepezd
    Milyen egy ideális balatoni nyaraló? Lokációnak a strandközeliség, valamint a panoráma is jó, sokan hezitálnak, melyiket válasszák. Kedves érdeklödő, ennek a háznak az elhelyezkedése nagyon jó, papucsban 6 PERCES SÉTA Balatonszepezd központi strandja...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonszepezd
    1 hete, 3 napja
    149 900 000 Ft
  • Nem kellene elszalasztania !
    Balatonszepezd
    Nem kellene elszalasztania - eladó hétvégi házas ikernyaraló BalatonszepezdenA Casanetwork Balatonfüred eladásra kínálja a 2142-es számú, elvehetetlen panorámával rendelkező , új építésű ikernyaralóját Balatonszepezden.Nyaralót keres a Balatonon, de ...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonszepezd
    2 hónapja
    44 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Margit Molnár

  • +367074-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Balatonszepezd