Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 41 nm-es Új építésű Üdülő és nyaraló Balatonszepezd

40 000 000 Ft
Balatonszepezd
1 éve, 5 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9472329
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 1
  • Alapterület (m²): 41
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
BALATONSZEPEZDEN BALATONI PANORÁMÁS ÜDÜLŐÖVEZETI TELKEN ÁLLÓ KÖNNYŰSZERKEZETES IKERHÁZFÉL PROJEKT ELADÓ

Szepezdfürdőn kínáljuk eladásra ezt a 400 nm-es (20 m X 20 m) szép fekvésű, balatoni panorámás üdülőövezeti telken épülő könnyűszerkezetes ikernyaraló felet.

Az üdülő épület két önálló, különbejáratú egységből áll, amelyek rendelkeznek egységenként egy-egy konyha-étkezővel, egy galériás hálószobával és egy fürdőszobával. A szobához nagy méretű fedett terasz csatlakozik. Az egységeket egy 8,4 m2-es „kerti tároló” helyiség köti össze.

Az ikerházfél természetesen egyedi víz- és villanyórával lesz ellátva, a szennyvízelvezetés zártrendszerű tárolóval oldható meg.

Helyiségei : szoba 18,36 m2 (hajópadló) – a galérián hálórész kialakításával - , konyha-étkező 6,80 m2 (kerámia burkolat) ,fürdő 3,24 m2 (kerámia burkolat), fedett terasz 18,00 m2 . Kerti tároló 4,2 m2 (kerámia burkolat)
Műszaki tartalom:
- Nyílászárók: műanyag szerkezetűek, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel
- A külső fal 10 cm EPS hőszigetelést és 0,4 cm Dryvit vakolatot tartalmaz
- A tető antracit színű cserép fedésű
- A szennyvíz gyűjtése zárt szennyvíz tárolóval lesz megoldva. A csapadékvíz egy zárt 6 m3 -es műanyag ciszternába kerül bevezetésre
- a meleg vizet egy-egy darab 120 literes HAJDÚ elektromos bojlerrel állítja elő a padlástérben
- a nappaliban a hűtés és fűtésre egy AIRWELL 4,5 kW hűtési teljesítményű klíma lesz elhelyezve

A kivitelezés 6 hónap alatt kulcsrakészen megvalósulhat.
Az ár a kulcsrakész állapotot tartalmazza.
A gépesítéssel ellátott (hűtőszekrény, mikrosütő, szagelszívó, főzőlap és mosogatógép) IKEA minikonyha is a vételár részét képezi.

Referenciaházat tudunk mutatni. A fotók között ezt is megtalálja.

A szomszédos – nem panorámás – eladó telken ugyanez a projekt megvalósítható, érvényes építési engedéllyel rendelkezik. Ennek ára : 37 mFt/ ikerházfél. Ezért nagyobb családnak, baráti társaságnak is kiváló, de kiadásra is tökéletes választás.

Elhelyezkedés : Szepezdfürdői strand 1,3 km, vasútállomás és buszmegálló 800 m távolságra.

Csend, nyugalom, panoráma

Balatonszepezd a part menti dombokra épült, erdők és hegyek veszik körül. A Balaton északi partján helyezkedik el, Balatonfüredtől 24 km-re, Zánka és Révfülöp között. A település báját a természetközeliség és a nyugalom adja, és jó célponttá teszi a kevésbé hangos üdülőhelyet keresőknek. Ugyanakkor az éttermek, üzletek, szórakozóhelyek, a strand is gyorsan elérhető. Balatonszepezd három részre tagolódik: középen van a falu, ahol a helyiek élnek, nyugatra található Szepezdfürdő, keletre a Viriusztelepnek nevezett nyaralótelep fekszik. Minden településrészhez önálló strand tartozik.

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését.
- megbízható ügyvédi háttér
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés
Látogasson el honlapunkra : ingatlanguru.com, ahol a teljes portfóliónkat megtekintheti illetve kövesse Balatoniingatlanguru facebook és balatoni_ingatlanguru instagram oldalunkat! Honlapunkon olyan eladó ingatlanokat is talál, amelyek a hirdetési portálokon nem szerepelnek.
Megtisztel bizalmával, ha segítségére lehetünk új otthona megtalálásában vagy ingatlana értékesítésében! Hívjon bizalommal!

Hivatkozási szám: 4780_277

Kapcsolat a hirdetővel
  • Margit Molnár

  • +367074-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Balatonszepezd


Hasonló hirdetések

  • Balatoni részpanorámás, új építésű családi ház eladó Balatonszepezden
    Balatonszepezd
    100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ BALATONSZEPEZDEN! Figyelem! Balatonszepezden új építésű házak várják első lakóikat! A LIDO HOME Tapolca eladásra kínálja a CSALÁDI HÁZAT BALATONSZEPEZDEN. A LIDO HOME Tapolca által kínált BALATONSZEPEZDI C...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonszepezd
    1 napja, 1 órája
    97 000 000 Ft
  • Eladó 110 m2-es családi ház Balatonszepezd
    Balatonszepezd
    Balatonszepezden a parttól pár perc sétára két ház eladó!Az 562 m2-es telken két különálló ház helyezkedik el:FőépületAz 1900-as évek elején kőből épült, 80 cm-es falvastagsággal rendelkező házat az utóbbi 4 évben teljeskörűen felújították: kicserélt...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonszepezd
    4 napja, 3 órája
    149 000 000 Ft
  • Eladó 90 m2-es nyaraló Balatonszepezd
    Balatonszepezd
    Lélegzetelállító balatoni örökpanoráma – Nyugalom – SzőlőhegyEladásra kínáljuk Balatonszepezden ezt a nem mindennapi nyaralót, aminek alsó szintjén egy borospince található és a teraszáról örökpanoráma nyílik a Balatonra. Szóval és képekkel leírhatat...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonszepezd
    1 hete, 3 napja
    93 900 000 Ft
  • Balatoni panoráma a teraszról, 6 percre a strandtól!
    Balatonszepezd
    Milyen egy ideális balatoni nyaraló? Lokációnak a strandközeliség, valamint a panoráma is jó, sokan hezitálnak, melyiket válasszák. Kedves érdeklödő, ennek a háznak az elhelyezkedése nagyon jó, papucsban 6 PERCES SÉTA Balatonszepezd központi strandja...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonszepezd
    1 hete, 3 napja
    149 900 000 Ft
  • Nem kellene elszalasztania !
    Balatonszepezd
    Nem kellene elszalasztania - eladó hétvégi házas ikernyaraló BalatonszepezdenA Casanetwork Balatonfüred eladásra kínálja a 2142-es számú, elvehetetlen panorámával rendelkező , új építésű ikernyaralóját Balatonszepezden.Nyaralót keres a Balatonon, de ...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonszepezd
    2 hónapja
    44 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Margit Molnár

  • +367074-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Balatonszepezd