Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

„Kendőzött” luxus ház eladó

115 000 000 Ft
Balatonvilágos Balatonaliga
4 éve, 3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4886954
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Alapterület (m²): 92
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Balatonaligán a Pulai lovarda közelében, a Balaton magas partjától 500m-re újszerű állapotú, 2012-ben épült, földszint-tetőtér kialakítású, földrengésbiztos, téglaépítésű, lakóház besorolású, bekerített, összközműves teleken a környezetbe illeszkedő megjelenésű ház luxus szolgáltatásokkal várja új tulajdonosát, 554m²-s rendezett, medencés kerttel.
Az utca felől 2db automatizált kapun lehet behajtani a telekre, ahol a ház két oldalán 2-2 autó kényelmesen tud parkolni.
Az ingatlan újszerű állapotú, 92m²-s hasznos alapterülettel, amelyben a földszinten 3 hálószoba (mennyezetig érő beépített szekrényekkel), nappali, amerikai konyha (beépített AEG típusú konyhagépekkel), kamra és 2 fürdőszoba található, járólapos helyiségekben padlófűtéssel is. Fürdőszobákban törölköző szárító radiátorokkal is. Az egyik szoba közvetlen fürdőszoba kapcsolattal rendelkezik.
A tetőtér 40m2 feletti hobbi/hálószoba, külön fürdőszobával és előtérrel.
A ház távfelügyelethez bekötött riasztórendszerrel rendelkezik.
A központi fűtést és a meleg vizet is a kombi, Saunier Duval gázkazán biztosítja. A járólappal burkolt helyiségekben padlófűtés, a szobákban radiátor van, a nappaliban pedig még kandallóval is felmelegíthetjük magunkat. Mindkét szinten hűtő-fűtő klímák képeznek tartalékot és biztosítják számunkra a kellemes hőmérsékletet.
Nyáron a hűvös, télen a meleg szökését a hőszigetelt üvegezésű műanyag nyílászárók biztosítják, amelyeken redőny és szúnyogháló is található.
Az ingatlan villany (230V háztartási-, és 380V ipari áram), víz, szennyvízcsatorna, és vezetékes földgáz közművekkel rendelkezik.
Az élő zöld fallal teljesen körbe vett kertben található szaletli (4x6m), fatároló és az esővíz gyűjtésére alkalmas tartály, amelyet szivattyú segítségével tudunk hasznosítani. Továbbá 3db kerti csap biztosítja víz igényünket, amelyek fogyasztásának mérését a locsoló mérőóra számolja.
A kertben egy 7x 3,4m alapterületű, 1,3m mély, automata vízforgatóval, nyakmasszírozóval, ellenáramoltatóval, zuhannyal ellátott medence és napellenzős terasz található az épület teljes szélességében.
Megközelítés az M7-es, 7-es, illetve a 71-es útról, csupán 1200 méter autózást igényel.
Irányár: 115 mFt
Tel.: +36 30 931 0561
Közös kerítésű szomszéd „ikerház fél” szintén eladó!!!

Kapcsolat a hirdetővel

  • +363093-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Balatonvilágos

Balatonaliga


Hasonló hirdetések

  • Eladó ház, Balatonvilágos
    Balatonvilágos
    Eladó házat, vagy nyaralót keres a Balatonpart közelében? Itt a remek lehetőség ne habozzon, jöjjön el és tekintse meg ezt a remek ingatlant! Balatonvilágoson családi nyaralónak használt hàz eladó. Hatalmas, 1337 nm-es kert két utcát köt össze. Rajta...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonvilágos
    1 napja, 19 órája
    82 000 000 Ft
  • ELADÓ LAKÓHÁZ BALATONVILÁGOSON!
    Balatonvilágos
    KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN! A LIDO HOME ingatlan siófoki irodája eladásra kínálja ezt a LAKÓHÁZAT BALATONVILÁGOSON! Club Aliga strandtól 15 percre, Balatonvilágos központi részén eladó egy 1850 m2-es telken található, jó adottságokkal bíró összköz...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonvilágos
    1 napja, 21 órája
    53 000 000 Ft
  • Balatonvilágosi nyaraló akár nagyobb családoknak
    Balatonvilágos
    A LIDO HOME BALATONALMÁDI Ingatlaniroda eladásra kínálja ezt Balatonvilágoson található nyaralót A LIDO HOME által kínált ingatlan jellemzői: -128 m2 nettó alapterület -275 m2 telek -Tégla falazat, vasbeton födém -Magasföldszint és szuterén használha...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonvilágos
    1 napja, 21 órája
    58 000 000 Ft
  • BALATON KÖZELI CSALÁDI HÁZ BALATONVILÁGOSON!
    Balatonvilágos
    A LIDO HOME ingatlan siófoki irodája eladásra kínálja ezt az magasparti családi házat BALATONVILÁGOSON! Balatonvilágos központjában, a magasparti panorámától 100 m-re, fákkal övezett csendes utcában eladó egy 700 m2-es ingatlanon elhelyezkedő, napfén...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonvilágos
    1 napja, 21 órája
    120 000 000 Ft
  • PRÉMIUM MINŐSÉGŰ CSALÁDI HÁZ BALATONVILÁGOS MAGASPARTON!
    Balatonvilágos
    ÁRVÁLTOZÁS, 220,0 MFT HELYETT 159,9 MFT!!! KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN! A LIDO HOME ingatlan siófoki irodája eladásra kínálja ezt a 2022. évben minőségi anyagokból megépített, azonnal költözhető CSALÁDI HÁZAT BALATONVILÁGOSON, 30 m-re a csodálatos ...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonvilágos
    1 napja, 21 órája
    159 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel

  • +363093-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Balatonvilágos

Balatonaliga