Eladó Üdülő, nyaraló, Bánk, Jázmin utca, 30nm, 18500000 Ft

18 500 000 Ft
Bánk Jázmin utca
1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12200274
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 1
  • Alapterület (m²): 30
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Bánk méltán népszerű nógrádi település, itt kínálom megvételre ezt a kivett hétvégi ház, udvar besorolású (nyaraló) ingatlant.

Bánk Nógrád megye délnyugati részén található község. Fekvését, a táj jellegét a Cserhát dombjai határozzák meg. A település csak közúton közelíthető meg: a 2-es főútról Rétság után kell letérni a 2115-ös útra. Budapesttől való távolsága 60 kilométer, Balassagyarmat 25. A szomszédos települések Rétság, Felsőpetény és Romhány.
Bánk legnépszerűbb nevezetessége egyértelműen a közel hét és fél hektáros vízfelületű Bánki-tó. A tó a horgászok kedvelt pihenőhelye, de családok és baráti társaságok számára is igen vonzó a strand. Az utóbbi években több nagy értékű beruházás történt a településen, egyre inkább kiszolgálva a turizmust és az itt pihenni kívánó nyaraló tulajdonosokat.

A 411 nm- es, minden irányból kerítéssel határolt telken kapott helyet ez a beton alapra épült könnyűszerkezetes faház.
Az elmúlt években folyamatos felújítások történtek az ingatlanon, ennek köszönthetően egy nagyon szép kis nyaralót kaphat az új tulajdonosa.
Bent kialakításra került egy hálószoba, ahol kényelmesen elfér egy kétszemélyes ágy, ezen kívül egy gardrób is rendelkezésre áll a szobában.
A felújított fürdőszobában walk in zuhanyozó kapott helyett.
A konyha- nappali- étkező egy légterű, nagyon praktikusan felosztva, tágas- kényelmesen használható, egy nagy teraszra nyílva.
Kívülről grafitos szigeteléssel látták el, ezt pedig lambériával burkolták. Vízelvezetése és szigetelése megoldott.
A tető fedése az eredeti palatető, viszont állapota miatt nem szorul cserére.
A telket cserjék, örökzöldek díszítik, nagy füves térrel, szépen gondozott és karbantartott.
Jelenleg a fűtésrendszer nincs kiépítve, hiszen tényleg tavasztól- őszig nyaralóként funkcionál, de a gázcsonk a telken van, így a lehetőség adott a teljes téliesítésre is.
A melegvizet a padláson elhelyezett villanybojler szolgáltatja.
Egy nagyméretű tároló is tartozik az ingatlanhoz, ahol praktikusan elpakolhatóak a kerti szerszámok, strandholmik, így a nyaraló nem zsúfolt, garantált a kényelem.
Az üdülőövezet utcái aszfaltozottak, a házak előtt nagyon szép parkosított, széles utcafronttal, jól parkolható, és biztonságos környék. A szomszédos épületek mind rendezettek. A strand egy egészséges sétatávolságra van. A tó környékén számos étterem áll a vendégek rendelkezésére, mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Menüs étkezésre, de akár egy elegáns- romantikus vacsorára is találhatnak megfelelő szolgáltatást.

Amennyiben megtekintené, kérem egyeztessünk időpontot!
Igény esetén szívesen mutatok ugyanebben az utcában egy másik nyaralót is. Utóbbi teljes mértékben téliesített, állandó lakhatásra is használható, és szintén szépen karbantartott, kertje parkosított. Amennyiben szívesen megtekintené, kérem keressen bizalommal!

Ügyfeleimet szívesen segítem az esetleges felújításhoz- átalakításhoz szükséges környékbeli szakemberek ajánlásával, ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsítással kapcsolatban is. Kereső ügyfelek részére ingyenes szolgáltatásként email- ben tudok ajánlatokat küldeni, országos rendszerből a keresési igényeiknek megfelelően.
Ons makelaarskantoor helpt klanten ook in het Nederlands, Duits en Engels in het gehele land.
Our Realestate office can help in English, German and Dutch throughout the country.
Unser Immobilien Geschaft hilft unsere Kunden in Deutsch, Englisch und die Niederlandische Sprache im ganzen Land.


étkező, villany, víz, félkomfortos, világos, jó közlekedésű,

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kiss Andrea

  • +363056-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Bánk

Jázmin utca


Hasonló hirdetések

  • Eladó Társasházi lakás, Bánk, 45nm, 22900000 Ft
    Bánk
    Eladó lakóház és/vagy üzleti lehetőség, Bánkon! Jelen hirdetés tárgya egy kétszintes lakóház külön bejárattal rendelkező FELSŐ szintje, mely 45 m2 alapterületű: nappali, két hálószoba, konyha, wc, fürdő beosztású. A ház alsó szintje is eladó (52 m2, ...
    • Eladó ház, Lakás - Bánk
    3 napja, 2 órája
    22 900 000 Ft
  • Eladó Üdülő, nyaraló, Bánk, 80nm, 36900000 Ft
    Bánk
    Bánkon eladó 2 helyrajzi számon lévő 2 különálló szigetelt nyaraló ház. A házak 45 nm és 33 nm területtel rendelkeznek. Mindkettő teljesen felújított, hőszigeteléssel ellátott, új nyílászárókkal, fürdőszobákkal és konyhával. A telken egy 26 nm-es fed...
    • Eladó ház, Lakás - Bánk
    5 napja, 2 órája
    36 900 000 Ft
  • Eladó Üdülő, nyaraló, Bánk, Jázmin utca, 50nm, 19900000 Ft
    Bánk, Jázmin utca
    Bánk kiemelkedően fejlődő településén kínálom megvételre ezt a kivett hétvégi ház, udvar besorolású (nyaraló) ingatlant. Bánk Nógrád megye délnyugati részén található község. Fekvését, a táj jellegét a Cserhát dombjai határozzák meg. A település csak...
    • Eladó ház, Lakás - Bánk
    6 napja, 21 órája
    19 900 000 Ft
  • Eladó Üdülő, nyaraló, Bánk, 36nm, 29200000 Ft
    Bánk
    Palócföld legismertebb üdülőhelye a Cserhát és a Börzsöny határán fekvő Bánki-tó! A tó közkedvelt kiránduló és üdülőhely! A víz elsősorban horgász paradicsom, de a nyári hónapokban a tó falu felé eső részén létesített rendezett strand rendkívül népsz...
    • Eladó ház, Lakás - Bánk
    1 hete
    29 200 000 Ft
  • Eladó Üdülő, nyaraló, Bánk, Juhász Gyula utca, 36nm, 29200000 Ft
    Bánk, Juhász Gyula utca
    Eladó új építésű nyaraló a Bánki-tó közelében! A Bánki-tótól 15 perc sétára eladó egy 2022-ben épült, könnyűszerkezetes 36 nm-es, 2 szobás lakóövezetben lévő nyaraló. Az ingatlan betonúton megközelíthető, a hozzá tartozó telek 420 nm-es, rajta van eg...
    • Eladó ház, Lakás - Bánk
    1 hete
    29 200 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kiss Andrea

  • +363056-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Bánk

Jázmin utca