Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Családi birtok eladó Bakonyi Kúria tavakkal, gazdasági épületekkel, vendégházzal

390 000 €
Bársonyos Kisbér Komárom-Esztergom megye
6 éve, 2 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4096706
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 300
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladó a Dunántúl szívében egy különleges természeti adottságokkal rendelkező 6,5 ha-os birtok!

A teljes eladó terület közel 16 ha-on terül el. A közel négyzet alakú területen hat, összesen 10 ha-nyi tiszta vizű, 3-4 m mélységű, festői szépségű tó, s a telek mellett a Bakonyból érkező bő vizű patak található.

A 2000-ben használatba vett kb. 300 m2-es masszív családi ház a tavak között minden irányba nyíló ablakai tavak valamelyikére néz.

A vasalt beton alapon álló ház 60 cm vastag külső falai kétrétegűek, kívül terméskőből, belül téglából épültek. Tömör tölgyfa nyílászárói, az erőteljes fa tetőszerkezete és a nádtető a környezethez méltó harmóniával illeszkedik a tájba.

Az épület fenntartása gazdaságos, a 70 m mély fúrt kút ivóvíz minőségű vize biztosítja a lakók vízszükségletét, a meleg vizet két gázbojler állítja elő. A keletkező szennyvizet az engedély alapján készült szikkasztóba vezetik. A fűtést is segítheti a gáz, ám a birtokról mindig származik annyi kitermelhető fa, amellyel a tervezett kandalló vagy a nagy teljesítményű vegyes tüzelésű kazán meleget ad az otthonnak.

A kereszt alakú lakóház alagsorában található a kazánház a két kazánnal, pince, nyári konyha és csónaktároló. A földszinten amerikai konyha, 50 m2-es nappali szoba, 3 hálószoba, 1 dolgozó szoba, 1 vendégszoba, személyzeti szoba, 3 fürdőszoba, télikert, közlekedő, kétállásos fűtött garázs és hatalmas teraszok vannak. A lakóház része egy külön bejáratú, önálló, teraszos, egyszobás apartman is. A kb. 80 m2-es személyzeti lakás különálló kis épületben biztosít barátságos otthont a birtok segítőinek.

Sétálni, futni, biciklizni, akár lovagolni, csónakázni, vitorlázni, szörfözni, horgászni, kertészkedni, kedvenc állatot tartani, mindez birtokon belül lehetséges!

Az ingatlant adottságai alkalmassá teszik akár üzleti célú felhasználásra is. A természet megóvása mellett még további lakóházak is építhetők a tavak partjára. Változatos helyszíne filmforgatásra is alkalmassá teszi, sőt, ihletet is nyújtó, de pl. közösségépítő-, testi-lelki rehabilitációs-, speciális idős- vagy gyermekotthon munkáját is jelentősen támogató tényező, hogy e varázslatos birtokon a természet részeként élhetünk.

Budapesttől és a Bécs közeli, schwechati reptértől egyaránt 120 km. távolságra található.

A főépület a legnagyobb és egy kisebb tóval, valamint hosszú patakparttal 650000 € helyett háromszázkilencvenezer €-ért megvásárolható, ezzel az új tulajdonos előjogot szerez a maradék, így már szomszédos terület megvásárlására, amelyhez annak egy éven belüli megvétele esetén 1 €/m2-es, igen kedvező áron juthat hozzá!

A teljes terület ára pedig 900000 € helyett csak négyszáznyolcvanezer €. vagy ennek megfelelő HUF.

Irányár: 480 000 €. illetve 150.000.000,- Ft.

vagy egységeire bontva a főépülettel és 2 tóval csak

Irányár : 390.000 €. ill. 125.000.000,- Ft.
További információkat kérni, vagy a megtekintéshez időpont egyeztetés tel.: +36 70 415 3587

E-mail : bakonyi.janos147@gmail.com

Kapcsolat a hirdetővel
  • Bakonyi János

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Bársonyos

Kisbér
Komárom-Esztergom megye

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Bakonyi János

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Bársonyos

Kisbér
Komárom-Esztergom megye