Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Befektetők figyelem! Békésen eladó a lehetőségek háza!

62 000 000 Ft
Békés
3 hónapja, 3 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10286347
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Alapterület (m²): 450
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Wellness hotel, magánklinika, apartmanház, idősek otthona, 3-4 lakásos társasház
létesítésére alkalmas ingatlan vagy többgenerációs luxusotthon eladó!

 

Társasházi lakás beszámítása is szóba jöhet!!!

 

 Megvételre kínálok Békés városában ,egy hatalmas rengeteg lehetőséget magában rejtő lakóingatlant.

 

A 723 m2 telken elhelyezkedő ,kétszintes összesen 450 m2 ingatlan , 2005-ben épült, beton alappal tégla falazattal és beton födémmel rendelkezik. A manzárd tető különleges vonzó megjelenést ad a háznak és az utca képnek.

Jelenlegi állapotában csak az alsó szint került beépítésre ,a felső szint szerkezetkész állapotban van melyben akár több lakrész is kialakítható külön bejárattal.

Az alsó szinten ami 106 m2 hasznos alapterületű, kialakításra került egy amerikai konyhás nappali és ebédlő egy légtérben, egy kézi kamra, 3 külön bejáratú szoba, és egy közlekedő .Az ingatlan fürdőszobája tulajdonképpen egy Wellness ,fűthető medencével ,előkészített szaunával ,tusolóval ,dupla mosdókagylókkal és külön helyiségben wc,piszoár ,bidé és kézmosóval.

A lakás több helyiségében központi beépített mennyezeti hangszórók lettek elhelyezve,valamint a házban riasztórendszer is elő lett készítve csak szerelvényezni kell.

A ház fűtése egy hatalmas vegyes tüzelésű kazánról megoldott, a lakás összes hidegburkolattal rendelkező helyiségében padlófűtéssel ,a szobákban pedig radiátor hőleadókkal. A nappaliban még beépítésre került egy hangulatos fa tüzelésű kandalló is. A meleg víz ellátást villany bojler szolgáltatja.

 

A ház ipari árammal ellátott .Az alsó szintjén jelenleg még műhely,tároló helyiségek találhatók, de igény esetén ezek is lakrésszé alakíthatóak.

Az ingatlan folytatásában pedig egy 50 m2-es dupla garázs található melyből az egyik szerelőaknával rendelkezik,valamint külön mérőórákkal és wc-vel,tusolóval felszerelt.

 

Ásott kútból nyert vízből hidrofor rendszer van kialakítva.

 

Az udvarban egy kb.17 m2 teljes belmagasságú pince is megépítésre került.

 

Elsősorban befektetőknek ajánlom méretéből és a beépíthetőség adta lehetőségei miatt!

 

Az ingatlan per és teher mentes! Bármilyen hitel igénybe vehető rá!

 

Ha kérdése van vagy meg szeretné tekinteni ezt a békési ingatlant kérem keressen bizalommal a 06 30 916 0731 telefonszámon!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Cservenák Gabriella

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Békés


Hasonló hirdetések

  • Eladó Családi ház, Békés, Rózsa utca, 166nm, 17500000 Ft
    Békés, Rózsa utca
    Bemutatjuk ezt a különleges lehetőséget kínáló ingatlant! Ez a tágas, vegyes falazatú családi ház egy csendes, családias környéken helyezkedik el, mindössze 500 méterre a köröstől és a belvárostól. A ház felújítandó ezáltal egyedi lehetőséget kínál a...
    • Eladó ház, Lakás - Békés
    1 napja, 20 órája
    17 500 000 Ft
  • Eladó 120 m2-es családi ház Békés, Bánhida
    Békés, Bánhida
    Békésen 120 nm-es családi ház eladó. A vegyes falazatú ingatlan a városközpont egy csendes, rendezett utcájában, 703 nm-es telken helyezkedik el. 3 szoba, konyha, kamra. fürdőszoba, 2 tároló, kazánház található benne. A szobák hajópadlóval burkoltak,...
    • Eladó ház, Lakás - Békés
    1 napja, 22 órája
    17 500 000 Ft
  • Eladó ház, Békés
    Békés
    Békésen, 3 szobás ház, tetőtérbeépítési lehetőséggel ELADÓ! Új tulajdonosát keresi ez a családi ház, melyet korábbi lakói folyamatosan karbantartottak. Az idő múlásával azonban, egy kis belső frissítés, felújítás ráfér, de jelenlegi állapotában is cs...
    • Eladó ház, Lakás - Békés
    2 napja
    21 900 000 Ft
  • Eladó ház, Békés
    Békés
    MESÉS OTTHON MESÉS KÖRNYEZETBEN!!! A LÉNYEG A RÉSZLETEKBEN REJLIK!!! Ez az ingatlan nem csak egy ház, hanem egy valódi otthon, ahol a kényelem és a természetes szépség keveredik a modern innovációkkal. Keressen meg minket bizalommal, és tegye meg az ...
    • Eladó ház, Lakás - Békés
    2 napja, 3 órája
    94 500 000 Ft
  • Rendezett Családi Ház, Békés
    Békés, Zsinór utca
    Rendezett Családi Ház Eladó Békésen!! Ezt az ingatlant kifejezetten tudom nagycsaládosoknak vagy generációk összeköltözésén gondolkodók figyelmébe ajánlani akiknek fontos a nyugodt környék és a belváros közelsége egyben. A 110 nm-es családi ház Békés...
    • Eladó ház, Lakás - Békés
    2 napja, 3 órája
    38 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Cservenák Gabriella

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Békés