Ezt a hirdetést archiválták.

Családi ház eladó Jamina központjában

Békéscsaba Szabadkígyós Szabadkígyós
5 éve, 6 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Gyönyörűszép 2 lakásos családi ház Jamina központjában
    Békéscsaba, Erzsébethely, Jamina, Orosházi út
    Békéscsabán, Jamina központjában, eladó egy 2 generációs családi ház (120 nm + 90 nm), külön mérőórákkal, teljesen felújítva.  Irányár: 58 MFT Tel: +36205020207   Békéscsaba kertvárosi részén, mégis városias környezetben, Jamina központjában találhat...
    • Eladó ház, Lakás - Békéscsaba
    1 hónapja
    58 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4421543
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 140
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Eladó ez a  2 szoba, konyha, nappalis tégla építésű családi ház Jamina frekventált helyén.  Közvetlen a rendelőintézet mögött, a Könyves utcában. 700 m2 telken 140 m2 épülettel.
Két utcára nyíló sarki ingatlan. A telek gyümölcsfákkal, díszfákkal szépen parkosított, betonkerítéssel körbe kerített, 2 nagykapu bejárattal rendelkezik.  Összközműves, fúrt kút, és földalatti esővíz gyűjtő ciszterna is ki van alakítva. Műhely, garázs, tároló egészíti ki a lakóházat.
A házba lépve a kis előszobában helyezhetjük el a táskát, cipőt, kabátot. Innen nyílik a nappali, ami vendégfogadásra, és pihenésre kényelmes teret biztosít. A 2 szobából az egyik innen nyílik, és szintén innen nyílik a nagyméretű konyha is. A konyhában egyedi készítésű konyhabútor van beépítve, ami a ház tartozéka. A konyhából tovább haladva egy folyosóra jutunk, amelyből a másik szoba, a fürdőszoba, külön helységben lévő wc, kamra, és még egy óriási gardrób szoba ajtói nyílnak. Erről a folyosóról jutunk ki a hátsó kertrészbe is.
A nappali, konyha, 2 szoba burkolata laminált padló, a gardrób hajópadlós, a többi helyiség padozata kőburkolóval van fedve. Nyílászárók fakeretesek, szépen ápolt állapotban, a falak festettek.
A berendezés is eladó, megvehető a házzal együtt, külön egyezség tárgyát képezi. A konyhabútoron kívül a többi bútor árát nem tartalmazza a vételár.
50 méteres körzetben minden megtalálható. Orvos, gyógyszertár posta, élelmiszerbolt, buszmegálló, stb.
Érdeklődni lehet hétköznap 16 órától 20 óráig, szombaton és vasárnap 8 órától 20 óráig a [------]-as számon.
Ingatlanosok kérem, ne keressenek!!!!

Elhelyezkedés
Békéscsaba

Szabadkígyós
Szabadkígyós

 
Elhelyezkedés
Békéscsaba

Szabadkígyós
Szabadkígyós