Eladó Ház, Békéscsaba

41 600 000 Ft
Békéscsaba Gyömgyösi utca
1 hónapja, 4 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12141351
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 90
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Békéscsaba - Jamina városrészén, annak frekventált területén kínálok eladásra egy igényes, egyedi megoldásokkal teli, részben korszerűsített és felújított családi házat.
Az ingatlan egy 581 m2-es telken helyezkedik el, hasznos alapterülete 90 m2. Ezen kívül található még egy, a főépülettel összenyitott, de külön bejárattal is rendelkező hátsó részen egy kerti konyha, tusoló WC-vel, és egy garázs is. A ház vegyes falazatú, kívülről hungarocell szigetelés és nemesvakolat borítja. Fűtésére szokatlan módon sokféle alternatívát alakított ki a jelenlegi tulajdonos: konvektoros fűtés, elektromos fűtőpanelek, kandalló, látványkandalló, légkondícionáló.
Az épület egy 5 kW-os napelemrendszerrel van ellátva, amely az éves felhasznált áramfogyasztásban jelentős megtakarítást eredményez.
A főépületben 3+1 szoba található. A nappali a teljesen egyedi fa burkolatnak és a különlegesen szép kék szövet berakásnak köszönhetően igazán hangulatos érzetet biztosít, ennek fokozására a helyiségben elhelyezésre került kandalló és látványkandalló is.
További 2 kényelmes méretű szoba egymástól távolabb, külön bejárattal rendelkezik, az egyikből viszont további szobában találhatjuk magunkat, amelyből akár egy babaszoba vagy gardrób is kialakítható.
A konyha és fürdőszoba korszerűsítése az új tulajdonosra vár, megadva az esélyt a saját igények, elképzelések kialakítására.
A hátsó rész egy felújítás után akár a ház bővítésére vagy külön lakrészként is szolgálhat, mivel az egyik szobából és az udvarról is külön bejárattal rendelkezik.
Az udvar első- és hátsó részre osztható, amely kerítéssel van elválasztva. Az első egy nagyon szépen gondozott, füvesített terület, amelyen a következő kényelmi és aktív pihenéshez is alkalmas elemek találhatók: egy betonozott kocsibejáró, egy épület melletti fedett terasz, egy kis kerti tó, kerti tusoló, a füvesített területen egy másik fedett pergola szalonnasütővel, gondozott tujasor. Továbbá az autóval beállást egy betonozott kocsibejáró teszi kényelmessé.
Amennyiben a leírtak és a képek alapján úgy gondolja, hogy ez a ház a maga apró különlegességeivel, egyedi megoldásaival, ugyanakkor a konyhát és fürdőt tekintve a saját igények kialakításának lehetőségeivel tökéletes választás lenne az Ön és családja részére, ne habozzon felhívni, egyeztessünk időpontot megtekintésre.
A tulajdonost érdekli csere is nem belvárosi, földszint-1. emeleti lakásra, értékegyeztetéssel.
Hitellel kapcsolatban kollégánk ingyenesen készséggel tájékoztatja Önt a jelenleg elérhető legkedvezőbb finanszírozási lehetőségekről.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Lovász Tünde

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Békéscsaba

Gyömgyösi utca


Hasonló hirdetések

  • Eladó Sorház, Békéscsaba, Jamina, 102nm, 38900000 Ft
    Békéscsaba, Jamina
    Békéscsabán, Erzsébet hely csendes, nyugodt részén eladó egy háromlakásos sorház 102 m2-es, kiváló elrendezésű lakása. A kilencvenes években épült ház beton alappal, beton lábazattal, 45 cm vastagságú külső falai préselt nagyméretű földtéglából, vála...
    • Eladó ház, Lakás - Békéscsaba
    2 órája, 34 perce
    38 900 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Békéscsaba, Békéscsaba-Belváros, 120nm, 64900000 Ft
    Békéscsaba, Békéscsaba-Belváros
    Békéscsaba belvárosának csendes utcájában, Csaba Centertől 700 m-re lévő felújított polgári jellegű ház eladó. A vegyes falazatú 120 m2-es főépületben nagy nappali, három szoba, konyha-étkező, előszoba, fürdőszoba és két wc található. A felújítás sor...
    • Eladó ház, Lakás - Békéscsaba
    2 órája, 34 perce
    64 900 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Békéscsaba,  Nincs megadva, 178nm, 86500000 Ft
    Békéscsaba, Nincs megadva
    Jó ház, jó helyen, jó áron eladó. Eladásra kínálok egy 2006-os építésű, magas műszaki tartalommal rendelkező, 178 m2-es, nappali + 3 szobás, dupla garázzsal ellátott családi házat. Az ingatlan 1070 m2-es telken található Békéscsaba kedvelt kertvárosi...
    • Eladó ház, Lakás - Békéscsaba
    2 órája, 34 perce
    86 500 000 Ft
  • Eladó Panellakás, Békéscsaba, Békéscsaba-Belváros, 57nm, 23900000 Ft
    Békéscsaba, Békéscsaba-Belváros
    Békéscsaba belvárosában, a Csaba Centertől 650 m-re lévő 3. emeleti, 2 szobás, jó állapotú, erkélyes, egyedis, 57 m2-es panellakás eladó. A lakás jellemzői: - panel falazat - 57 m2 alapterület - 2 külön nyíló szoba - nagyszobából nyíló erkély - a szo...
    • Eladó ház, Lakás - Békéscsaba
    2 órája, 34 perce
    23 900 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Békéscsaba, Jamina, 80nm, 18500000 Ft
    Békéscsaba, Jamina
    Békéscsaba Jaminai városrészében, három szobás, masszív vegyes falazatú (vert fal + tégla) családi ház eladó. Az egyedi igényeknek megfelelő felújítást igénylő 80 m2-es ingatlanban előszoba, 3 szoba, konyha, kádas fürdőszoba, kamra, külön helyiségben...
    • Eladó ház, Lakás - Békéscsaba
    2 órája, 34 perce
    18 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Lovász Tünde

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Békéscsaba

Gyömgyösi utca