Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 100 m2-es családi ház Békésszentandrás

39 900 000 Ft
Békésszentandrás
3 hónapja, 2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11339090
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 100
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
ELADÓ Békésszentandráson egy 2007-ben épült kivételes hangulatú bruttó 100 nm-es családi ház nagyméretű szerelőaknás műhellyel és garázzsal és lakható melléképülettel pár perc sétára a vízparttól!A ház kialakításánál fontos szempont volt a három hálószoba kialakítása és a megfelelő számú mosdó is, illetve egy bővítési lehetőség!A 40 cm-es téglafalazatnak és a födémszigetelésnek köszönhetően alacsony rezsivel fenntartható otthona lehet vízparttól pár percre. A tetőtér további beépíthetőséggel bír, amennyiben további szobákra lenne szükség. Illetve egy további épületrészből külön kis apartmanlakás kialakítható. A ház nyílászárói egyedileg készített fa ablakok, hőszigetelt üvegezéssel korszerűek és egyedi hangulatot teremtenek a hozzá társuló fa borítású födémnek köszönhetően.Tökéletes helyszín lehet családoknak, idősebbeknek a a hely adta lehetőségeknek köszönhetően!Környék bemutatása: A Budapesttől 160 km-re fekvő Békésszentandrás Békés megye nyugati kapuja.Természeti adottságainak köszönhetően az elmúlt években kiemelt turisztikai központ lett. Idegenforgalmi szempontból elsődleges a falu határában húzódó Hármas-Körös és a Körös- holtágak.A vízparton játszótér, strand, vízi eszközök bérlése, focipálya, kerékpárút lett kialakítva. Nyugodt, csendes település, viszont Szarvas mindössze 3 km-re található, ahol megtalálhatók éttermek, kávézók, cukrászdák, parkok. A Híres Halász csárda előkertje az Erzsébet liget, ahonnan egy hídon át lehet sétálni a Vízi színpadhoz, ahol egész nyáron előadások vannak.Békésszentandráson bölcsőde, óvoda és általános iskola is megtalálható. A bicikliúttal is összekötött Szarvason további oktatási intézményeket találunk, a bölcsődétől egészen az egyetemig.A vízi sport szerelmeseinek igazi paradicsom ez a környék, mivel a holtág lehetőséget biztosít kajak-kenuzásra, supozásra, csónakázásra is, a horgászatról már nem is beszélve! Lehetőség van futásra a közeli Ligetben kialakított futópályán, kerékpározásra a Kőrösvölgyi kerékpárúton, illetve a tenisz- és focipálya pedig további sportolási lehetőségeket tartogat az itt élők számára. Ha felkeltette ez a remek ingatlan az érdeklődését, hívjon!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kis Virág

  • 36 30 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Békésszentandrás


Hasonló hirdetések

  • Eladó 100 m2-es családi ház Békésszentandrás, csendes
    Békésszentandrás, csendes
    Békés vármegye. Eladásra kínálunk, csak az OTP Ingatlanpont kínálatában Békésszentandráson, az új horgásztó melett egy 100 nm-es lakóingatlant. A csodálatos környezetben lévő ház 3 szobából, nappali, konyha és fürdőszobából áll, ami igény szerint áta...
    • Eladó ház, Lakás - Békésszentandrás
    2 hónapja, 1 hete
    12 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kis Virág

  • 36 30 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Békésszentandrás