Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó 85 m2-es családi ház Bekölce, Bekölce

Bekölce Bekölce
1 hete, 1 napja

Hasonló hirdetések

  • Eladó 85 m2-es családi ház Bekölce, Bekölce
    Bekölce, Bekölce
    A Bükk-vidék területén, egy csendes, alig 600 fős településen, Bekölcén kínálom megvételre - akár két generáció együttélésére is - ezt a bruttó 100 nm-es családi házat. Az ingatlanban 3 szoba, konyha-étkező, 2 fürdőszoba-Wc helyiségek találhatóak, va...
    • Eladó ház, Lakás - Bekölce
    1 napja, 16 órája
    22 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11000069
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 85
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Bükk-vidék területén, egy csendes, alig 600 fős településen, Bekölcén kínálom megvételre - akár két generáció együttélésére is - ezt a bruttó 100 nm-es családi házat.

Az ingatlanban 3 szoba, konyha-étkező, 2 fürdőszoba-Wc helyiségek találhatóak, valamint tartozik hozzá egy nagyon hangulatos, boltíves veranda, egy 11,5 nm-es pince, illetve egy 60 nm-es pajta is, utóbbiban garázs kialakítására van lehetőség.

A ház villamossági és vízhálózatának teljes körű felújítása az elmúlt évben megtörtént, kivéve a hátsó részben lévő fürdőszobát, ahol még az eredeti vízvezeték-hálózat található, de az le van szekcionálva. Itt csőtörés is volt, a hiba elhárításra került, viszont ennek a nyomait lehet még látni a falakon, egyébként az épület száraz. A gépészet teljesen megújult 2022 augusztusban, 2 db új bojler került felszerelésre, új konyhabútor lett beépítve.

A házban hőszigetelt műanyag és fa nyílászárókat találunk, az ablakok redőnyökkel és szúnyoghálóval felszereltek, minden helyiségben járólap padlóburkolat van. A fűtés jelenleg hagyományos módon van megoldva, kandallóval, de a régi gázkonvektoros fűtési rendszer hálózata is meg lett hagyva, így akár könnyen újra kialakítható ez az alternatíva is (a gázóra le lett szerelve). A vastag (60-70 cm-es) falaknak köszönhetően a fűtés költséghatékony és a nyári hónapokban a hűtésről sem kell gondoskodni.

Az épület 5-6 éve teljesen új tetőszerkezetet kapott (új szarufák, lécek, cserép-héjazat)! A házra kamerarendszer is lett felszerelve.

A hatalmas, 4 067 nm-es telek rendezett, a kertben veteményezésre/gazdálkodásra alkalmas terület van. Az első udvar teljesen körbe van kerítve (2 000 nm), a kert kb. háromnegyed részig. A nagy terület ne legyen akadálya az esetleges adásvételnek, hisz ha az új tulajdonos kezelhetetlennek érzi, helyben talál majd segítséget a karbantartásához (kaszálás, tisztítás), illetve az ingatlan hátsó részének külön értékesítésére a későbbiekben lehetőség adódhat.

Bekölce településnek rendkívül kedvező a földrajzi elhelyezkedése, hiszen csodaszép környezetben, Bélapátfalvától 6 km-re, Szilvásváradtól 15 km-re, Egertől, Egerszalóktól, Bükkszéktől 25 km-re található. A falu a Bekölcei-patak mentén fekszik, csendes, rendezett, megtalálható a teljesség igénye nélkül: élelmiszerbolt, posta, gyógyszertár, könyvtár, óvoda is.

Amennyiben az ingatlan elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!
Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, bank-semleges hitel-ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

csatorna, villany, víz

Elhelyezkedés
Bekölce

Bekölce

 
Elhelyezkedés
Bekölce

Bekölce