Eladó 345 m2-es családi ház Biatorbágy

320 000 000 Ft
Biatorbágy
2 hónapja, 3 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11842203
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 7
  • Alapterület (m²): 345
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Kedves Ingatlankereső!

Ajánlom figyelmébe,ezt a két generációs családi házat!!!

Igazi ritkaság a piacon!

Az Otthon megtalálása egy Jó érzés, amikor megérkezik és megszületik a döntés, ami valóban majd egy Új Életre ad lehetőséget és egy Új Otthont jelent.

Fontos, hogy az ingatlanvásárlás hosszú távon is értékálló befektetés legyen!

A kivitelező törekedett arra,hogy magas minőségű,egyedi kivitelezésű ingatlant alkosson ezen a nem mindennapi környéken!!

Örömmel mutatjuk be Biatorbágy egyik leglenyűgözőbb ajánlatát az exkluzív, csendes utcában található kiváló állapotú családi ház formájában. Ez az egyedülálló ingatlan minden igényét kielégíti, és valódi mediterrán stílusával és felejthetetlen részleteivel elvarázsolja Önt.

A minden kényelmet kiszolgáló házban található többek között: 7 szoba, 3 fürdőszoba,3wc, gardrób, 2 nappali, mosókonyha, 3 fedett terasz, gépesített amerikai konyhás nappali ,dupla garázs, kamra, gépház, kandalló. Jelenleg a padló és radiátoros hőleadók vannak,melyek gázkazánról üzemelnek, de hőszivattyúra is át lehet állni.

Rövid műszaki leírás:
-2003-ban épült
-1082nm-telek
-44-es tégla falak
-38-as tégla falak a pince részen
-cserép tető
-központi porszívó
-riasztó
-tűzjelző
-fűtés gázkazánnal,padló és radiátoros megoldással/átlagban 40 000 forint/
-kandalló a nappaliban
-fúrt kút
-öntöző rendszer
-esővízgyűjtő tartály 1200l bépítve
-födém monolit vasbeton
-beépített gépesített konyhák

Az épület 1082nm-es telkelt került kivitelezésre.
Alsó szinten 83,6nm-es külön lakrész
A középső szinten 147nm-es lakórész és 36nm-es dupla garázs aknával 43,6nm terasz.
Az emeleten 70,4nm-es lakórész,19,7nm erkéllyel.


A diszkrét terasz/ok/ lehetőséget nyújt a pihenésre és a szabadtéri élvezetekre, miközben a rendezett szomszédok garantálják a nyugalmat és a közösségi életet. Az ápolt parkosított kert varázslatos környezetet teremt, ahol gyönyörködhet a növényekben és relaxálhat a természet közelségében. Az öntözőrendszer gondoskodik a kert locsolásáról, míg az elektromos kapu kényelmes és biztonságos bejutást biztosít.

Az ingatlan ideális választás akár két generáció számára is, hiszen kielégíti a különböző igényeket és biztosítja a privát szférát.


Az eladásra kínált ingatlan Budapest vonzáskörzetében Biatorbágy egyik csendes utcájában, nyugodt környezetben található. A közelben (5-10 perc séta) van bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, étterem, fitness terem, élelmiszer boltok, buszmegálló. Könnyen megközelíthetők az M0, M1 és M7 autópályák.

Mind ez csak ízelítő!


HÍVJON FEL, KÉRJEN EGY IDŐPONTOT, JÖJJÖN, NÉZZE MEG!

Nekem ebben az ingatlanban az elhelyezkedése mellett, az egyedi kialakítása, formálhatósága és a benne rejlő rengeteg lehetőség tetszik a legjobban.

Ha Ön is így látja, hívjon, nézze meg, legyen az új tulajdonosa mielőbb!

Nem fogja megbánni!


Szép napot sikeres vásárlást kívánok!

Köszönöm hogy időt szánt a hirdetésemre!








villany, gáz, csatorna, garázs, tároló, terasz, alacsony fenntartási költség, automata öntözőrendszer, boltok a közelben, csendes környék, iskola a közelben, jó közlekedés, központi elhelyezkedés, nappali, parketta, zöldterület

Kapcsolat a hirdetővel
  • Bakk Zsuzsa

  • +367061-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Biatorbágy


Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás Biatorbágy  , 53 nm, 65M Ft
    Biatorbágy
    Eladó Biatorbágy kedvelt Viadukt lakóparkjában egy 2008-ban épült 53 nm-es társasházi tehermentes lakás. A lakásban amerikai konyhás nappali és egy fél szoba található, valamint egy pici spejz is. Az előszobából és a nappaliból is fedett terasz nyíli...
    • Eladó ház, Lakás - Biatorbágy
    14 órája, 16 perce
    65 000 000 Ft
  • Eladó ház, Biatorbágy
    Biatorbágy
    Biatorbágyon kiváló lokációval rendelkező sokrétű üzleti befektetési lehetőséggel rendelkező ingatlanegyüttes eladó. Az épület egyik részében jelenleg nyereségesen működő kézműves pékség mintaboltja található hozzá tartozó 300 nm péküzemmel. A bal sz...
    • Eladó ház, Lakás - Biatorbágy
    1 napja, 15 órája
    400 000 000 Ft
  • Eladó 41 m2-es téglalakás Biatorbágy
    Biatorbágy
    KÖNNYŰ MEGSZERETNI ÉS KÖNNYŰ FENNTARTANI!ELADÓ AZ EGYEDI HANGULATÚ TÓPARK LAKÓPARKBAN egy br. 41,52 nm-es nappali +1 szobás modern, kiváló állapotú 3. emeleti  lakás.Az ingatlan 2019-ben korszerű technológiával épült, s ennek köszönhetően jó energiah...
    • Eladó ház, Lakás - Biatorbágy
    1 napja, 15 órája
    49 900 000 Ft
  • Eladó Ház, Biatorbágy-Pecató
    Biatorbágy
    Biatorbágyon a Peca-tó közelében egy 3 szintes családi ház eladó A fenyőerdő szélén egy gyönyörű kerttel rendelkező ingatlan eladó. A kertben egy egyedi tartószerkezettel rendelkező vörösfenyőből épült szaletli, bográcsozó hely, kerti tó és szépen ki...
    • Eladó ház, Lakás - Biatorbágy
    1 napja, 15 órája
    79 000 000 Ft
  • Eladó ház, Biatorbágy
    Biatorbágy
    Biatorbágy kedvelt részén új építésű 2 szintes ikerház eladó Budapesttől mindössze 25 percre, Biatorbágy új fejlesztésű területén még néhány, igényesen megtervezett és prémium anyagokkal kivitelezett ház elérhető. A frappáns építészeti megoldás révén...
    • Eladó ház, Lakás - Biatorbágy
    1 napja, 15 órája
    183 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Bakk Zsuzsa

  • +367061-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Biatorbágy