Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 62 m2-es téglalakás Bicske

49 500 000 Ft
Bicske
7 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10585926
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 62
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Leáraztuk! Ne habozzon, már csak 4 db szabad lakás van ebben az épületben, melyek árát csökkentettük, most érdemes megvenni!
A második emeleti lakásban két külön bejáratú szoba, egy hatalmas terasz, és a kiválóan benapozott amerikai konyhás nappali található, zöld, nyugodt környezetben.
Az épület műszaki adottságai a legkorszerűbb előírásokat követik, mely magában foglalja a külső falszerkezetek hőszigetelését, a hőszigetelt üveggel ellátott műanyag nyílászárókat, a pince födém hőszigetelést, mindemellett esztétikai szempontból kielégíti a mai modern kor elvárásait.

Belső kialakítás:
A teherhordó szerkezet: tégla és vasbeton.
Födémek: vasbeton gerendás födém.
Lépcsők: monolit vasbeton szerkezetek.

A lakások kulcsrakész állapotban kerülnek átadásra.
A helyiségek belső tere vakolt, vagy gipszkartonnal szerelt, fehérre festett.
Az elrendezésnél figyelembe vették az ideális tájolást, benapozást, szellőzést.

Minden közmű esetében a lakások egyedi merővel vannak felszerelve, így a meleg víz hőfokától kezdve, a helyiségek belső hőfokát is szabadon alakíthatják.
45 percre Székesfehérvártól, Fejér megye, Bicske városában, Budapesttől 33, Tatabányától 20 perc autóval megtett távolságra érkezési sorrendben lakóparki lakások leköthetők. A beruházás teljes egészében projekthitel mentes. Az ingatlan, stabil, leinformálható cég 1/1 tulajdona.
A lakókert öt lakótömböt magába foglaló beruházás, melyben egy 14 lakásos és 4 tömb 17 lakásos épület létesül így összesen 82 lakás építése valósul meg ütemezett kivitelezéssel.

A terület 1 hektár feletti nagyságú, melyet zöld terület, egészséges levegő ölel körbe, hatalmas virágú gesztenyefákkal.
Az épülettömbök mindegyike Schindler személyfelvonóval ellátott.
Pince, földszint, 2 emelet + tetőtér beépítésűek. A pincében zárható box-os, és közös tárolásra is van lehetőség.
A pince szinti tároló belső lépcsőn és megközelíthető külső rámpán keresztül is Az emeleti szinteket lifttel és a kényelmes központi lépcsőházból is meg lehet közelíteni. A lakások változó alapterületűek, 28 nm-től, 87 nm-ig állnak rendelkezésre. Az egymás feletti szintek a tetőtér kivételével megegyező elosztásúak. Így mindenki megtalálhatja a neki legideálisabb elrendezést és méretet.

Mindegyik otthon rendelkezik erkéllyel, melyek mérete 16 nm-től 31 nm-ig terjed és lakásonként eltérő. A körülkerített területen elhelyezkedő felszíni parkolót és egy pinceszinti tárolót a lakás árai már tartalmazzák.

Játszótér is kialakításra kerül a leendő legkisebb lakók kényelmére.
A közelben a városi uszoda és rendezvénypark mellett számos kereskedelmi és szolgáltató egység hivatott kielégíteni a teljes értékű nagyvárosi életet. Karnyújtásnyira minden adott számunkra a bevásárló központoktól, az oktatási intézményeken, hivatalokon át az egészségügyi szolgáltatókig.

Jöjjön el, álmodja meg tökéletes otthonát velünk.
Komplex Ingatlan

különnyíló szobák

Kapcsolat a hirdetővel
  • Békefi Andrea

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Bicske


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó 61 m2-es téglalakás Bicske, Bicske
    Bicske, Bicske
    Bicske fejlődő belterületén, több lakótömbből álló, árnyas, fákkal benőtt lakópark földszinti, 62 nm-es lakása eladó. A lakás elosztása: 3 szoba, étkező-konyha, fürdőszoba, wc, kamra, közlekedő. 21nm -es terasz, pinceszinti 11nm-es tároló és felszíni...
    • Eladó ház, Lakás - Bicske
    7 hónapja, 1 hete
    49 500 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó 62 m2-es téglalakás Bicske, Bicske
    Bicske, Bicske
    Bicske fejlődő belterületén, több lakótömbből álló, árnyas, fákkal benőtt lakópark második emeleti, 62,14 nm-es lakása eladó. A lakás elosztása: 3 szoba, étkező-konyha, fürdőszoba, wc, kamra, közlekedő. 21,3 nm -es terasz, pinceszinti 17,2 nm-es táro...
    • Eladó ház, Lakás - Bicske
    7 hónapja, 1 hete
    49 500 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó 62 m2-es téglalakás Bicske, Kertváros
    Bicske, Kertváros
    Most érdemes megvásárolni, energiatakarékos lakását, hiszen levittük az árakat! Már csak 4 db lakás várja új tulajdonosát!! Vásárolja meg természetközeli lakóparki lakását tőlünk Budapest, Székesfehérvár, Tatabánya vonzáskörzetében. A 62 nm-es otthon...
    • Eladó ház, Lakás - Bicske
    7 hónapja, 1 hete
    49 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Békefi Andrea

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Bicske