Eladó 130 m2-es családi ház Borsosberény, Vidéki

79 900 000 Ft
Borsosberény Vidéki
1 hete, 6 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12346193
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 130
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Borsosberényben, Nógrád Vármegyében kínálunk eladásra egy egyedülállóan szép, autentikus családi birtokot.
Maximalista felfogással, tökéletesen átgondolva lett felújítva az egykori parasztház. Megőrizve minden korabeli báját, a legmodernebb anyagok beépítésével került kivitelezésre minden, új födém és tetőszerkezet, természetesen a korabeli építészetnek megfelelően. Új villany és vízvezeték, új nyílászárók. Igazi néprajzi örökség az épület a modern kor minden előnyével ötvözve.
Élmény az itt tartózkodás, 2823 nm.-es telke maga a meghittség. Gondosan karbantartott, grandiózus méretű ápolt, parkos kertje tökéletes kikapcsolódást nyújt, magas színvonalon kivitelezett, zárt kerítése kellemes privát szférát biztosít. A főépület helyiségei előszoba, nappali, közlekedő, fürdő wc.-vel, és hálószoba, emeletén két hálószoba található. Külön bejáraton közelíthető meg a szauna és a mosókonyha, illetve a második wc kézmosóval. A kisebb házban található a konyha és az étkező. Mindkét épület külön, korszerű gázkazánnal fűthető, a főépületben elektromos infra fűtés és egy csodaszép cserépkályha is rendelkezésre áll, továbbá mindkét épület klímával is felszerelt. A házak 50cm vastag vályogtégla falai kiváló klímát biztosítanak télen nyáron, így az optimális hőmérséklet fenntartása rendkívül kedvező minden évszakban. Statikailag kiváló állapotúak az épületek, az alapok újra betonozással megerősítésre kerültek. A két házat egy különleges lengőtető köti össze, mely egy térré kapcsolja az épületegyüttest.
Az extravagáns megoldásnak köszönhetően mintegy 170nm. fedett lakótér áll rendelkezésre, és további 40nm.-es fedett beálló kapcsolódik hozzá. A szicíliai járólappal burkolt tekintélyes méretű terasz kiváló teret biztosít családi, baráti összejövetelek lebonyolítására. A határoló falakat feltekerhető, átlátszó teraszponyva alkotja, melyet az aktuális évszaknak megfelelően nyithatunk vagy zárhatunk. Mindig zöldellő pázsitjáról 95 fejes automata locsolórendszer gondoskodik. Udvarát gyalogosan vagy autóval elektromos kapun keresztül is meg lehet közelíteni. Dupla beállós garázsa szintén elektromos kapuval szerelt. Az ingatlan közvetlen kapcsolatban áll egy külön helyrajzi számon elhelyezkedő 640nm.-es, építési engedéllyel rendelkező, összközműves telekkel, mely szintén igényesen körbekerített, elektromos kapun külön megközelíthető, ápolt, karbantartott. Vételára további 9,8 millió forint.
Egyedülálló ingatlan, karnyújtásnyira a fővárostól, egyaránt alkalmas hétvégi háznak, állandó lakhelynek vagy akár vendégháznak. Tökéletes, értékálló befektetés, egy igazi gyöngyszem az ingatlanpiacon.
Borsosberény Budapesttől mintegy 65 kilométerre északra található az M2.-es autópályán elindulva a 2-es számú főútvonalon, a Börzsöny hegység északkeleti lábánál.
Vonattal is megközelíthető a Börzsöny lábánál és az Ipoly völgyében vezet, hazánk egyik legszebb vasútvonala, de menetrend szerinti buszjárat is rendszeresen közlekedik. A községben óvoda, iskola, orvosi rendelő és posta és élelmiszerüzlet is elérhető. Környezetében számtalan munkalehetőség kínálkozik, a falutól nyugatra lévő hegyek a Duna-Ipoly Nemzeti Parkhoz tartoznak, kiváló kirándulóhely.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődését hívjon bizalommal! Az OTP Bankcsoport tagjaként CSOK és hitellehetőségekkel, személyre szabott pénzügyi megoldásokkal, gondos ügyvédi közreműködéssel és teljes körű szakértői ügyintézéssel támogatjuk ügyfeleink lakáscélú adásvételét.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Lénárd Viktor

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Borsosberény

Vidéki


Hasonló hirdetések

  • Eladó Családi ház, Borsosberény, 86nm, 44900000 Ft
    Borsosberény
    Eladó pontosan lemérve 86.5 nm alapterületű családi ház Borsosberényben, nagy, gondozott ősfás kerttel, 18 nm fedett terasszal + fedett autóbeállóval, és tárolóépülettel. A ház 15 cm szigetelést kapott, nyílászáróit cserélték, a hálószoba ill. a napp...
    • Eladó ház, Lakás - Borsosberény
    2 napja, 4 órája
    44 900 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó 80 m2-es családi ház Borsosberény, Petőfi Sándor utca
    Borsosberény, Petőfi Sándor utca
    Borsosberény fő utcáján, központi helyen lakható, felújítandó családi ház eladó, hatalmas telken....
    • Eladó ház, Lakás - Borsosberény
    5 hónapja, 3 hete
    15 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Lénárd Viktor

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Borsosberény

Vidéki