Budakalászon 240 nm-es, 7+2 szobás gyönyörű családi ház eladó

269 000 000 Ft
Budakalász Gerinc utca
1 hete, 4 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12379045
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 9
  • Alapterület (m²): 240
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Családi körülményeink megváltozása miatt eladásra kínáljuk gyönyörű otthonunkat, melyben a belső terek felújítása éppen csak véget ért. Ennek eredményeképp ide Önnek és családjának már csak beköltözni kell!

Költözzön be, majd dőljön hátra és élvezze a páratlan panorámát. A ház különböző pontjaiból 360 fokos körpanorámát élvezhet, mely a teljesség igénye nélkül a szeme elé tárja a Visegrádi-hegységet Dobogókővel, a Cserhátot a Naszály csúccsal, a Gödöllői-dombságot; tiszta időben a Mátra vonulatát a Galya-tetővel, az OMSZK és Lupa tavak szinte teljes víztükrét, valamint takarás nélkül, az ország legnagyobb karácsonyfájaként elhíresült Megyeri híd pilonjait, és végül a Nagy-Kevélyt. Mindezt nyugodt szomszédságban élvezheti, a saját kertjében virágzó japán cseresznye és cseperedő pálmafák között, miközben a locsolásról automata rendszer gondoskodik.

A három szintes házban a földszinten kapott helyet egy nagy teraszos, keleti tájolású étkező és konyha, ahonnan a reggeli kávéfőzés (és fogyasztás) közben lehet megcsodálni a napfelkeltét. Egy különálló nyugati fekvésű nappali, egy kádas fürdőszoba WC-vel, egy külön vendég WC, és egy világos, egyedi bútorokkal maximálisan beépített gardrób.

A tetőtérben található a süppedő szőnyeges szülői háló lélegzetelállító kilátással, 2 hatalmas gyerekszoba és egy óriási egyenes káddal rendelkező, dupla törölköző szárítós, tágas fürdőszoba WC-vel.

A földszintről lefelé haladva, az „alagsori” szinten találhatjuk a lépcsőházi előszobából megközelíthető 2 autó számára kényelmes beállási lehetőséget biztosító csaknem 60m2-es garázst, ami így az autók mellett tároló helyet is biztosít szerszámok, biciklik, stb. számára. Ezen a szinten ugyancsak található egy gardrób, valamint egy teljesen elzárható lakrész, ami a gépészeti helyiség és zuhanyzós WC-s fürdőszoba mellett, áll 2 szobából, amelyből az egyik kertre néző, másik kívül-belül zárható ajtóval kertkapcsolatos, vizesblokk kiállással. Ezen helyiségek felújítása annyira friss, hogy Ön lehet az első, aki használatban veszi őket. Ez lehet egy önálló, külön megközelíthető lakrész idősebb, vagy kis felnőtt családtagnak, ezen kívül vendég/dolgozó/szórakozó lakrésznek is kiválóan alkalmas, vagy akár ügyfelek fogadására pl. fodrász, kozmetika, orvosi, stb praxis gyakorlására. A vizes kiállás pedig azzal a céllal lett kialakítva, hogy egy konyha sarkot lehessen rá építeni, amely így alkalmassá tenné az ingatlant arra, hogy 2 külön lakrészként kerüljön bejegyzésre a jegyzőnél annak érdekében, hogy dupla mennyiségű kedvezményes gázfogyasztást lehessen igényelni szükség esetén.

A ház megközelítése több módon is lehetséges. A fürkésző tekinteteket kizáró, utcafronti kerítés és kapuk famintás trapézlemezből a tavalyi év során készültek. Az autók számára a szárnyas kapu és a garázskapu is távirányítással működik. Emellett a ház előtt 2 vendég autó parkolása úgy megoldott, hogy azok az utcai forgalmat nem akadályozzák. A gyalogos bejárathoz kaputelefon tartozik, ami a család mobiltelefonjaira cseng ki (plusz van egy ki/be kapcsolható beltéri hangszóró). Ezt követően gyalogosan a földszinti főbejáraton tudunk bejutni, valamint a hátsó kertbe az ún. „kastélylépcsőn” lejutva, akülön bejáratot vehetjük igénybe. Minderről felhőbe rögzített videófelvétel is készíthető éjjel-nappal, a mobiltelefonról irányítható kamerarendszer segítségével. A gyalogos bejutást sötétedés után, ugyancsak mobiltelefonról programozható impozáns lámpasor segíti.

A felújítások során új burkolatok, szaniterek és elektromos szerelvények kerültek a szobákba, és minden helyiségre új beltéri ajtó készült, csaknem minden ablakon szúnyogháló, míg a tetőtérben és a nappali ablakokon redőny is található. A ház 2 szintjén klímakiállás készült, és a padlástérben 27cm vastagon új kőzetgyapot szigetelés került lefektetésre. Az esztétika és praktikusság jegyében méretre készült előszoba-, gardrób- és magasfényű konyhabútor került beépítésre, amik a szintén beépített indukciós főzőlap, sütő, mosogatógép és mikrohullámú sütővel együtt természetesen a vételár részét képezik.

A ház méreteit illetően bruttó kb. 320m2, de a garázs, és a tetősík alatti sávok becsült területének levonásával kb. 240m2. A terület számításban a teraszok méretei nincsenek benne.

A ház annyira kivételes elhelyezkedésű, hogy nem sok Budapest környéki ingatlan veszi fel vele a versenyt: úgy kínálja a fent részletezett panorámát, hogy közben a HÉV megálló is csak 10 perc sétára van. A HÉV 22 perc alatt ér be a Batthyány térre, de reggelente autóval a Váci úti irodafolyosó is csak 19 perc. A délutáni erős forgalomban is fennakadás nélkül hazaérhetünk, ugyanis a budakalászi főút bosszúságait kényelmesen el lehet kerülni a házat Békásmegyer irányából megközelítve. A ház előtt halad el a település egyik Pedibusz útvonala, ami minden reggel önkéntes felnőttek kíséretében egy „lábbusz” szolgáltatás a körzetes iskolába tartó gyermekeknek.

Kapcsolat a hirdetővel
  • B. David

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budakalász

Gerinc utca


Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Budakalász
    Budakalász
    Budakalász csendes, fantasztikus természeti környezetében, a Dunaparti üdülőövezetében MINŐSÉGI, minden igényt kielégítő CSALÁDI OTTHON eladó. A 250 nm-es, 2 szintes családi ház 1993-ban, magas minőségben, klasszikus stílusban épült, azóta folyamatos...
    • Eladó ház, Lakás - Budakalász
    1 napja, 11 órája
    199 000 000 Ft
  • Eladó 107 m2-es családi ház Budakalász, Budakalász
    Budakalász, Budakalász
    BUDAKALÁSZON AZ Omszki- tó mellett ELADÓ EGY TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT ÉS SZÉPEN MEGŐRZÖTT CSALÁDI HÁZ!  A KERT: 627 nm A KÖRNYÉK: Budakalász legkedveltebb térségében, családias, kertvárosias részen található a ház nem messze az Omszki tó-tól. A v...
    • Eladó ház, Lakás - Budakalász
    1 napja, 14 órája
    148 000 000 Ft
  • Eladó 215 m2-es családi ház Budakalász, Budakalász
    Budakalász, Budakalász
    ELADÓ Budakalászon a Madár utcák térségben egy gyönyörű, újszerű, panorámás családi ház! TELEK: 860 nm A HÁZ JELLEMZŐI: A ház hasznos alapterülete: 181 nm Plusz egy 40 nm-es külön szeparált és külön bejárattal is rendelkező lakrész. Tehát a HASZNOS N...
    • Eladó ház, Lakás - Budakalász
    1 napja, 14 órája
    169 000 000 Ft
  • Eladó ház Budakalász
    Budakalász
    Azonnal költözhető ház Budakalász kedvelt részén! Ha elvonulnál a főváros nyüzsgésétől, és egy csendes, nyugodt otthonra vágysz, akkor ez egy kiváló lehetőség számodra! A ház 96m2 hasznos lakóterületű 3 félszoba+ 2 szobával, induló házként fiatalokna...
    • Eladó ház, Lakás - Budakalász
    1 napja, 14 órája
    119 500 000 Ft
  • Eladó 148 m2-es családi ház Budakalász, Budakalász
    Budakalász, Budakalász
    Budakalász, Szent István telepen, csendes mellékutcában, remek infrastruktúrával,160nm-es, egy szintes ház eladó, 600nm-es telken. Jelenlegi tervek szerint nappali-étkező-konyha, 2 fürdőszoba, háztartási helység, 3 háló, garázs elosztású, de igény sz...
    • Eladó ház, Lakás - Budakalász
    1 napja, 15 órája
    152 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • B. David

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budakalász

Gerinc utca