Budakalászon 4 lakásos házban110m2-es belső 2 szintes lakás eladó két lakássá alakít

95 000 000 Ft
Budakalász Szent István telep Buakalászon lakás eladó
1 napja, 4 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9969941
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 80
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
A lakás külön is eladó.
Alsó lakás 85m2 terasz kért 2 szoba nappali 95 M Ft
Felső kis garzon 25 m2 panorámás terasszal 1 szoba kis nappali konyha zuhany wc 25 M Ft
További fotok itt: kmingatlan.webnode.hu
Budakalászon a legjobb, legkeresettebb helyen a Szent István telepnél, akár két lakássá is alakítható EGYEDI panorámás nagy teraszos kertes lakás eladó autó beállókkal! a KERTBE A NAPPALIHOZ AKÁR EGY MEDENCE IS TELEPÍTHETŐ! Felső szinten 1 dolgozó szoba, 1 hálló,kis terasz, kis nappali, alsó szinten: két egybenyitható kis szoba és nappali, konyha, fürdő, wc, mosókonyha, gardrobszoba, márvány lépcsős spajz, előszoba. terasz,bejárati terasz, kis kert.
A lakás bővíthető, külön bejárat adott. Sok lehetőség van az ingatlanban ha tetőt is kihozzuk...ezt látni kell. A 4 lakásos ingatlanban a 2 lakás is eladó(mely jól kiadható), - akár befektetésnek is, így a 4 lakásból 2-3 lakás az Öné lehet! Videó a lakásról: https://youtu.be/R3xU0aPZWHk?feature=shared

Hívjon. Tel. +36/70 434 7237 Tátrai Ferenc

30 éve épült 4 lakásos építész család állal nagyon masszívan megépített EGYEDI HÁZBAN EGYEDI BELSŐ KÉTSZINTES LAKÁS, (de akár családi háznak is mondható,) jelenleg 110 m2 belső kétszintes lakás, nagy terasz ajtókkal +30m2- es örök panorámás saját nagy terasszal, (jakuzzi is kitehető)... + saját kertrésszel, ahová akár medence is Telepíthető.
Teljesen külön bejárattal lekerített, szeparált a lakás és a kert is.
Jelenleg alsó szinten 2 háló + nappali, előszoba, külön WC-k, fürdőszoba, külön mosóhelység, + lépcsős tároló, spájz.+kerti tároló.

Pusz előny hogy a felső lakásnak külön bejárata is van, így kis lakásnak vagy irodának akár műteremnek vagy másik generációnak estleg kiadásra leválasztható! Itt is külön konyha fürdő, WC kialakítható, kis tető alakítással 80m2 re bővithető. A csendes jó kisugárzású hely miatt alkalmas az alkotásra is.

Közös költség nincs, alacsony rezsi, villany, víz, amennyit használ.Tiszta Jó levegő, saját külön bejáratú elválasztott kertrész, közvetlen a lakás mellett található.

A szép 30m2-es tágas amerikai konyhás nappaliból kiléphet a kertbe, teraszra ahol nyáron sütögethet, hinta ágyban pihenhet, télen láthatja a szép hó esést, etetheti a madarakat miközben ropog a tűz a kandallóban. Fűtés Klimával és fűtőfóliával megoldott, de kandalló is betehető ill. mindenhol radiátorok is fel vannak szerelve csak egy kazán kell.! A tető 1 éve lett felújítva, de kisebb átalakítással a felső lakás nagyobbítható teljesen szeparálható, belső lépcső lebontható de a külön bejárat most is adott a felső szinthez.

Lakáshoz tároló, és parkoló is tartozik,( ez benne van az árban) alsó telekrészen,mivel két utcára nyílik a telek,igény szerint akár a terasz is még beépíthető, így a lakás még akár 30 m2- el bővíthető vagy csak igénye szerint befedhető.

3. sz lakás nagy terasszal belső egyedi kétszinttel, ( a felső szintből külön lakás alakítható)jelenleg is külön bejárat is adott.

Irányára: 139,9 M Ft A régebbi akciós ár már nem érvényes! ne felejtse el hogy tulajdonképpen két lakást vásárol ezen az áron. (VI. kerületi 80 m2 -es lakást adnak 86 Millióért akkor ez a lakás beállókkal, garázs lehetőséggel, 2+2 szobával nappalival...saját kerttel, nagy örök panorámás terasszal úgy gondolom megéri az árát!

Érdeklődni: Tel. +36/70 434 7237 Tátrai Ferenc

A felette lévő 70m2-es 2 szobás lakás is esetleg eladó 69.9 M Ft öSZZE IS NYITHATÓ de most ki van adva. A KÉT LAKÁS és akár + egy külön lakás is kialakítható, de a 70 m2 lakás bővíthető 40m2 -el és így az is gyönyörű panorámás. EZT LÁTNI KELL.

Hévvel 20 perc alatt a Margit híd, belváros autóval is hamar elérhető. Közel 5 percre autóval bevásárlási lehetőség posta stb...Auchan, Metró áruházak, coop, posta,Omszki tó stb. Egy sétára közelben boltok stb.

A lakás a fenti utcáról és a telek aljában lévő utcáról is megközelíthető ahol bicikli tároló is van és zárt autó beálló is tartozik a lakáshoz és garázs is kialakítható de fent is lehet parkolni.

IÁ: 139,9 M Ft Tel: 06 70 434 7237 Ingatlant esetleg beszámítunk. A régebbi akciós ár már nem érvényes! jelenleg osztatlan közös tulajdon 2 tulajdonos közötti megosztással,de társasházzá is alakítható mi nem akartuk.

A szomszédban 500 milliós házak találhatók, isteni a levegő! ITT biztosan jól fogja érezni magát családjával sütögethet a teraszon a kertben ülhet a hinta ágyban és élvezeti a jó levegőt. Kiadásra is alkalmas esetleg mi is bérbeadjuk hosszabb távra. Videó a lakásról: https://youtu.be/R3xU0aPZWHk?feature=shared

Hívjon a 06 70 434 7237 számon.
4 lakásos házban panorámáslakás eladó, Csere ingatlant esetleg beszámítunk. Budakalászon a legjobb, leg keresettebb helyen Szent István telepen (a kert alja a hévtől 5 percre található, de abszolút nem zavaró távolságban) 30 éve épült 4 lakásos építész család állal nagyon masszívan megépített EGYEDI HÁZBAN EGYEDI LAKÁS de akár családiháznak is mondható, amely még szándékosan osztatlan közös tulajdon de ügyvéd által mindössze egy tulajdonostárssal aláírt megállapodással (de társasházzá is alakítás folyamatban) eladó jelenleg 110 m2 belső kétszintes EGYEDI lakás, nagy terasz ajtókkal +30m2- es panorámás saját nagy terasszal, jakuzzi is kitehető... + 60m2 saját kertrésszel, + autó beállóval ami fedetté alakítható + egy fenti külső saját parkolóval. Garázs is még oldható. Teljesen külön bejárattal szeparált az egész ingatlan.
Jelenleg alsó szinten 2 háló + nappali, előszoba, külön WC-k, fürdőszoba, külön mosóhelység, + lépcsős tároló, spájz.+kerti zárt tároló.felső szinten 2 háló kis nappali kis terasz van wc zuhany kialakítható a felső szinten.
Pussz előny hogy a felső lakás akár külön bejárattal lakásnak vagy irodának akár műteremnek vagy másik generációnak vagy kiadásra leválasztható! Itt is külön konyha fürdő, WC kialakítható, kis tető alakítással ez is full panorámás 80m2 re bővíthető + két szobával.
A csendes jó kisugárzású hely miatt alkalmas az alkotásra. Közös költség nincs, alacsony rezsi, villany, víz, amennyit használ.
Tiszta Jó levegő, saját külön bejáratú elválasztott akár intim kertrész, mely 60m2 és közvetlen a lakás mellett található.
A szép 30m2-es tágas nappaliból kiléphet a kertbe, teraszra ahol nyáron sütögethet, télen láthatja a szép hó esést, etetheti a madarakat miközben ropog a tűz a kandallóban.Fűtés aljzat fűtőfólia és fűtő klíma de a radiátorok is fent vannak.
Lakáshoz zárt tároló is tartozik, de igény szerint akár a terasz is még beépíthető, így a lakás még akár 30 m2- el bővíthető vagy csak igénye szerint befedhető.
irányára 139.9MFt csere ingatlant beszámítunk.
Hévvel 20 perc alatt a Margit híd, belváros elérhető. Közel 5 percre autóval Auchan, metró áruházak, omszki tó stb.Egy sétára közelben boltok stb.
A szomszédban 500 milliós házak találhatók. ITT biztosan jól fogja érezni magát családjával sütögethet a teraszon a kertben ülhet a hinta ágyban és élvezeti a jó levegőt.
Most a felette lévő 65 m2 es lakás is esetleg eladó két szobás bérbeadva jelenleg. iá: megbesz~ljük. Hívjon bátran 06704347237
további fotók:

https://budakalaszlakas.webnode.page

Kapcsolat a hirdetővel
  • Tatrai Ferenc

  • 3670434-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budakalász

Szent István telep
Buakalászon lakás eladó


Hasonló hirdetések

  • Eladó ház, Budakalász
    Budakalász
    Budakalász Szentistvántelepen, 1560 nm-es sík telken, 2 db önálló családi ház. A nagyobb ház 213 nm lakóterülettel (dupla garázzsal együtt) rendelkezik, és egy 23 nm-es fedett terasz kapcsolódik hozzá, míg a kisebb ház 64 nm-es alapterületű, 11,5 nm-...
    • Eladó ház, Lakás - Budakalász
    1 napja, 14 órája
    299 000 000 Ft
  • Eladó ház, Budakalász
    Budakalász
    Budakalászon, 1560 nm-es telken, 2 db önálló családi ház. A nagyobb ház 213 nm lakóterülettel (dupla garázzsal együtt) rendelkezik, és egy 23 nm-es fedett terasz kapcsolódik hozzá, míg a kisebb ház 64 nm-es alapterületű, 11,5 nm-es fedett terasszal. ...
    • Eladó ház, Lakás - Budakalász
    1 napja, 15 órája
    299 000 000 Ft
  • Eladó ház, Budakalász
    Budakalász
    Kihagyhatatlan lehetőség a piacon!! Budakalász egyik legkedveltebb részén eladó egy 329nm-es családi ház! Jelenleg is folyik az építkezés így teljes mértékben személyre szabható az ingatlan. A modern építészeti megoldásokkal épülő ingatlan, hőszivatt...
    • Eladó ház, Lakás - Budakalász
    1 napja, 15 órája
    339 000 000 Ft
  • Eladó ház Budakalász
    Budakalász
    Azonnal költözhető ház Budakalász kedvelt részén! Ha elvonulnál a főváros nyüzsgésétől, és egy csendes, nyugodt otthonra vágysz, akkor ez egy kiváló lehetőség számodra! A ház 96m2 hasznos lakóterületű 3 félszoba+ 2 szobával, induló házként fiatalokna...
    • Eladó ház, Lakás - Budakalász
    1 napja, 16 órája
    124 500 000 Ft
  • Eladó 148 m2-es családi ház Budakalász, Budakalász
    Budakalász, Budakalász
    Budakalász, Szent István telepen, csendes mellékutcában, remek infrastruktúrával,160nm-es, egy szintes ház eladó, 600nm-es telken. Jelenlegi tervek szerint nappali-étkező-konyha, 2 fürdőszoba, háztartási helység, 3 háló, garázs elosztású, de igény sz...
    • Eladó ház, Lakás - Budakalász
    1 napja, 18 órája
    152 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Tatrai Ferenc

  • 3670434-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budakalász

Szent István telep
Buakalászon lakás eladó