Ideális a tejhab készítés tanulása idején a gyakorláshoz, illetve a napi / heti ellenőrzések idején könnyen ellenőrizhető vele a teavíz és az espresso kávé hőmérséklete is....
A Barista Latte Art ceruza egy különleges eszköz, amelyet a baristák használnak a kávéfőzés művészi oldalának megjelenítéséhez. A ceruza segítségével a baristák különböző mintákat és szerkezeteket tudnak létrehozni a tejhabon, hogy igazán egyedivé te...
900g-os kiszerelésű tisztító por a kávéfőző gépek fejegységeinek, a főzőkarok és szűrők napi tisztításához. 4 márka közül beszerzés függő, hogy melyik van raktáron. ...
Ez az 5g-os cukor egy kiváló minőségű termék, amelyet számos alkalomhoz használhat. A finom, édes íznek köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármilyen italhoz vagy ételhez. A cukor kristályos formában van, ami lehetővé teszi a pontos adagolást. A cso...
Laosz fő kávé termesztési területe a Bolaven-fennsík, amely vulkáni vörös földdel fedett, ebben a kávé cserjék plusz ízekkel gazdagodnak. A kávé cserjék fajtái az Arabica, valamint a Robusta és a Liberica Coffee. Az 1920-as években hoztak be először...
Laosz fő kávé termesztési területe a Bolaven-fennsík, amely vulkáni vörös földdel fedett, ebben a kávé cserjék plusz ízekkel gazdagodnak. A kávé cserjék fajtái az Arabica, valamint a Robusta és a Liberica Coffee. Az 1920-as években hoztak be először...
A legtöbb gourmet kávé szerelmes tudja, hogy a legjobb kávék mind Arabica kávék, az Arabica kávé simább, gazdagabb ízű és jobb minőségű. A Robusta kávét alacsonyabb magasságban és sokkal nagyobb mennyiségben termesztik, mint a legtöbb Arabica növényt...
A legtöbb gourmet kávé szerelmes tudja, hogy a legjobb kávék mind Arabica kávék, az Arabica kávé simább, gazdagabb ízű és jobb minőségű. A Robusta kávét alacsonyabb magasságban és sokkal nagyobb mennyiségben termesztik, mint a legtöbb Arabica növényt...
Robusta / Coffea Canephora, Parchment fajta Szelektíven, kézzel szedett Teljesen mosott Ez egy nagyon jó minőségű Robusta. Ez a kávé nagyon enyhe Robusta kávé csokoládé, dió és méz ízzel. Erős testtel és fűszeres utóízzel rendelkezik. A Robusta kávé ...
Arabica, örökségi fajta Kerti kávé Szelektíven kézzel szedett - csak a legfrissebb gyümölcsöket szüretelik le Száraz feldolgozás (természetes) 1. osztály Komplex és fűszeres, gyümölcsös aromákkal. Kifejezett édes és bogyós íz, amelyek a természetes e...
Arabica, örökségi fajta Kerti kávé Szelektíven kézzel szedett A platformokon megmosott és szárított Nagyon harmónikus és kiegyensúlyozott kávé finom virág-illattal. Nagyon élénk és kellemes édes a csokoládé, az őszibarack és a bogyók íze miatt. Ez a ...
A legtöbb Ugandában (80%) termesztett kávé Robusta (Coffea canephora var. Robusta) fajtából származik, a másik 20% pedig Arabica fajta Typica, SL 14, SL 28 és Kent. Ugandában termesztik az arabica fajta Bugishu / Bugisu (Coffea arabica var. Bugishu) ...
Szigorúan magasan termesztett kávé, jó testtel és citrusfélék (többnyire mandarin) és érett őszibarack nem agresszív savasságával. Az utóízt mandulák és kakaó fűszeres illatanyagai gazdagítják....
Teljes napfényben termesztett, április és szeptember között szüretelt, mosott és napszárított. Jelentős test és közepes savasság a kandírozott gyümölcsökre, az érett szilvára és a szárított gyümölcsökre emlékeztet. Az étcsokoládé és a mazsola meghoss...
Teljes napfényben termesztett, április és szeptember között szüretelt, mosott és napszárított. Jelentős test és közepes savasság a kandírozott gyümölcsökre, az érett szilvára és a szárított gyümölcsökre emlékeztet. Az étcsokoládé és a mazsola meghoss...
Az új-guineai (vagy "PNG") megjelölésű kávét az új-guineai sziget keleti felében, Észak-Ausztráliában, Pápua Új-Guinea néven ismerik. A nyugati országrész (durván) egyszerűen Pápua, Indonézia része. A sziget nyugati része Nyugat-Guinea (vagy "Nyugat-...