A csokoládé eredete több, mint 4000 évre, egészen Kr. E. 1900-ig vezethető vissza. Ebből az időből létezik bizonyíték csokoládés italokra, melyek a bölcsességet és a termékenységet képviselték, s melyek szárított és pörkölt kakaóbabból készültek Közép-Amerikában. Az aztékok és mayák nagy becsben tartották a csokoládét, melyet ünnepi ceremóniákon szolgáltak fel, illetve egyfajta adóként használtak. Több ezer évvel később, amikor a csokoládé eljutott Európába, szintén nagy becsben tartották azt, azonban más formában, cukorral, tejjel és kakaóvajjal készített csokoládé táblában fogyasztották. Mára szerencsére mindenki számára elérhető ez az isteni finomság, mely már szirup formájában is elérhető a Monin jóvoltából.
Élvezzed Te is a csokoládé ízét luxus koktéljaidban, selymes desszertitalaidban, ízletes kávékülönlegességeidben a Monin Csokoládé sziruppal!
Szín
Tiszta barna arany csillogással.
Ízvilág
Kakaóbab illat, kakaó likőr íz.
Felhasználási ötletek
A Monin Csokoládé szirup egy rendkívül erőteljes kakaós ízzel rendelkezik, mely könnyedén hozza a sötét csokoládé érzését kávékülönlegességeidben, desszertitalaidban, tejes shakejeidben, ízesített tejitalaidban és klasszikus koktéljaidban.
A valódi, szájban olvadós, kiváló minőségű Monin Csokis Süti sziruppal új dimenziót nyithat italai számára, legyen szó kávékülönlegességekről, shakekről, forró csokoládékról vagy koktélokról! Eredete Míg a csokis süti elterjedése egy véletlennek kösz...
Nem véletlen, hogy a Monin Macadamia dió szirup Olivér Monin személyes kedvence is lett az évek során - azért alkotta meg, hogy kielégítse a fogyasztók krémes, mégis pörkölt csonthéjasok iránti igényét. Eredete A macadamia dió Ausztráliából származik...