Trizand kempingkészlet

17 990 Ft
Budaörs
1 napja, 5 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12158613
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
ÁLLÍTHATÓ MAGASSÁG -  A három fokozatú asztalállítás lehetővé teszi a magasság egyéni beállítását az Ön igényei szerint. Ennek köszönhetően az asztal felnőttek és gyerekek számára egyaránt megfelelő lesz . Könnyedén használhatjuk készletként akár egy gyerek születésnapi buliján is. 







KÖNNYŰ ÖSSZESZERELÉS  – a készlet kevesebb mint egy perc alatt összeszerelhető. Csak nyissa ki a bőröndöt, vegye ki és hajtsa ki a székeket, hajtsa ki a lábakat és rögzítse őket. Az asztallap egyben bőrönd is , amibe elrejthetjük a székeket . Az asztal biztonsági elemekkel rendelkezik, amelyek megakadályozzák, hogy a bőrönd kinyíljon szállítás közben. 







KOMPAKT MÉRETEK  - összecsukva az asztal székekkel kis helyet foglal és könnyű. Ennek köszönhetően könnyedén magunkkal vihetjük kirándulásra. Elfér egy lakókocsiban vagy egyszerűen a csomagtartóban . A hordozó fogantyú még könnyebbé teszi a szállítást. Mind kirándulásokon, mind a kertben vagy a teraszon jól használható. 







4 ÜLÉS  - a kempingkészlet 4 fő befogadására alkalmas, felnőttek és gyerekek egyaránt. Tökéletes családoknak, akik városon kívüli kirándulást terveznek piknikre. A készletben található székek külön is használhatók, függetlenül attól, hogy van-e nálunk asztal vagy nincs. A székek tartós anyagból készültek, szélein dupla varrással, ami jelentősen növeli a tartósságukat.



LEÍRÁS






asztallap anyaga: MDF + acél


szék anyaga: oxford szövet + acél


maximális asztalterhelés: 40 kg


maximális szék terhelés: 90 kg


asztal méretei: 120 x 70,5-62,5-54 x 70 cm


szék méretei: 26,5 x 35 cm


méretek összecsukás után: 60,5 x 6,5 x 61 cm


készlet súlya: 6,85 kg


súlya csomagolással: 7,9 kg



TARTALOM:






asztal


4 szék

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budaörs


Hasonló hirdetések

  • Trizand kempingkészlet
    Budaörs
    KÖNNYŰ ÖSSZESZERELÉS  – a készlet kevesebb mint egy perc alatt összeszerelhető. Csak nyissa ki a bőröndöt, vegye ki és hajtsa ki a székeket, hajtsa ki a lábakat és rögzítse őket. Az asztallap egyben bőrönd is , amibe elrejthetjük a székeket . Az aszt...
    • Otthon, Bútor, Kert - Budaörs
    1 napja, 5 órája
    20 990 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs