Trizand kempingkészlet

20 990 Ft
Budaörs
1 napja, 7 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12224722
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
KÖNNYŰ ÖSSZESZERELÉS  – a készlet kevesebb mint egy perc alatt összeszerelhető. Csak nyissa ki a bőröndöt, vegye ki és hajtsa ki a székeket, hajtsa ki a lábakat és rögzítse őket. Az asztallap egyben bőrönd is , amibe elrejthetjük a székeket . Az asztal biztonsági elemekkel rendelkezik, amelyek megakadályozzák, hogy a bőrönd kinyíljon szállítás közben. 







KOMPAKT MÉRETEK  - összecsukva az asztal székekkel kis helyet foglal és könnyű. Ennek köszönhetően könnyedén magunkkal vihetjük kirándulásra. Elfér egy lakókocsiban, lakókocsiban vagy egyszerűen a csomagtartóban . A hordozó fogantyú még könnyebbé teszi a szállítást. Mind kirándulásokon, mind a kertben vagy a teraszon jól használható. 







4 SZEMÉLYES  - a kempingkészlet 4 fő befogadására alkalmas, felnőttek és gyerekek egyaránt. Tökéletes családoknak, akik városon kívüli kirándulást terveznek piknikre. A készlet  strapabíró alumíniumból és műanyagból készült, ami jelentősen növeli a tartósságukat.







ESERNYŐ LYUK -  az asztalon van egy lyuk az esernyő számára, amely lehetővé teszi a készlet biztonságos használatát a forró napokon is, és árnyékot ad étkezés közben.



LEÍRÁS






anyaga: alumínium keret + polipropilén


maximális asztalterhelés: 30 kg


maximális szék terhelés: 100 kg


méretei: 82 x 82 x 68 cm


esernyő lyuk átmérője: 3,5c m


súlya csomagolás nélkül: 6,3 kg


súlya csomagolással: 7,25 kg

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budaörs


Hasonló hirdetések

  • Trizand kempingkészlet
    Budaörs
    ÁLLÍTHATÓ MAGASSÁG -  A három fokozatú asztalállítás lehetővé teszi a magasság egyéni beállítását az Ön igényei szerint. Ennek köszönhetően az asztal felnőttek és gyerekek számára egyaránt megfelelő lesz . Könnyedén használhatjuk készletként akár egy...
    • Otthon, Bútor, Kert - Budaörs
    1 napja, 7 órája
    17 990 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs