Eladó 510 m2-es családi ház Budapest II. kerület, Adyliget

599 000 000 Ft
Budapest II. kerület Adyliget
1 napja, 1 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10998197
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 6
  • Alapterület (m²): 510
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladó ez az 510 nm-es, 3 szintes luxus családi ház Adyligeten, 158 nm teraszos, 949nm telken.

Legfelső (a bejárati) szinten a 63 nm nappali fogad bennünket egy impozáns körpanorámás, 37 nm-es terasszal.

A középső szinten helyezkedik el a 80 nm-es családi nappali, a hozzátartozó 100 nm-es terasszal, az étkezővel és a szeparált üvegtetős konyhával.
A konyhához tartozik egy temperálható hőmérsékletű kamra, mely ideális frissáru vagy akár bortároló lehet.
Ezen a szinten találjuk az átriumos, üvegtetős, kétterű vendég mosdót.
Szintén ezen a szinten helyezkedik el a tágas, teremgarázs, amely alkalmas 2 nagy autó levegős elhelyezésére és a tároló, amely praktikus vizes helyiség (ipari mosogatóval) és itt található a ház vízlágyító rendszere is.

A legalsó szinten 4 hálószoba (16, 21, 23, 24 nm) gardróbokkal, és 3 fürdőszoba található, amelyek közül az átriumos fő fürdőszoba elektromosan nyitható tetőablaka biztosítja a természetes fényt a ház legalsó szintjén is.
A sarok (vendég) hálószobának 10 nm-es terasza van.

Ezen a szinten alakították ki a 65 nm-es, automata vízforgatóval rendelkező török fürdőt (olasz mozaik, 24 karátos arany elemekkel), ahol masszázs medence, szauna, japán stílusú sziklacsobogó, bár és mozaikborítású zuhany található.

A török fürdő mellet, különálló helyiségben található egy 37 nm-es konditeremnek is használható tágas helyiség bordásfallal. Ezt a helyiséget „L” alakban beépített, teljes méretében tükrös, nagyméretű gardróbszekrények veszik körbe, nagy tárolási kapacitást biztosítva még túlméretes tárgyaknak is. Ennek a helyiségnek a padlózata alatt található a ház automata szennyvíz-átemelő rendszere. A szemközti teljes falfelületen találhatóak az elektromos kapcsoló- és biztosíték táblák és a biztonsági kamerarendszer ellenőrző egysége és egy kisméretű beépített páncélszekrény is, melyeket faborítású tolóajtó rejt el.

Biztonsági szolgálathoz beköthető, modern riasztó- és kapu video rendszer, amerikai, rejtett légcsatornás klíma rendszer, rejtett kábelezésű TV és Hi-Fi rendszer, energiatakarékos LED égők, padló- és radiátor-fűtés, új nagy teljesítményű kazán (Ariston), fűthető garázsfelhajtó, automata garázskapu rendszer. Minden helyiségben pánikgomb.

Extrák:

Nagy felületű ólomüvegek a ház minden helyiségében, melyek olyan művészek egyedi alkotásai, akik a Parlament, a Posta Takarékpénztár, a Gresham Palota (Four Seasons Hotel) és jó néhány vidéki gótikus stílusú templom számos üvegablakát is munkájuknak mondhatják.

Egyedi, tömör, keményfából, speciális eljárással hajlított csigalépcső, spirális korláttal. Kézi munka. Erdélyi mester műve.

A házat megalkotók számára belsőépítészetileg a legfontosabb szempont az épületet mindenhol átjáró természetes fény szabad áramlása és még a legalsóbb szinteken is a maximális besugárzás volt.

Burkolatok:

Gránit, márvány, krómacél, tükör, ólomüveg, tömör fa parketta, mozaik, fa, üvegtégla,
Az egyedülálló panoráma feltételezi a telek meredekségét, de a háznak mégis van egy rendezett és igényesen kialakított, tágas előkertje, ősfenyőkkel (+30 év), a terméskő támfalban beültetett fa ülőfülkékkel, és egy jelentős gyepfelülettel, ami az egy szinttel lejjebb elhelyezkedő teremgarázs pázsit-teteje.

Teljes körű konyha felújítás:

AEG konyhagépek:

Extra széles érintőkapcsolós, indukciós-kerámia főzőfelület, Cook-Assist programmal,

Beépített sütő, nagyméretű sütőtér, Set&Go időzítés, érintőkapcsolós vezérlés, automatikus receptprogram 90 recepttel, 20 programos memóriahellyel, 5 polcmagasság, 3 sütési szint, húshőmérő maghőmérséklet-kijelzés, valós hőfokkijelzés, hőmérséklet-javaslat, maradék hő-kijelzés, SoftMotion lágyan csukódó, kinyitási pozíciót megtartó ajtó, elektronikus ajtózár funkció, ujjlenyomatmentes felület, teleszkópos sütősin, pirolikus öntisztítási funkció (500 C fokon, 3 program, emlékeztető)

Grillező funkciós beépített mikrohullámú sütő, LCD-kijelző, elektronikus időzítés, gyorsindítás, kombi üzemmód, 10 automata sütőprogram súlybeállítással, 2 felolvasztási üzemmód, 5 teljesítményszint,

Extra széles krómacél, üveg és kerámia érintőpaneles páraelszívó, 3+1 (intenzív/szellőző) fokozat, zsírszűrős alumíniumkazetta, H2H kompatibilis, vezérelhető az AEG kerámia főzőfelület által (a főzőfelület és a páraelszívó kommunikálnak egymással)

Extra méretű, szabadon álló un.”Side-by-Side” leolvasztás mentes hűtőgép, rozsdamentes acél ajtók, acélfogantyúk, ajtóriasztás (fény, hang), tágas belső rakodótér, Coolmatic és Frostmatic funkciók, professzionális víz-és jégadagoló, gyerekzár, Led-világitás (hűtő, fagyasztó), LCD-kijelző az ajtón, érintőkapcsolós vezérlés, Home Bar nyílás a hűtőajtón (beépített MINIBÁR)

Beépített mosogatógép, Aqua Control, Sensorlogic, Inverter motor, TimeSaver és XtraDry funkciók, automatikus ajtónyitás, LCD-kijelző, idővisszajelzés, késleltetett indítás, AutoSense automatikus program, só-és öblítőszer utántöltés kijelzés,

AEG Mosógép, Inverter motor, Gentle Care, ProSense, Aqua Control, Woolmark Blue minősítés, pillanatmegállítás, XL betöltő-nyílás, Silent System Plus, Soft Plus, áramszünet memória funkció,

AEG nagyteljesítményű, kondenzációs szárítógép, Inverter motor, Silent System Plus, AutoOff funkció, Easy Flow filter, késleltetett indítás, nagyméretű, átlátszó adagoló ajtó, nagyméretű LCD kijelző, irányváltási funkció, szűrő és tartály telítettségi kijelző, nedvességérzékelés,

Teljes körű kazán csere:

Új Ariston energiatakarékos, kondenzációs kazán, 300 literes melegvíztároló kapacitás, WI-FI-kompatibilis,

Teljes körű Klíma csere:

Inverteres, hűtő-fűtő és friss levegőszabályozó klíma rendszer, amerikai légcsatornás rendszerű, helyiségenként külön temperálható,

-2 szint (hálószobák) komplett nyílás-záró csere:

Hőblokkoló felület, törés-és ütésálló, külső motoros fényzáró redőnyökkel,

-1 és 0 szint teljes üvegfelületén:

Külső fényzáró és hőblokkoló, motoros működtetésű, fém, lamellás redőnyrendszer kiépítése, ami fényérzékelő automatika által működtetett nyitás-zárás funkcióval ellátott rendszer, mely vihar esetén automatikusan reteszel.

Biztonsági-és Riasztó Rendszer teljes felújítása az egész ingatlanon:

LCD panel-kijelzőkkel/kezelőkkel,

Video-kaputelefon rendszer Upgrade!

Infravörös, kamerás megfigyelő rendszer, adattárolás, ill. interneten történő elérhetőség

Teljes festés, mázolás az ingatlanban (hófehér színre).

csatorna, gáz, villany, víz, terasz

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kucsera András

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest II. kerület

Adyliget


Hasonló hirdetések

  • Eladó Családi ház, Budapest II. kerület, Remetekertváros - II/A, 128nm, 121000000 Ft
    Budapest II. kerület, Remetekertváros - II/A
    INGATLAN HELYSZÍNE: II. kerület Remetekertváros részén található a Kerényi Frigyes utcánál. Kitűnő infrastruktúrájának köszönhetően a környezetében megtalálható bölcsőde, óvoda, iskolák. Waldorf Iskola sétáló távolságra, Francia iskola 5 perc, Amerik...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest II. kerület
    1 napja, 2 órája
    121 000 000 Ft
  • Eladó 340 m2-es családi ház Budapest II. kerület
    Budapest II. kerület
    P21545 II. Pálvölgy csendes mellékutcájában panorámás családi ház, Pálvölgyben eladó egy déli tájolású 1991-ben épült, folyamatosan karbantartott családi ház. A házhoz tartozik utcai bejárattal két külön kislakás. A 3 szintes házban az alsó szinten v...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest II. kerület
    1 napja, 6 órája
    395 000 000 Ft
  • Eladó 403 m2-es családi ház Budapest II. kerület, Szépvölgyi
    Budapest II. kerület, Szépvölgyi
    Kiváló befektetési ajánlat! II. kerületben a Kolosy tér közelében eladó egy új építésű még nem használt 3 szintes lakóház. Az ingatlan 1400 m2-es telken helyezkedik el és 9 db apartman került kialakításra benne. (2 stúdió, 5 db 1 hálós és 2 db 2 háló...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest II. kerület
    1 napja, 22 órája
    785 840 000 Ft
  • Eladó 1051 m2-es családi ház Budapest II. kerület, Hárshegy
    Budapest II. kerület, Hárshegy
    Eladó Budapest egyik legszebb részén, a 2. kerületben, erdős, zöldövezeti részben, egy IRODAHÁZNAK, KLINIKÁNAK, HIVATALNAK, LAKÓ-REZIDENCIÁNAK is alkalmas LUXUSINGATLAN! Az épület kiválóan alkalmas irodaépületként, klinikaként, hivatalként vagy lakó-...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest II. kerület
    1 napja, 22 órája
    1 571 680 000 Ft
  • Eladó 473 m2-es családi ház Budapest II. kerület, Hűvösvölgy
    Budapest II. kerület, Hűvösvölgy
    BUDÁN ELADÓ EGY LECHNER ÖDÖN ÁLTAL TERVEZETT JUGENDSTIL VILLA! Eladóvá vált Mátyás király vadas parkja közelében, madárcsicsergéses idilli környezetben, egy ugrásnyira a központtól egy csodálatos 473 nm-es, 10 szobás, többféle funkció betöltésére és ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest II. kerület
    1 napja, 22 órája
    992 123 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kucsera András

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest II. kerület

Adyliget