Eladó ház Budapest 2. ker., Budaliget

275 000 000 Ft
Budapest II. kerület
1 napja, 6 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10970464
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 8
  • Alapterület (m²): 392
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Örökpanorámás, négyszintes, kétlakásos családi ház a budai hegyekben

Budaliget forgalommentes, erdőbe vezető utcájában 392 m²-es (+ 43 m²-es garázs) családi ház eladó.
A telek 804 m²-es.

A napfényes ingatlan ablakaiból, teraszairól (3 db) és erkélyeiről (4 db) páratlan körpanoráma nyílik a Pilisre, Máriaremetére a templommal, délre a budai hegyeken át egészen a Várig és a Szabadság-szoborig, nyugat felé pedig Remete-szurdokra és a Budai Tájvédelmi Körzetre.

A ház leírása:

Az ingatlan 1998-ban épült 38 cm-es porotherm téglából, külső szigeteléssel. Minden közművel rendelkezik, fűtése gázkazánokkal történik. A két lakáshoz külön villany- és gázmérőóra van. A fűtés csőrendszere és a réz villanyvezetékek jó állapotúak.

A garázs melletti kapun belépve lépcsőn mehetünk fel a kertbe, ahonnan a 88 m²-es pince/szuterén nyílik (félig a talajszint fölött, félig a föld alatt, ahogyan a hegy emelkedik).
A következő szinten 2 vendégszobát találunk, előttük a 46 m²-es terasz. Ezen a szinten van még egy fürdőszoba, külön WC és egy gardrób/raktár.
A következő szint az 1. lakás: nagy nappali, két dolgozószoba (az egyik a Remete-szurdokra néző terasszal, a másik a Pilisre néző erkéllyel), panorámás hálószoba, tágas kamra, panorámás konyha terasszal, fürdőszoba WC-vel, + egy külön WC.
Belső lépcsőház visz fel a következő szintre, a tetőtéri második lakásba, mely 98 m²-es, összkomfortos, kétszobás. Itt található a panorámás, erkélyes hálószoba, valamint a panorámás, két erkélyes nappali, egy tágas kamra, konyha, fürdőszoba és WC.

1998 óta felújítás nem történt. Az 1. lakás belmagassága 2,95 méter, a 2. lakásé (tetőtér) 2,74 m.

A környék infrastruktúrája az elmúlt években sokat fejlődött. 1 km-re található a Gyarmati Dezső Uszoda, mellette pedig egy teniszpályákkal, műfüves futballpályákkal, valamint kültéri kondiparkkal rendelkező sportközpont. Autóval 5–8 percre található Hűvösvölgy, ahol több bevásárlóközpont épült (Hüvi Szolgáltatóház, Stop Shop Bevásároló központ). A környéken több iskola is működik, közöttük a Gustave Eiffel francia nemzetközi iskola. Szintén a közelben található orvosi rendelő és számos további vásárlási lehetőség (pl. Széphalom Bevásárlóközpont, Lidl, Tesco).

Az ingatlan tömegközlekedéssel (három busszal: 157/57/257-es) könnyen megközelíthető. A megállók kb. 6–12 perces sétára találhatók. Ezek a Hűvösvölgybe visznek, ahonnan pl. a Széll Kálmán tér vagy a Móricz Zsigmond körtér átszállás nélkül, gyorsan elérhető.

Várom hívását hétvégén is! Amennyiben nem venném fel, ígérem, amint lehetőségem adódik visszahívom.

Referencia szám: H469941

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Szilvia

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest II. kerület


Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Budapest 2. ker.
    Budapest II. kerület, Hidegkúti út
    Ön, hogy érezné magát abban az esetben amikor szembesülne vele, hogy elszalasztotta a legjobb lehetőségét és lecsúszott az Álmai otthonáról?Jaaajjjj Istenem, ilyen nincs, és mégis van! - Bp. II. kerület - II/A - Budaliget - 1 151 316 HUF/m2 - Lakás 1...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest II. kerület
    1 napja, 6 órája
    182 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Budapest 2. ker.
    Budapest II. kerület, Hímes utca
    Budapest II. kerület, Budaliget csendes, nyugodt részén eladó egy gyönyörű PANORÁMÁS, minden igényt kielégítő családi ház. 2 ÁLLÁSOS GARÁZS! KANDALLÓ!Az ingatlant a jelenlegi tulajdonosai építették egy 590 m2-es telkre, amely 2006-ban került átadásra...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest II. kerület
    1 napja, 6 órája
    240 000 000 Ft
  • Eladó ház Budapest 2. ker., Budaliget
    Budapest II. kerület
    BUDALIGET CSENDES KERTVÁROSI RÉSZÉN, FELÚJÍTANDÓ HÁZ II/A Kerület, BUDALIGET körzetének egyik CSENDES UTCÁJÁBAN, KERTVÁROSI ZÖLDÖVEZETBEN, a GUSTAVE EIFFEL FRANCIA ÓVODA, ÁLTALÁNOS ISKOLA és GIMNÁZIUM KÖZVETLEN VONZÁSKÖRZETÉBEN kínálunk eladásra, egy...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest II. kerület
    1 napja, 8 órája
    128 000 000 Ft
  • Eladó ház, Budapest 2. ker.
    Budapest II. kerület
    Budaligeten, a Francia iskolától 3 percre, eladóvá vált egy hangulatos családi ház elbüvölő telken! Az ingatlan kiváló állapotú, tágas terekkel rendelkezik, bruttó 300 m2-es, nappali + 5 szobás otthon. Tágas kétállásos garázzsal, tárolókkal, kültéri ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest II. kerület
    1 napja, 9 órája
    880 000 €
  • Eladó ház, Budapest 2. ker.
    Budapest II. kerület
    BUDALIGET, 2205 NÉGYZETMÉTERES DUPLATELEK (Lke-2/SZ-10), 160 NÉGYZETMÉTERES CSALÁDI HÁZZAL (2010), ÉS EGY BEÉPÍTHETŐ TELEKKEL (1207 NM) Remek lehetőséget kínálok Budára vágyó vevőink részére, Akik szeretik a nyugalmat, a természetet, a panorámás kilá...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest II. kerület
    1 napja, 9 órája
    349 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Szilvia

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest II. kerület