Eladó lakás Budapest 2. ker., Rózsadomb

60 900 000 Ft
Budapest II. kerület
1 napja, 21 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10845203
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 51
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Örömmel ajánljuk figyelmébe az eladó ingatlant, mely egy kiváló lokációval rendelkező, csendes utcában található a 2. kerületben. Az ingatlan remek lehetőségeket kínál azoknak, akik szeretnének egy nyugodt és intim környezetben élni, könnyen elérhető távolságban a belvárostól.

Az ingatlan 51 négyzetméteres alapterülettel rendelkezik, rendkívül praktikusan lett kialakítva. A lakásban egy hálószoba és egy nappali található, melynek része egy külön hálófülke is. Mindkét szoba csendes belső kertre néz, ahol a madarak csicsergése ad kellemes hangulatot. A déli fekvésnek köszönhetően a lakást egész nap napfény járja át, magunk mögött hagyva a lüktető város zaját békés, nyugodt kikapcsolódást biztosit.

Az ingatlan könnyen személyre szabható, így a jövendőbeli tulajdonosnak lehetősége nyílik egyedi elképzelései szerint átalakítani és egy kis ékszerdobozzá varázsolni azt.

A jelenlegi fűtési rendszer gázfűtéses cserékályhából áll, a nappaliban elektromos fűtőpanel is elhelyezésre került. A fürdőszobában egy 110 literes villanybojler szolgáltatja a melegvizet. A víz-, gáz- és villanyfogyasztás külön mérőórákkal kerül elszámolásra.
A környéken számos szolgáltatás és közlekedési lehetőség áll rendelkezésre, amelyek megkönnyítik a mindennapi életet. A közeli buszmegállóktól 111, 149 és villamos megállóktól 4, 6 könnyen elérhető a város bármely pontja. Ezenkívül a környéken számos üzlet többek között Mammut bevásárló központ és piac Fény utcai Csörsz utcai található. Számos szórakozási és sportolási lehetőség is várja Önt.
Ha felkeltettük érdeklődését, bátran hívjon minket bizalommal. Szívesen válaszolunk minden további kérdésre, és személyesen is bemutatjuk az ingatlant.

Köszönjük, hogy megfontolja ajánlatunkat, és várjuk hívását.













Eladásra kínálunk a Marczibányi tér közelében egy földszinti lakást, amely egy csodálatos környezetben helyezkedik el. Az ingatlan egy csendes, zöld kertre néz, és ideális választás azoknak, akik szeretik a nyugalmat és a természet közelségét, miközben mégis könnyen megközelíthető a városközpont.

Az ingatlan alaprajzi adottságai lehetővé teszik a könnyű átalakítást, így az új tulajdonosnak lehetősége van egy személyre szabott, modern, világos és intim otthon kialakítására. A lakásnak két külön bejáratú szobája van: egy hálószoba és egy nappali hálófülkével. Mindkét helyiség a csendes, meghitt belső kertre néz, így nyugalmat és privát környezetet biztosít.

A fűtést gázfűtéses cserépkályha szolgáltatja, ami hozzájárul a kellemes hangulathoz és melegséghez. Emellett a nappaliban egy elektromos fűtőpanel is fel van szerelve, amely további fűtési lehetőséget biztosít.

Az ingatlan földszinti elhelyezkedése előnyös, hiszen könnyen megközelíthető a kertből néhány lépcsőn át, ami kényelmet és könnyű hozzáférést jelent.

Összességében ez a lakás egy remek lehetőség azoknak, akik szeretnének egy csendes, zöld környezetben, közel a városközponthoz, egy könnyen átalakítható ingatlant vásárolni. Ha érdeklődik az ajánlat iránt, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot egy helyi ingatlanközvetítővel, aki további részleteket tud adni az ingatlanról és személyre szabott segítséget nyújthat az eladási folyamatban.
A 2. kerületben Rózsadomb alján eladó egy 51 m2-es , 2 szobás, erkélyes,földszinti lakás.
A lakás bejárata földszinti de a lakás maga félemelet magasságban fekszik és a déli fekvésű zöld fás kertre néz.
A lakás beosztása kiváló. A hálószoba és nappali külön bejáratú, mindkét helyiségben nagy befogadó képességű gardróbszekrények vannak.
A lakás fűtése egy esztétikus egyedi építésű gázfűtéses cserépkályha. A fűtés szabályozható, a kéményszelvény kibélelt. A nappaliban van egy Nobo elektromos panel ami elég a nappali és a hálófülke felmelegítésére a kályha használata nélkjül enyhébb napokon.
A lakáshoz tartozik egy lakás alatti ablakos 12 m2-es tároló.
Parkolás az utcán történik.

Referencia szám: H465405

Kapcsolat a hirdetővel
  • Tóth Péter

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest II. kerület


Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás, Budapest 2. ker.
    Budapest II. kerület
    Endrődi Sándor utcában LUXUS minőségben felújított, napfényes PANORÁMÁS lakás, HATALMAS TERASSZAL 2.kerület patinás utcájában, az Endrődi Sándor utcában eladó egy 2024-ben műszakilag és esztétikailag is teljeskörűen felújított, 39 nm-es, amerikai kon...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest II. kerület
    1 napja, 18 órája
    85 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 2. ker.
    Budapest II. kerület, Kulpa utca
    ELADÓ a 2. kerület, Vérhalom részén, a Pusztaszeri út mellett, egy 67 nm-es, 2. emeleti, keleti tájolású 3 szobás, lodzsás, klímás, világos lakás.A lakás egy 9 lakásos társasház második emeletén található. Jó elosztású, hangulatos, világos, klímás in...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest II. kerület
    1 napja, 19 órája
    84 400 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 2. ker., Rózsadomb
    Budapest II. kerület
    Ez a lenyűgöző 27 négyzetméteres otthon egy csöndes utcában található Belbuda szívében, mindössze néhány lépésre a Margit híd Budai hídfőjétől. A lakás egy hangulatos, egyemeletes épület földszintjén kapott helyet, és a kivételes elhelyezkedés mellet...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest II. kerület
    1 napja
    41 900 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 2. ker., Törökvész
    Budapest II. kerület
    II.kerület Törökvészen,az Apáthy Szikla mellett, 225 m2-es, belső 2 szintes, gyönyörű panorámás, nagy teraszos, 6 szobás, 3 fürdőszobás, igényesen felújított lakás, könnyen 2 lakássá is alakítható 2 generáció számára! Egy csendes, mindössze 4 család ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest II. kerület
    1 napja
    245 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 2. ker.
    Budapest II. kerület
    NAPPALI+2 HÁLÓ+GARDRÓBOS,DUPLA KOMFORTOS , ERKÉLYES ELEGÁNS LAKÁSBudapest.2.kerületèben,a Rózsadomb lábánál , Gül Baba Türbéjénél eladó 121 m2,3+1 szobás,két fürdőszobával rendelkező,utcai nézetű,felújított nagypolgári lakás közel 5 méteres belmagass...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest II. kerület
    1 napja, 20 órája
    129 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Tóth Péter

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest II. kerület