Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Társasházi lakás, Budapest II. kerület, Országút, 100nm, 165000000 Ft

Budapest II. kerület Országút
1 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó Társasházi lakás, Budapest II. kerület, Országút, Nyúl utca, 100nm, 165000000 Ft
    Budapest II. kerület, Országút, Nyúl utca
    Bp, 2. ker. Mammuthoz, Széll K. térhez közel nagypolgári lakás eladó Szeretne jó közlekedésnél CSENDES lakást liftes társasházban? Főbb jellemzői néhány szóban: - kiváló lokáció - felújított - nagy terek jellemzik - lift Részletes információk a lakás...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest II. kerület
    1 hete
    165 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12122182
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 100
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
II. kerületben, a Millenáris és a Mammut szomszédságában, az 1900-as évek elején épült, szép állapotban lévő, LIFTES VILLAÉPÜLET 2. emeleti, utcai, kiváló fekvésű, IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT, nagypolgári, elegáns, 100 nm alapterületű, CSENDES lakása eladó.
A 3 emeletes, 16 lakásos villaépület 2. emeletén elhelyezkedő lakás kelet-nyugati tájolásának és hatalmas ablakainak köszönhetően rendkívül világos; a 4 méter belmagasságú lakásra jellemzőek a nagy terek, tágas, jó térérzetű nappalijából nyílik a kényelmes hálószoba, hozzá kapcsolódik a nagyméretű szekrényekkel beépített gardrob helyiség. A lakás szépen felújított, modern, gépesített konyhája beépített bútorral kialakított, az esztétikus fürdőszoba ikermosdóval és dupla zuhanyzóval felszerelt, valamint külön mosdó helyiség szolgálja a lakók kényelmét.
A lakás házközponti fűtésű, radiátoros hőleadással, de van saját gázórája is a lakásnak, ill. saját víz- és villanyóra szerint történik a fogyasztás elszámolása.
A lakáshoz tartozik – az épület alsó szintjén található - saját, zárható, 15 nm-es tároló helyiség.
Az ingatlan szorosan kapcsolódik a kerület újonnan kialakított központjához, rövid sétával elérhető a Városmajor-, Millenáris- és Széllkapu park, a Budai Vár, a Fogaskerekű és a Fény Utcai Piac, a Mammut Bevásárlóközpont és a forgalommentes sétálóutca éttermekkel és kávézókkal. Az ingatlan kiváló lokációjának köszönhetően számos villamos (56, 59, 61) és buszjárat (5, 91, 155, 156) megállója pár perc alatt elérhető, a Széll Kálmán téri metro úgyszintén, mégis a lakás rendkívül csendes elhelyezkedésű.
Az ingatlan egyaránt megfelel fiatal párnak, kisgyermekes családnak, a pezsgő életet szerető embereknek és csendre, nyugalomra vágyó időseknek, de akár elegáns irodának vagy magánrendelőnek is kiváló. ÉRDEMES MEGNÉZNI!
IBRED GARANCIA: Az ingatlant személyes megtekintés alapján vettem nyilvántartásba!

kert, lift, összkomfortos, világos, gardrób, jó közlekedésű,

Elhelyezkedés
Budapest II. kerület

Országút

 
Elhelyezkedés
Budapest II. kerület

Országút