Budapest III. kerületében, örökpanorámás családi ház ELADÓ!

590 000 000 Ft
Budapest III. kerület
6 napja, 12 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12294944
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 7
  • Alapterület (m²): 700
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Budapest III. kerületében, impozáns környezetben, 1511 m2-es örök panorámás telken, 700 m2-es, 4 szintes, családi ház, beltéri medencével ELADÓ!

Az ingatlan, Budapest III. kerületének gyönyörű, kivételes panorámával és hangulattal rendelkező csendes utcájában épült, egy dél-keleti fekvésű 1511 m2-es, teljes közművel ellátott telekre. Az épület 4 szintes.

A ház tervezésekor meghatározó igény volt a reprezentatív megjelenésre, ami a természet közelségével ötvözve, egy rendkívül elegáns, igényes otthont eredményezett.
A rendkívül tágas, jó elosztású ingatlan, kellemesen élhető tereket biztosít a család tagjainak.
A ház alsó szintjén helyezkedik el a tekintélyes méretű fűtött garázs, mely 6 személygépjármű beállására alkalmas, de igény szerint tovább is bővíthető. A garázs mellett, kialakításra került, lakás a lakásban rendszer külön bejárattal, mely egy 41 m2-es helyiségből, illetve egy 5 m2-es fürdőszobából és mellékhelyiségből áll. Továbbá egy 44 m2-es szintén külön bejárattal, mellékhelyiséggel rendelkező raktár is kialakításra került. Igény esetén vállalkozások számára is kitűnő választás lehet ez a praktikus kialakítás és rezsicsökkentés igényléséhez is alkalmas.
A garázs feletti szinten található a konditerem, WC, zuhanyzó és szauna, egy tágas méretű gardrób helyiséggel kiegészítve.
A 3. szint közepén található a beltéri, fűthető 10x4 m-es 1,6 m mély medence az uszodahelyiségben. A helyiségtől balra, egy jól elszeparált, kellemesen tágas dolgozószoba került kialakításra, saját nagy méretű terasszal és egy mellékhelyiség zuhanyfülkével. Az uszodahelyiségtől jobbra helyezkedik el a kialakításának köszönhetően rendkívül fényes konyha - étkező - nappali, mely szintén egy nagy méretű erkély kapcsolattal rendelkezik, ennek köszönhetően csodás panorámát biztosítva a lakóknak.
A legfelső szinten három tekintélyes méretű szoba, egy tágas fürdőszoba és egy kis tároló helyiség található.

Műszaki paraméterek:

- 38-as porotherm tégla főfalak, 10-es válaszfalak
- nemes vakolat
- 2 rétegű, műanyag nyílászárók
- 2021-ben kialakításra került Bosch típusú kondenzációs kazán (távoli wifi vezérléssel), ez biztosítja a teljes épület fűtését (radiátorok és padlófűtés, valamint a medence vízének fűtését és a meleg víz ellátást)
- A hűtést klímák biztosítják
- Elektromos hálózat 3x25A

Extrák:

- 40 m2 (10mx4m,1,60 mély) belső medence
- Kerti locsolórendszer
- Új fűtési rendszer
- Szauna
- Konditerem
- Riasztó
- Fűtött, 6 férőhelyes garázs
- Lakás a lakásban rendszer

A környék:

Az ingatlan közösségi közlekedéssel is jól megközelíthető, buszmegálló az épülettől 15 méterre, villamosmegálló pedig kb. 200 méterre található.
Iskolák, óvodák, bevásárlási lehetőségek busszal és autóval is néhány perc alatt elérhetőek.

Kínálatunkban további lakások, házak is elérhetőek. Nézze meg és hívjon, megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb megoldást!

kert, bútorozott, amerikai konyha, klíma

Kapcsolat a hirdetővel
  • Lóczi Richárd

  • +363052-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest III. kerület


Hasonló hirdetések

  • Budapest III. kerület
    Budapesten ill.annak 30km-es körzetében ápolás,eltartás ellenében keresek lakást,házat akar ottlakással is.Idősápolással foglalkozom 15 éve. Megegyezés szerint anyagi támogást is tudok nyújtani. 65 éves egyedülálló nő vagyok. Barmilyen kérdése van ez...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest III. kerület
    1 napja
    5 000 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 3. ker.
    Budapest III. kerület
    III. kerületben a Szentendrei úton örökpanorámás lakás eladó! Csendes, forgalomtól mentes keleti tájolású, 51 nm alapterületű és 2 loggiával rendelkező ingatlan. Elosztása kiváló mivel a Szentendrei útra néz a konyha melyen egy nagy ablak is találhat...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest III. kerület
    1 napja, 3 órája
    44 900 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 3. ker., Óbuda
    Budapest III. kerület
    III. ker. Óbudán nagyon jó közlekedés mellett kínálok eladásra egy 58nm-es, 2 teljes szobás, 2. emeleti, csendes, tágas terekkel rendelkező, belső kertre néző, zuhanyzós, klimás, átlagos állapotú lakást. A társasház 2002-ben épült, liftes, lépcsőháza...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest III. kerület
    1 napja, 4 órája
    63 500 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 3. ker., Aranyhegy
    Budapest III. kerület
    Csendes, kertvárosi környezetben, az Aranyhegyen található 106 nm-es, nappali + 3 hálószobás ingatlant kínálok eladásra. Az ingatlan nyáron költözhető, így hamarosan élvezheti a környék nyugalmát és zöld környezetét. A korábban hétvégi telkes környez...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest III. kerület
    1 napja, 4 órája
    158 850 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 3. ker., Hegyoldal
    Budapest III. kerület
    A harsány lejtő szomszédságában a Kapaszkodó u-ban eladóvá vált egy 200nm-es belső két szintes, 5 szobás lakás. A 2004-es építésű ingatlan jó állapotú, de modernizálást igényel. Közel 30nm-es teraszára kiülve csodálhatjuk ez elénk táruló panorámát. E...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest III. kerület
    1 napja, 4 órája
    199 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Lóczi Richárd

  • +363052-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest III. kerület