Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Lakás, Budapest 3. ker.

Budapest III. kerület
1 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás, Budapest 3. ker.
    Budapest III. kerület
    Megvételre kínálom Budapest 3. kerületében lévő, másfél szobás, 39 m2-es zöldövezeti lakást.A 9 lakásos társasház 2 szintes, az eladó lakás az első emeleten van. A folyosóról a konyha-étkezőbe jutunk be. Innen nyílik a nagy szoba, a fürdő és a gardró...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest III. kerület
    1 napja
    41 800 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 3. ker.
    Budapest III. kerület
    ELADÓ 70 NM ALAPTERÜLETÚ, GALÉRIÁZHATÓ POLGÁRI TÉGLA LAKÁS A III. KERÜLETBEN!Három emeletes téglaépület 3. emeletén eladóvá vált egy polgári külön nyíló 2+fél szoba, galériázható 70 nm alapterületű ingatlan. Rengeteg lehetőség rejlik benne, akár 120 ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest III. kerület
    1 napja
    68 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 3. ker.
    Budapest III. kerület
    Eladásra kínálunk egy különleges ingatlant Budapest egyik legkedveltebb részén, Óbuda frekventált részén, a Vörösvári út elejénél!Az 1. emeleti, 48 m2-es, 2 egész, különnyíló szobás lakás, beépített erkéllyel is rendelkezik!A külső felújítás során, ú...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest III. kerület
    1 napja
    43 900 000 Ft
  • Eladó ház, Budapest 3. ker.
    Budapest III. kerület
    2023 ÉV VÉGÉIG AKCIÓS ÁRON ELÉRHETŐ! LEGYEN ÖNÉ 159 M FT-ÉRT EZ AZ ÁLOMOTTHON!Legújabb projektünkben a beruházótól megszokott kiemelkedő színvonalon megálmodott ikerház készül Csillaghegyen a Római Part szomszédságában.Az ikerház nettó 86,86 nm lakót...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest III. kerület
    1 napja, 21 órája
    159 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 3. ker.
    Budapest III. kerület
    Eladó a III. kerületben Óbudán egy lift nélküli, tégla építésű társasházban egy nagyon jó állapotban lévő 1.emeleti lakás központi, mégis csendes helyen, egy kellemes fás utcában. Az ingatlan 112m2-es, 3 szoba+ nappali - étkező beosztású, dupla komfo...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest III. kerület
    1 napja, 21 órája
    129 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12253375
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 88
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
*** KITŰNŐ BEFEKTETÉS, KIZÁRÓLAG AZ OTP KÍNÁLATÁBAN!!!

3 szobás, igényes lakóparki lakás várja új tulajdonosát és egyben ELSŐ LAKÓját a Római-Parton ***

AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!!!

(A KÉPEK NEM LÁTVÁNYTERVEK!)

Megvételre kínálunk a III. kerület egyik legcsodálatosabb részén, a Római fürdőnél a Vadkacsa Üdülőparkban, mindössze 100 méterre a Duna parttól, egy földszinti 88 m2-es lakást.

A 2019-ben épült lakópark rendszeresen gondozott, karbantartott, kulturált és nívós ősparkos környezetben helyezkedik el, kültéri medencével, belső zárt játszótérrel és egy 24 órás portaszolgálattal is rendelkezik.

Állapota TELJESEN ÚJ a megvásárlás óta senki sem lakta, első szerető lakója/lakói saját ízlésükre formálhatják, át is alakíthatják. A tulajdonos 5 millió forint értékig bezárólag a berendezésben is segítséget nyújt igény esetén.

A földszinten elhelyezkedő lakás kertre néző ablakokkal, 2 hálószobával, 1 amerikai konyhás nappalival és 1 fürdőszobával rendelkezik, mely egy épített zuhannyal és különleges kör alakú fürdőkáddal van felszerelve. FONTOS, a lakás, beleértve az épített zuhanyt is, TELJESEN AKADÁLYMENTES!!

A szobák és az összes többi helység is mennyezeti lámpákkal ellátott, az amerikai konyhás nappaliból elegáns, egyedileg gyártott beltéri üveg tolóajtó biztosítja az átjárást így biztosítva a helyiségekbe bejutó természetes fényt.

Az otthon melegét a kondenzációs gáz-cirkó kazán biztosítja padlófűtésen keresztül, ezáltal a FENNTARTÁSi költség igen ALACSONY.

A közös költség 44.500 Forint/hó, mely tartalmazza az ház állandó karbantartást, beleértve a kertet és a medencét is, a szemétszállítást, egyéb gondnoki munkákat és a 24 órás porta szolgálatot is.

A lakóközösség kedves, rendes, összetartó, a közös képviselet profin látja el a feladatköreit.

A lakáshoz tartozik egy kültéri kocsibeálló is, mely nem képezi a vételár részét, de igény esetén megvásárolható, ára: 7 millió Forint.

Kinek ajánlom:

BEFEKTETŐKNEK ---- minimum 5,5% éves hozammal.
Családoknak, életüket kezdő pároknak első lakásnak.
Webshopot üzemeltető cégeknek.

Környék:

A közvetlen közelben üzletek, éttermek, cukrászdák, kisboltok, bevásárló központ, iskolák és óvodák, gyógyszertár, pékség, zöldséges, számos sportolási lehetőségnek helyet adó létesítmények (tenisz,-bowling pálya, uszoda, strand stb.) és a Duna-part közelsége miatt számos vízi sport kipróbálására is lehetőség van.

Közlekedés:

KIVÁLÓ TÖMEGKÖZLEKEDÉS, pár perc sétára a H5-ös Hév és pár lépésre a háztól a 106-os busz megállója, melyekkel 15 perc alatt a városközpontban találhatjuk magunkat. A belváros és az M0-ás autópálya is percek alatt elérhető.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését és szívesen megnézné a lakást keressen a hét bármely napján bizalommal!

Hivatkozás: M[------]

#HITEL
#Teljeskörűügyintézés
#IRODA
#LAKÁS
#3kerület

Elhelyezkedés
Budapest III. kerület

 
Elhelyezkedés
Budapest III. kerület