Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Lakás, Budapest III. kerület Tompa Mihály utca 33.900.000 Ft, Csillaghegy

Budapest III. kerület Csillaghegy Tompa Mihály utca
5 éve, 3 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Budapest III. kerület
    Budapesten ill.annak 30km-es körzetében ápolás,eltartás ellenében keresek lakást,házat akar ottlakással is.Idősápolással foglalkozom 15 éve. Megegyezés szerint anyagi támogást is tudok nyújtani. 65 éves egyedülálló nő vagyok. Barmilyen kérdése van ez...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest III. kerület
    23 órája, 26 perce
    5 000 000 Ft
  • Csillaghegy hegy felőli oldalán 125 nm-es saját kertrésszel rendelkező, 3 szobás ikerház-fél eladó.
    Budapest III. kerület, Csillaghegy
    Bővebb információ és megtekintés: Kiss Krisztina +36708825055 Csillaghegy hegy felőli oldalán 125 nm-es saját kertrésszel rendelkező, közepes állapotú (lakható, de igény szerint felújítást igényel) ikerház-fél eladó. Az alsó lakószint 46 nm-es, itt n...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest III. kerület
    1 napja
    54 900 000 Ft
  • 03HO4961  Testvérhegy aljában közel a Bécsi úthoz 3 generáció számára is alkalmas ikerház saját tele
    Budapest III. kerület, Testvérhegy
    Referens: Tóth Péter +36302916550 http://www.korultekintoingatlan.hu/adatlap.php?id=03HO4961 Testvérhegy aljában közel a Bécsi úthoz 3 generáció számára is alkalmas ikerház saját telekkel eladó Városrész: Óbuda-hegyvidék Ingatlan jellege: Ház Nappali...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest III. kerület
    1 napja
    200 000 000 Ft
  • Csillaghegy Duna felőli, sík részén 3 szobás családi ház 764 nm-es telekkel eladó.
    Budapest III. kerület, Csillaghegy
    03HC9518 Bővebb információ és megtekintés: Kiss Krisztina +36708825055   Csillaghegy Duna felőli sík részén 3 szobás családi ház 764 nm-es telekkel eladó.   Városrész:    Csillaghegy Ingatlan jellege:    Ház Nappalik száma:    1 Egyéb szobák száma:  ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest III. kerület
    1 napja
    125 000 000 Ft
  • K03LB7078   Békásmegyer Duna felőli oldalán IX. emeleti, 2 szobás, erkélyes panel lakás eladó.
    Budapest III. kerület, Békásmegyeri lakótelep Duna felől, Hímző utca
    Bővebb információ és megtekintés: Kiss Krisztina +36708825055   K03LB7078   Békásmegyer Duna felőli oldalán VIII. emeleti, 2 szobás panel lakás eladó.   Városrész:    Békásmegyer Ingatlan jellege:    Lakás Nappalik száma:    1 Egyéb szobák száma:    ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest III. kerület
    1 napja
    32 700 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4538523
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 50
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Hivatkozási szám: LV2771
Eladó tehermentes lakás távol a város zajától, nyugodt élhető kertvárosi környezetben.

Az ingatlan egy négylakásos társasházban található, a telken két különálló téglaépület helyezkedik el.

Az ingatlan teljes mérete 50 nm, mely az alábbiakban oszlik meg:

Az alsó szint mérete 35 nm (háló/dolgozó/gardróbszoba: 9 nm, előszoba: 3 nm, nappali-konyha: 19 nm, fürdőszoba: 3,9 nm)

A tetőtér két éve lett beépítve, mellyel egy világos, tágas, belső kertre néző hálószobát sikerült nyerni. Mérete: nettó 7 nm / bruttó: 15 nm. A felső szintre egy helytakarékos lépcső vezet fel, mely a nappaliból indul.

A felújítás során a lakás új, hőszigetelt alapozást kapott, a víz és villanyvezetékek teljesen ki lettek cserélve, a legtöbb háztartási gép illetve a helyiségek külön biztosítékon találhatóak.

A fürdőszobában wc, tágas zuhanyzó, mosdó és egy pissoir van beépítve. A melegvíz ellátásért villanybojler felel, míg a szellőzésről egy kis ablak illetve páraelszívó berendezés gondoskodik, fűtés gyanánt pedig egy elektromos törölközőszárító szolgál.

Csak a vizes helyiség van csempézve, a lakás többi részén fapadló található.

A konyhasarokban mosógépnek és mosogatógépnek is van kiállás, a mosogató szintén a fürdőszobában található bojlerről kap meleg vizet. A konyhából elérhető egy kisebb terasz illetve a leválasztott előkert. A nappalival egybenyitott helyiség fűtéséről gázkonvektor gondoskodik.

Mindkét helyiség magas, 3 méter feletti belmagassággal rendelkezik.

Az előszoba és a földszinten található kisszoba felett szigetelt ferdetető található, a belülről látható gerendák és a lambéria meleg, kellemes benyomást kelt. A kis szoba fűtéséről elektromos panel gondoskodik. A helyiség ideális lehet gyerekszobának, dolgozószobának, gardróbszobának, vagy akár hálószobának. Egy franciaágy és egy tágas ruhásszekrény elférnek benne. Jelenleg gardrób/vendégszobaként funkcionál, de korábban, a tetőtér beépítése előtt itt volt található a hálószoba.

A tetőtérben a közlekedő részen és az ablakok előtt 1,90 m-es a belmagasság oldalt pedig egy hálófülke van kialakítva. Az ablak előtt dolgozó illetve fésülködőasztal kaphat helyet, az oldalsó fal alkalmas szekrények vagy polcok elhelyezésére is.

A nappaliban és az emeleten külön klímaberendezés található, az emelet fűtését igény szerint a hűtő-fűtő klímaberendezés látja el.

A tetőfelújítás során a lécek és gerendák le lettek cserélve, szigetelést kapott, a külső burkolatról pedig cserepeslemez gondoskodik. Idén nyáron elkészült a lakás teljes körbeszigetelése is, a vakolat már az új lakó igényei és színválasztása szerint kerülhet fel.

A konyhabútor, a fürdőszobabútor illetve az előszobabútor a lakás tartozékát képezi.

A bejárat előtt egy 10 nm-es fedett terasz, a konyha felőli oldalon pedig egy 5 nm-es fedett terasz illetve egy 12 nm-es elkerített előkert található.

Az ingatlanhoz tartozik egy 3 nm-es tároló is a kertben, szánkónak, biciklinek, kerti grillnek, szerszámoknak.

A lakás egyéni gázórával, villanyórával, vízalmérővel rendelkezik. A közös költség a szemétszállítási díjat tartalmazza csak. Esetleges időszakos költségek (kerítés, kert, stb) a lakók közötti megbeszélés alapján előfordulhatnak.

A belső kert nagyobbik része közös használatú, parkolásra kizárólag az utcán, a járda és az úttest közötti lekövezett parkolóhelyen van lehetőség. A kerületnek ezen részében nem fizetős a parkolás. Tömegközlekedéssel szintén könnyen megközelíthető, az Árpád hídig közlekedő 134-es busz 3 percre, a Békásmegyeri/Szentendrei hév pedig 8-10 perc sétára található.

Három sarokra található az igen kedvelt Fodros utcai általános iskola, az utca végén pedig a nemrégiben elkészült Makovecz bölcsőde azon túl pedig egy óvoda helyezkedik el.

A lakás ideális lehet egyedülálló személyeknek, pároknak vagy 1-2 kisgyermekkel rendelkező családnak, akár háziállattal is.

A lakás dohányfüstmentes.

Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Budapest III. kerület

Csillaghegy Tompa Mihály utca

 
Elhelyezkedés
Budapest III. kerület

Csillaghegy Tompa Mihály utca