Eladó Társasházi lakás, Budapest III. kerület, Csillaghegy, 141nm, 179900000 Ft

179 900 000 Ft
Budapest III. kerület Csillaghegy
1 hete, 5 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10591012
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 141
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
III. Róka-hegy, Csillahegy felöli oldalában, csendes, jó levegőjű hegyvidéki környezetben, 2 lakásos házban, első emeleti, a TELJES FELSŐ SZINTET ELFOGLALÓ, luxus szinten - LOFT stílusban -, felújított, különleges hangulatú, 141 nm számított alapterületű, nappali + 2 hálószobás lakás, nagy méretű terasszal, gépkocsi beállóval eladó!

Az ingatlant hatalmas egybefüggő terek (több mint három méteres belmagasságból adódóan), nagy üveg felületek jellemzik, amelyek biztosítják a helyiségek letisztult formavilágú, funkcionális bútorokkal való, szellős berendezését, amit az egyedi méretű (80cm X 80cm), szürkés árnyaltú padlóburkolat tökéletesen egészíti ki.
A lakás bejárata közvetlenül a kertszintben került kialakításra, az emeletre a saját - tömörfával burkolt és oldalfalba süllyesztett LED világítással is rendelkező -, lépcső vezet, ami a nappali tértől elegáns megjelenésű, sík üveglapokkal van elválasztva. A nappali – étkező – konyha egy légtérben került elhelyezésre - kihasználva a magas tető kínálta nagy belmagasságot -, ahonnan közvetlenül nyílik a 27 nm alapterületű, fákkal és örökzöldekkel körbevett hangulatos terasz, a hegy felé látható gyönyörű panorámával.
A helyiség egyedi hangulatáról a több színben is állítható és dimmelhető, PHILIPS HUE okos lámpák gondoskodnak. A matt fehér frontokkal épített konyhabútor (fékezős fiókok, push-open rendszerű ajtók) valamennyi háztartási géppel felszerelt, sütőtoronyba épített mikró és sütő, fekete színű gránit mosogató, türkizkék dekor csempével burkolt fallal, kényelmesen körbeülhető magasságú konyhaszigettel, beépített indukciós főzőlappal, sziget párelszívóval (KLARSTEIN).
A konyhaszigettel szemben található az üveg étkező asztal, amelyen keresztül áttekintve jól érvényesül az alatta található, geometrikus mintázatú színes szőnyeg.
Az étkező – konyha részt, az egyedi kanapéval és „resting sofa”-val berendezett nappali tér köti össze a két kijáraton keresztül is megközelíthető terasszal, ahol nagyobb baráti összejövetelek is kényelmesen lebonyolíthatóak.
A nappali térből nyílik a vendég mosdó, valamint a két külön bejáratú, nagy méretű hálószoba, amelyek közrefogják a szintén extra méretű, egyedi mintázatú és méretű (60cm X 120cm) falburkolattal rendelkező fürdőszobát, ahol dupla mosdó, kád és épített zuhany is megtalálható.

Az ingatlan hűtését és fűtését a felújítás során kiépítésre került, „H” tarifás villanyóráról működtethető levegő hőszivattyús rendszer biztosítja padlófűtéssel, és hűtésre és fűtésre is alkalmas klíma beltéri (3 db) egységekkel.

Tökéletes választás azoknak akik kényelmesen szeretnének költözni, megkímélve magukat a lakásfelújítás viszontagságaitól, de mégis egyedi megjelenésű, jó hangulatú otthon keresnek maguknak!

terasz, amerikai konyha, kert, összkomfortos, kocsibeálló, világos, jó közlekedésű,

Kapcsolat a hirdetővel
  • Honos Balázs

  • +367045-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest III. kerület

Csillaghegy


Hasonló hirdetések

  • Eladó Lakás, Budapest 3. ker.
    Budapest III. kerület, Flórián tér
    III. kerületben a Szentendrei úton örökpanorámás lakás eladó! Csendes, forgalomtól mentes keleti tájolású, 51 nm alapterületű és 2 loggiával rendelkező ingatlan. Elosztása kiváló mivel a Szentendrei útra néz a konyha melyen egy nagy ablak is találhat...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest III. kerület
    1 napja
    45 990 000 Ft
  • ÖRÖKPANORÁMÁS LUXUS IKERHÁZ!
    Budapest III. kerület, Aranyhegy
      Most induló projekt ikerházai leköthetők!!   ARANYHEGY csendes, kertvárosias részén kezdjük legújabb projektünket, bevezető áron!!    Megbízható, korrekt beruházó, kiszámítható kivitelezés!   IKERHÁZ paraméterei: netto 75m2 lakótér, teraszok: 32m2,...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest III. kerület
    1 napja
    149 000 000 Ft
  • PANORÁMÁS LUXUS TÁBORHEGYEN
    Budapest III. kerület, Táborhegy
    XII.ker. ÚJÉPÍTÉSŰ LUXUS IKERHÁZ Eladásra kínálok III.kerületben, TÁBORHEGYEN, csendes utcában új építésű ikerház felet, dupla garázzsal. Az ingatlan luxus minőségben épül, magas műszaki tartalommal, a beruházó több referenciával rendelkezik, melyek ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest III. kerület
    1 napja
    259 000 000 Ft
  • III. Római parton panellakás eladó
    Budapest III. kerület, Római-part
    III. Római parton, a Pók utcai lakótelepen 4 emeletes ház 3. emeletén eladó egy 73 m2-es, 3 szoba étkezős, gardróbos, francia erkélyes panellekás. - kiváló közlekedés és infrastruktúra - csendes, nyugodt környezet - azonnal költözhető Igény esetén a ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest III. kerület
    1 napja, 1 órája
    67 850 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 3. ker.
    Budapest III. kerület
    Óbuda szívében , a Flórián tér szomszédságában eladó egy 48 m2-es, 2 szobás erkélyes 1.emeleti lakás. A lakás napsütötte nyugati fekvésű, világos konyhával. Az ingatlan jó állapotú, a nyílászárók műanyag thermo üvegesek, redőnyösek és szúnyoghálóval ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest III. kerület
    1 napja, 2 órája
    45 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Honos Balázs

  • +367045-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest III. kerület

Csillaghegy