Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

KÖZKEDVELT ROZÁLIA UTCA, PRIVÁT KERT, FELÚJÍTÁSRA SZORULÓ IKERHÁZFÉL SOK LEHETŐSÉGGEL! - Budapest II

110 000 000 Ft
Budapest III. kerület Rómaifürdő Rozália utca
1 éve, 3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9639572
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 153
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Megvételre kínálom Budapest 3. kerületében, a közkedvelt Rozália utcában ezt a 153 nm nagyságú hangulatos, intim kerttel rendelkező, felújításra szoruló ikerház felet. Igazi családi otthon válhat belőle, amely még bevételt is hozhat!

Elhelyezkedésének köszönhetően a közlekedés kiváló, mind a HÉV, mind pedig a buszok sétatávolságra vannak, és a közeli Mocsáros-dűlő természetvédelmi parkjában fantasztikus sétákat lehet tenni, de a Római part is elérhető gyalog. A ház 1987-ban épült, sajnos azóta nem volt renoválva, az eladás oka is az, hogy jelenleg felújításra a tulajdonosnak nincs lehetősége.

A lakás:

A ház oldalában elhelyezett bejáraton belépve az előszobába, és egyben lépcsőházba érkezünk, ahonnan egy fürdőszoba, és egy hatalmas, kertkapcsolatos nappali nyílik. Szinteltolással lehet eljutni a konyha-étkező helyiséghez, valamint ugyanitt található egy WC, és háztartási helyiség, majd újabb fél-szintet követően 3 hálószoba és egy fürdő, valamint egy külön WC került elhelyezésre. A legfelső szinten egy gardrób/tároló és egy WC található.

Az alagsorban egy kétállásos garázsnak van hely, azonban itt egy átalakítás során egy tornaterem kapott helyet fürdőszobával és só-szobával, mely alkalmas jógateremnek, gyógytornára, sporttevékenységre vagy egyéb vállalkozásra. Utca felől privát módon megközelíthető. Szükség estén külön lakrésszé alakítható, vagy az eredeti tervek szerint visszaállítható 2 autó számára alkalmas, fedett gépkocsi beállónak.

A kert:

Abszolút privát és csendes, hozzávetőlegesen 500 nm. Kerti grillnek, pihenő- és napozórésznek egyaránt van hely, de elférne akár egy medence is, ahol kipihenheti a mindennapi fáradalmakat. Jelenleg egy játszótér és egy nagy társaság fogadására is alkalmas kerti fa ülőgarnitúra, illetve egy ugráló-vár került elhelyezésre. Lehet itt veteményest is kialakítani, vagy egyéb kerti hobbyknak hódolni.

Műszaki adatok:

" gáz cirko fűtés radiátorokkal.

" 30-as téglafalak.

" 5 cm szigetelés

" dupla aljzatszigetelés

" tető dőlésszöge alkalmas napelem elhelyezésére

" Bramac tetőcserepek

" Fa nyílászárók vannak, de felújításra, vagy cserére szorulnak

" hangulatos, privát kert

" Övezeti besorolás: Lke-1/Sz N2

A kert és a lakás jelenleg használati megosztással lett elválasztva egymástól, ezáltal hielképes az ingtalan.

A lakás ára: 110.000.000 Ft.

A lakáshoz udvari, térkövezett gépkocsi beálló tartozik, illetve egy 29 nm nagyságú garázs/jelenleg közösségi terem is tartozik.

A környék fantasztikus, a közelben számos óvoda, iskola, sportolási, bevásárlási lehetőség található, valamint a Duna part egész évben olyan hangulatot áraszt, mintha nyaralna. Budapest egyik legkedveltebb kerékpár útja is erre vezet, valamint találunk nem messze teniszpályát, uszodát is. A gasztronómia szerelmesei sem fognak csalódni, hiszen rengeteg kis étterem, büfé üzemel a parton, valamint a híres Cziniel cukrászda is a közelben található. A Mocsáros dűlő is hangulatos, ősfás, kutyával fantasztikus túrahely, tanösvény is található itt.

A tömegközlekedés kiváló, a parkolás közterületen ingyenes.

Jöjjön, nézze meg ezt a sok lehetőséget rejtő családi otthont, szeressen bele a lokációba! Hétvégén is várom hívását, talán akkor mutat a legtöbbet a ház! Irodánk több, mint 15 éve szakértőként foglalkozik ingatlanok értékesítésével a környéken! Péceli Edit, okleveles ingatlanközvetítő

Fekvés: DNY

Építés éve: 1987

Lakás állaga: közepes állapotú

Ház állaga: közepes állapotú

Garázs helyek száma: 2 db

Garázs mérete: 29 nm

Beálló helyek száma: 2 db

Tömegközlekedés elérhető távolságban van

Ügyintéző: Péceli Edit

Azonosító: U/09-302

Irodáink 2001 óta foglakoznak ingatlanok közvetítésével, a kezdetek óta regionális, területi alapú specializációval.

Egyik SAJÁT WEBOLDALUNK ARANYHEGY-ÜRÖMHEGY ingatlanközvetítésére szakosodott,

ARANYHEGYI INGATLANIRODA néven talál ránk a világhálón.

Weboldalunk a teljes ARANYHEGYI-ÜRÖMHEGYI kínálatunkat tartalmazza,valamint megjelenítjük a területen KERESŐ ÜGYFELEINKET, keresési feltételeik, IGÉNYEIK leírásával.

Ingatlanainkat BEFEKTETÉSI SZEMPONTOK SZERINT is rangsoroljuk. Ha kínálatunk az Ön igényeit nem fedi le, együttműködő ingatlanirodák segítségével törekedni fogunk az Önnek megfelelő ingatlan megtalálására.

Kiemelt működési területünk még ÓBUDA és vonzáskörzete, melyet ÓBUDAI INGATLANIRODA néven talál meg az interneten.

Óbudai régió ingatlanjaival ÓBUDAI INGATLANIRÁDÁNK foglalkozik. Irodánk:1035 Budapest Vörösvári út 13.-(Vihar utca sarkán) található fa épületben.

Óbudai hegyvidék területén ÓBUALUX INGATLANIRODÁNK működik. Irodánk : 1037 Budapest, Erőalja utca 46. szám alatt (Viharhegyi út sarkán) helyezkedik el.

RÓZSADOMBI IRODÁNK Rózsadomb lábánál Lövőház 34. szám alatt (Ezredes utca sarkon) található.

Üröm, Pilisborosjenő, Szentendre területén 3 helyben lakó kollégánk dolgozik, itt ÓBUDÁNTÚL INGATLANIRODA névvel 2097 Pilisborosjenő Templom utca 2. szám (Fő utca sarok) alatt van.



Hivatkozási szám: 291858/2/1

Kapcsolat a hirdetővel
  • Péceli Edit

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest III. kerület

Rómaifürdő Rozália utca


Hasonló hirdetések

  • eladó lakás
    Budapest III. kerület
    Bogdáni úton 3 emeletes tégla épületben eladó 3. emeleti 2 szobás, 53 m2-es lakás. Az épület néhány éve utólagos 10 cm vastag homlokzati hőszigetelést kapott. A lakás Nyugati fekvésű, világos,az épületek közötti fás parkra néz. A fűtést gázkonvektoro...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest III. kerület
    16 órája, 32 perce
    47 000 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 3. ker.
    Budapest III. kerület, Amfiteátrum utca
    KIZÁRÓLAG AZ OTP INGATLANPONT KÍNÁLATÁBAN! Eladó a Pók utcai lakótelepen egy 53 m2-es felújítandó, 1+2 szobás lakás. Az ingatlan egy lift nélküli társasház 1. emeletén található. Jelenleg egy nappaliból, étkezőből, 2 hálószobából, konyhából, külön wc...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest III. kerület
    1 napja, 4 órája
    51 900 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 3. ker.
    Budapest III. kerület, Pók utcai lakótelep
    KIZÁRÓLAG AZ OTP INGATLANPONT KÍNÁLATÁBAN! Eladó a Pók utcai lakótelepen egy 53 m2-es felújítandó, 1+2 szobás lakás. Az ingatlan egy lift nélküli társasház 1. emeletén található. Jelenleg egy nappaliból, étkezőből, 2 hálószobából, konyhából, külön wc...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest III. kerület
    1 napja, 4 órája
    51 900 000 Ft
  • Eladó Ház, Budapest 3. ker.
    Budapest III. kerület
    Óbudán a Római-parton eladó egy 3.150 nm-es, Ü-III-N/1 övezeti besorolású telek, ahol ma egy 950 nm-es csónakház található. Az övezet elsősorban üdülő, idegenforgalom, szabadidő, sportolásra és rekreációs intézmények elhelyezésére szolgáló terület.Az...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest III. kerület
    1 napja, 22 órája
    410 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 3. ker.
    Budapest III. kerület
    Dunaparti, 3. kerületi Római parton, luxus lakóparkban kínálunk eladásra egy tágas, nagy terekkel rendelkező otthont, ahol a magas életminőség és az otthonos természetes közeg találkozik. Ez az ingatlan minden szempontból kifogástalan és igényes. A l...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest III. kerület
    1 napja, 22 órája
    230 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Péceli Edit

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest III. kerület

Rómaifürdő Rozália utca