Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

ZSÁKUTCA VÉGÉN, PANORÁMÁS ÚJÉPÍTÉSŰ IKERHÁZI LAKÁS ELADÓ! - Budapest III. kerület, Aranyhegy

248 900 000 Ft
Budapest III. kerület Aranyhegy
1 éve, 5 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9516376
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 190
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Megvételre kínálok Budapest 3. kerületében, Aranyhegyen csendes, fantasztikus panorámával rendelkező zsákutcában egy 2022-ben épülő, garázzsal együtt bruttó 190 nm, nagyságú társasházi lakást, amely belső kétszintes, privát kertkapcsolattal rendelkezik.

Az utca csendes, hangulatos, új, és újszerű házakkal tarkított, de találunk itt még néhány üres telket is. Az arculat alakulóban van.

A lakás:

Az ikerház a zsákutca végén helyezkedik el. A ház minimál stílusú két, belső kétszintes lakást tartalmaz. Az eladó félhez tartozik 270 nm saját, privát kert, egy közös terület, ami 156 nm, és az autóbeállókat tervezték oda, valamint az épület alatt egy saját, 53 nm nagyságú dupla garázs és egy nagy méretű gépészeti helyiség található, amely tárolásra is alkalmas. A garázsból a lépcsőházon keresztül is megközelíthető a lakás.

A lakótér kétszintesre lett tervezve bruttó 158 nm, nettó 106,7 nm-en. Közvetlenül az előszobából nyílik jobbra egy vendég mosdó, valamint a földszinten található az amerikai konyhás, étkezős nappali, amely természetesen kertkapcsolattal rendelkezik, és hálószoba fürdőszobával.

Az EMELETEN a tervező kialakított 2 db hálószobát, egy fürdőszobát és egy fantasztikus panorámájú, teraszt. Innen a Hármashatárhegyet láthatja.

A KERT délnyugati tájolású, füves terület, kialakításra vár. Vállalkozó kedvű vevő akár medencét is építtethet ide, de mini játszótér is elfér, és kisállatot is tarthat.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK:

- Hőszivattyús fűtés,

- Napelem van telepítve, amely még az előző jogszabály szerint került telepítésre

- Árnyékolás technika előkészítés

- Három rétegű műanyag nyílászárók

- extra burkolatok

- dupla garázs

- nagyméretű tároló

Kérésre részletes műszaki leírást küldök.

Kinek ajánlom?

Családoknak két gyerekkel, fiatal párnak első otthonnak. Jöjjön, nézze meg, álmodja ide az életét!

A környék:

Folyamatosan fejlődik, egy új "Rózsadomb" épül. Pár perc gyaloglással mind az elővárosi vonatok, mind pedig buszjárat is elérhető akár Csillaghegy, akár Óbuda Főtér irányába. Iskolák és óvodák is vannak a környéken, valamint számos bevásárlási lehetőség, mint TESCO, ALDI, LIDL, és az Eurocenter. Aki szabadidős tevékenységet keres, tud lovagolni a hegyen lévő lovardában, de választhatja a Csillaghegyi Wellness-fürdőt, vagy akár kirándulhat is a környékbeli erdőkben. A Mészkő Park gyalog 2 percre található, ahol játszótér, felnőtt kültéri fitnesz, kosárlabda-, röplabdapálya, asztalitenisz és kutyasétáltató került megépítésre. A hegyi sportok, ejtőernyőzés, paplanernyőzés, sárkányrepülőzés és hegyi kerékpározás is elérhetőek.

Érezze a helyszínen is, hogy ez lehet az otthona! Hétvégén is várom hívását, irodánk több, mint 15 éve szakértőként foglalkozik ingatlanok értékesítésével a környéken! Amennyiben véletlenül nem venném fel, természetesen visszahívom!

Fekvés: D

Építés éve: 2022

Lakás állaga: új építésű

Ház állaga: új építésű

Garázs helyek száma: 2 db

Ügyintéző: Péceli Edit

Azonosító: U/08-302

Irodáink 2001 óta foglakoznak ingatlanok közvetítésével, a kezdetek óta regionális, területi alapú specializációval.

Egyik SAJÁT WEBOLDALUNK ARANYHEGY-ÜRÖMHEGY ingatlanközvetítésére szakosodott,

ARANYHEGYI INGATLANIRODA néven talál ránk a világhálón.

Weboldalunk a teljes ARANYHEGYI-ÜRÖMHEGYI kínálatunkat tartalmazza,valamint megjelenítjük a területen KERESŐ ÜGYFELEINKET, keresési feltételeik, IGÉNYEIK leírásával.

Ingatlanainkat BEFEKTETÉSI SZEMPONTOK SZERINT is rangsoroljuk. Ha kínálatunk az Ön igényeit nem fedi le, együttműködő ingatlanirodák segítségével törekedni fogunk az Önnek megfelelő ingatlan megtalálására.

Kiemelt működési területünk még ÓBUDA és vonzáskörzete, melyet ÓBUDAI INGATLANIRODA néven talál meg az interneten.

Óbudai régió ingatlanjaival ÓBUDAI INGATLANIRÁDÁNK foglalkozik. Irodánk:1035 Budapest Vörösvári út 13.-(Vihar utca sarkán) található fa épületben.

Óbudai hegyvidék területén ÓBUALUX INGATLANIRODÁNK működik. Irodánk : 1037 Budapest, Erőalja utca 46. szám alatt (Viharhegyi út sarkán) helyezkedik el.

RÓZSADOMBI IRODÁNK Rózsadomb lábánál Lövőház 34. szám alatt (Ezredes utca sarkon) található.

Üröm, Pilisborosjenő, Szentendre területén 3 helyben lakó kollégánk dolgozik, itt ÓBUDÁNTÚL INGATLANIRODA névvel 2097 Pilisborosjenő Templom utca 2. szám (Fő utca sarok) alatt van.



Hivatkozási szám: 291588/2/1

Kapcsolat a hirdetővel
  • Péceli Edit

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest III. kerület

Aranyhegy


Hasonló hirdetések

  • Budapest III. kerület
    Budapesten ill.annak 30km-es körzetében ápolás,eltartás ellenében keresek lakást,házat akar ottlakással is.Idősápolással foglalkozom 15 éve. Megegyezés szerint anyagi támogást is tudok nyújtani. 65 éves egyedülálló nő vagyok. Barmilyen kérdése van ez...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest III. kerület
    10 órája, 54 perce
    5 000 000 Ft
  • Budapest, III kerület, kertvárosban, luxus lakás eladó.
    Budapest III. kerület, Budapest, Csillaghegy
    Budapest, III kerület Csiilaghegyen, Attila utcában, csendes környezetben, földszinti, szeparált, kertkapcsolatos, 35 négyzeteméter terasszal, 100nm-es, kiváló állapotban levő lakás eladó. A lakás 4 szobás. Fűtése gáz-cirkó. A lakáshoz tartozó garázs...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest III. kerület
    1 napja, 7 órája
    119 000 000 Ft
  • Azonnal költözhető háromszobás lakás
    Budapest III. kerület, Óbuda, Kerék utca
    Keleti tájolású, három különbejáratú szobás, ablakos, világos konyhás lakás külön fürdőszobával, külön WC-vel, kamrával a konyha mellett, gardrobszelyiséggel az előszobából nyílóan eladó! Ablakai műanyagra cseréltek, parkettás, járólapos, távfűtéses....
    • Eladó ház, Lakás - Budapest III. kerület
    1 napja, 11 órája
    55 000 000 Ft
  • ÓBUDÁN azonnal költözhető háromszobás lakás eladó
    Budapest III. kerület, Flórián tér közelében , Kerék utca
    Óbudán, a Szentendrei út közelében kínálunk három különbejáratú szobás, szép világos, ablakos konyhás lakást, ahol a tárolást a konyhai kamrán kívül külön gardrobhelyiség is könnyíti. A fürdőszoba és a WC külön helyiségben vannak, nagy beépített gard...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest III. kerület
    1 napja, 12 órája
    55 000 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 3. ker.
    Budapest III. kerület
    ladó Budapest, 3. kerület Törökkő csendes kis zsákutcájában 4 lakásos társasház 2. emeleti, 128,75 nm-es, 1+3 szobás, több teraszos lakását , kötelezően megvásárlandó teremgarázshellyel és tárolóval. A lakás teljes vételára: 163 090 000 Ft Tartalmazz...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest III. kerület
    1 napja, 14 órája
    153 810 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Péceli Edit

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest III. kerület

Aranyhegy