Eladó 83 m2-es téglalakás Budapest IV. kerület, Újpest, Szent István tér

71 900 000 Ft
Budapest IV. kerület Újpest, Szent István tér
2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12185255
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 83
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Újpest-központban, a közkedvelt Szent István téri piac közvetlen közelében, karbantartott, kis lakóközösségű társasház I. emeletén, eladásra kínálunk egy 83 nm-es, 3 szoba+étkezős elosztású, déli tájolású téglalakást autóbeállóval.

A társasház 1991-ben épült, gondosan karbantartott. A lépcsőház igényes, tiszta, járólappal burkolt. A társasház belső, füvesített udvarral rendelkezik. Itt autóbeállási lehetőség is biztosított jelenleg 1 gépjármű számára. Opcionálisan egy 2. autóbeálló hely is bérelhető havi 15.000.- Ft-ért.

Az ingatlan 1/1-es tulajdonban van, per-teher és igénymentes. Átadási ideje: 90-120 nap!

A lakásban korszerű víz, gáz és villamos hálózat található. Több ponton záródó biztonsági bejárati ajtót, modern beltéri ajtókat, valamint redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt fa keretes, thermo üveges nyílászárókat építettek be. Az étkezőben és a nappaliban jó állapotú fa parketta van, a félszobákban laminált padlót helyeztek le, a többi helyiséget járólappal burkolták. Minden helyiségben lapradiátorok kerültek felszerelésre. A fűtésről és melegvíz ellátásról cirkó kazán gondoskodik.

A lakás kedvező fenntartási költségekkel rendelkezik, közös költsége: 26.477.- Ft/hó, mely tartalmazza a vízfogyasztást is. A gáz átalány 14.000.- Ft/hó, a víz átalány 11.500.- Ft/hó, így a havi rezsiköltség kb. 50.000.- Ft--55.000.- Ft körül alakulhat, természetesen fogyasztástól függően.

Az ingatlan elosztása igazán kedvező családok számára, ugyanis 3 különnyíló szobából, egy tágas étkezőből, gardróbszobából, ablakos konyhából, kamrából, valamint külön fürdőből és mellékhelyiségből tevődik össze.

A konyhabútor, gáztűzhely, beépített gardróbszekrény és egy autóbeálló a vételár részét képezi. Igény esetén a teljes bútorzat is megbeszélés tárgyát képezheti.

A társasházban a földszinten egy kb. 20 nm-es közös tároló is biztosított.

Pár perc sétatávolságon belül az Újpesti Piac, háziorvosi rendelő, posta, gyógyszertár, szépségszalon, cukrászda, étterem, iskola, óvoda, bankok, parkok, játszóterek, egyéb szolgáltatók és szolgáltatások mind fellelhetők. A közelben megtalálható a 30-as, 196-os, 25-ös, 170-es, 122-es, 204-es, 147-es busz, valamint a 12-es, 14-es villamos megállója is. Újpest-központ és az M3-as metróállomás gyalog 3 perc alatt elérhető. A belváros tömegközlekedéssel és autóval egyaránt rövid időn belül megközelíthető.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!

A KÖZVETÍTÉS VEVŐINK RÉSZÉRE DÍJMENTES!

Hitellel kapcsolatos kérdései esetén irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésére!

Kapcsolat a hirdetővel
  • IL Quarto Studio Kft.

  • +367077-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest IV. kerület

Újpest, Szent István tér


Hasonló hirdetések

  • Káposztásmegyer, IV. kerület, ingatlan, eladó, lakás
    Budapest IV. kerület
    Szobák száma: 2 Félszobák száma: 1 Építés éve: 1986 Épület szintjei: 8 Emelet: 2. emelet Bútorozatlan: Igen Fűtésmérő: Igen Különnyíló szobák: Igen Lift: Igen Alacsony fenntartási költség: Igen Erkély francia: Igen Iskola a közelben: Igen Boltok a kö...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest IV. kerület
    19 órája, 46 perce
    54 000 000 Ft
  • Eladó - Lakás (panel) - Virág utca
    Budapest IV. kerület, Virág utca
    Újpest központjában a Virág utcában 35 nm-es, másfél szobás felújított, K-i fekvésű, szép lakás eladó. A lakás az elmúlt tíz év során teljes felújítást kapott. Műanyag nyílászárók (redőnnyel és szunyog hálóval), új bejárati ajtó, új radiátorok, burko...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest IV. kerület
    1 napja, 2 órája
    34 900 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Budapest IV. kerület, Újpest, 315nm, 260000000 Ft
    Budapest IV. kerület, Újpest
    Eladó Budapest IV. kerületében, a Károlyi városnegyed családi házas részén egy minden extrával ellátott, kényelmes, kiváló állapotú, 315nm területű, többgenerációs családi ház, mely igazán minden igényt kielégít. Az ingatlan 473nm, fantasztikusan kia...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest IV. kerület
    1 napja, 10 órája
    260 000 000 Ft
  • Eladó Panellakás, Budapest IV. kerület, Újpest, 53nm, 46500000 Ft
    Budapest IV. kerület, Újpest
    Újpesten parkos környezetben a Rózsa utcában eladó panelprogramos társasházban, egy csendes, 53 m2-es, erkélyes, jó állapotú, fiatalos, modern stílusú, napfényes panellakás. A lakásban 2 külön nyíló szoba, étkező, valamint előszoba, közlekedő, fürdős...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest IV. kerület
    1 napja, 11 órája
    46 500 000 Ft
  • Eladó 56 m2-es téglalakás Budapest IV. kerület, Újpest, Újpest
    Budapest IV. kerület, Újpest, Újpest
    Újpest-központban, a közkedvelt Szent István téren a megújúló piac mellett, egy 56 nm-es, nappali +2 hálószobás téglalakás, garázzsal és tárolóval. Az ingatlan 1/1 tulajdonban van per, teher és igénymentes. Átadási ideje: 90 nap. Közös költsége 17.00...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest IV. kerület
    1 napja, 17 órája
    36 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • IL Quarto Studio Kft.

  • +367077-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest IV. kerület

Újpest, Szent István tér