Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 445 m2-es új építésű téglalakás Budapest IX. kerület, Lechner Ödön fasor

1 600 000 €
Budapest IX. kerület Lechner Ödön fasor
7 hónapja, 2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10315830
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 7
  • Alapterület (m²): 445
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
P19242

BUDAPEST LEGSZEBB PENTHOUSE LAKÁSA SZERKEZETKÉSZ ÁLLAPOTBAN ELADÓ / THE MOST BEAUTIFUL PENTHOUSE APARTMENT OF BUDAPEST IN STRUCTURALLY COMPLETE STATE IS FOR SALE!

Duna-Pest rezidencián a legfelső, kilencedik emeleten két összenyitható összesen nettó 339, a teraszok félterületével 445 m2 szerkezetkész penthouse lakás együtt eladó. A két lakás közös előtérből nyílik külön külön is használható vagy könnyen összenyitható.
A nagyobb lakás nettó területe 195 m2 amiből az alsó szint 167 m2, a galéria 28 m2. A nagyobb lakáshoz tartozó terasz 155 m2. A lakás összterülete terasz félterületével számolva 272,5 m2.
A mellette lévő kisebb lakás 128 m2 16 m2 galériával és 57 m2 terasszal. A két lakás együtt megvásárolható. A két szerkezetkész lakásegyüttes ára 1.600.000 euró A nagyobb lakás 299 millióért külön is eladó, a kisebb lakás külön nem eladó.

ILYEN BUDAPESTEN CSAK EGY VAN!

A szobákból és teraszokról lenyűgöző a kilátás, lábunk előtt hömpölyög a Duna, túlparton az egyetemek, a Gellért hegy, a Dunai hidak, a lágymányosi Rákóczi hídtól a Petőfi hídon, a Kossuth hídon keresztül az Erzsébet hídig. Nappal és este is pazar a panoráma.

A Boráros tér és az új Nemzeti Színház között épült millenniumi városközpont palotasorában minden extra szolgáltatást a tulajdonosok külön térítés nélkül igénybe vehetnek.

A biztonságról 24 órás portaszolgálat gondoskodik. A házon belül sem juthat idegen a kilencedik emeletre mert a lift csak a nyolcadik emeletig közlekedik kódkártya nélkül. A kilencedik emeletre csak a tulajdonosok mehetnek kódkártyával vagy vendégeik, ha felcsengetnek és a tulajdonosok engedik őket.

Vendégeket vagy üzletfeleket a lakáson kívül külön tárgyalóban is fogadhatja.

Van nagy beltéri úszómedence, gyerek medence, termálvizes medence, jakuzzi, szauna, squash pályák, felszerelt tornaterem, edző és masszőr is külön díjazás nélkül jár e ház elit lakóknak.

ENGLISH DESCRIPTION:

On the top ninth floor of Danube-Pest Residences, two structurally complete, penthouse apartments are for sale together with a net of 339 m2 plus 212 m2 terraces. The two apartments can be joined, they have a common entrance hall that can be used separately or easily connected.
The larger apartment has a net area of ​​195 m2 of which the lower level is 167 m2 and the gallery 28 m2. The larger apartment has a terrace of 155 m2. The total area of ​​the apartment, calculated with half size of the terraces is 272.5 m2.
The neighboring smaller apartment is 128 m2 with 16 m2 gallery and 57 m2 terrace. The two apartments can be purchased only together. The price of the two apartments together is EUR 1,600,000.

THERES ONLY ONE LIKE THIS IN BUDAPEST!

The rooms and terraces have a spectacular view, the River Danube rolling over at our feet, the universities across the shore, the Gellért Hill, the Danube bridges (Rákóczi, Petofi, Elizabeth bridges). The panorama is magnificent both day and night.

The building at Millennium City Center built between Boráros Square and the new National Theater, offers all extra services at no additional cost to its owners.

Security is provided by a 24-hour reception. The ninth floor is impossible to approach by strangers because the elevator only goes to the eighth floor without a code card.

You can also welcome guests or business partners in a separate meeting room outside the apartment.

There is a large indoor swimming pool, kids pool, thermal water pool, jacuzzi, sauna, squash courts, well-equipped gym, coach and masseur at no extra charge for the elite residents of the building.

További képek, részletes leírás megtekintéséhez másolja be az alábbi hivatkozást böngészőjének címsorába: www.ingatlanonki.hu/19242

Kapcsolat a hirdetővel
  • Horváth Gábor

  • 30 941-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest IX. kerület

Lechner Ödön fasor


Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás, Budapest 9. ker.
    Budapest IX. kerület
    IX. kerület Soroksári úton, zöld területre néző 30,22 nm-es, félszuterén kialakítású ingatlan várja új tulajdonosát! Hangszigetelt műanyag ablakok és biztonsági bejárati ajtó óvja az ott tartózkodókat. Fűtése elektromos panel. Kedvező közös-költség, ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest IX. kerület
    1 napja, 9 órája
    20 500 000 Ft
  • Eladó 87 m2-es téglalakás Budapest IX. kerület, Középső Ferencváros
    Budapest IX. kerület, Középső Ferencváros
    Új tulajdonosát keresi az Orczy-kert és a Ludovika közvetlen közelében egy 87 m2-es, FELÚJÍTOTT, jó adottságokkal rendelkező, kiadásra ideális, 3 szobás lakás. Amennyiben jó ár-érték arányú és könnyen kiadható ingatlant keres, ezt a lakást feltétlenü...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest IX. kerület
    1 napja, 9 órája
    89 900 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 9. ker.
    Budapest IX. kerület
    660000Ft-os m2 áron eladó egy 3 szobás, 68 m2-es összkonfortos, jó állapotú lakás a Merényi Kórház közelében.Az elmúlt évek felújítása érintette a bejárati ajtót, az ablakokat, a vezetékeket, a burkolatokat és hűtő-fűtő klíma beszerelését. Fűtése gáz...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest IX. kerület
    1 napja, 10 órája
    39 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 9. ker.
    Budapest IX. kerület
    IX. kerületben, Berzenczey utcában, kis lakóközösségű házban 120 nm-es, 4 szobás, étkező-konyhás, világos, duplakomfortos, normál állapotú lakás eladó. Az ingatlan belső kétszintes, házközponti fűtésű. Tartozik hozzá egy kb. 4 nm-es, saját, zárható t...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest IX. kerület
    1 napja, 10 órája
    85 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 9. ker.
    Budapest IX. kerület
    Budapest, 9. kerületében, a Gyáli út elején megvételre kínálok egy 84 m2-es, 1+2 szobás, 3. emeleti, belső 2 szintes, dupla komfortos, világos, felújított polgári lakást, nagy belső kerttel rendelkező társasházban. A lakás keleti, déli és nyugati táj...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest IX. kerület
    1 napja, 10 órája
    93 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Horváth Gábor

  • 30 941-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest IX. kerület

Lechner Ödön fasor