Eladó Lakás, Budapest 9. ker.

58 490 000 Ft
Budapest IX. kerület
1 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12253367
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 74
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
BEFEKTETŐK FIGYELMÉBE!!!

Kivételes lehetőség: két lakás egy áráért!

***KIVÁLÓ ÁR-ÉRTÉK ARÁNYÚ, NAPFÉNYES, KÉT KÜLÖN BEJÁRATÚ LAKÁSKÉNT FUNKCIONÁLÓ INGATLAN ELADÓ a IX. kerület FREKVENTÁLT RÉSZÉN, A DUNA PARTTÓL 5 PERC SÉTÁRA.***

A Duna Medical Centertől pár perc sétára elhelyezkedő 74 m2-es (a valóságban 76,5nm) lakás jelenleg két külön bejáratú, teljes értékű lakásként funkcionál. A főbejárati ajtó egy közös kis előszobába vezet, amely két oldalán biztonsági bejárati ajtókkal leválasztva helyezkedik el a két külön lakás. Mindkét lakás közmű fogyasztása külön mérhető a felszerelt mellékmérők segítségével.

A lakás 2020-ban részleges felújításon esett át:
A garzon teljes gépészeti és esztétikai korszerűsítésen esett át.
A felújítás során a burkolatok cserélve lettek, új műanyag ablakok, több ponton záródó biztonsági ajtók kerültek beépítésre.

Ez a kisebbik lakás 23 nm-es, egy belső udvarra néző tágas 17 nm-es amerikai konyhás nappali - étkezőből, ablakos fürdőszobából (kétszemélyes zuhanyzó, okos tükör) és külön WC-ből áll. A lakás gépesített (mosógép, sütő, hűtő). A fűtést modern elektromos padlófűtés biztosítja beállítható funkciókkal, melyet elektromos fűtőpanel egészít ki.

A nagyobb lakás 54 nm-es, 3 szobás. Mind a 3 szoba külön nyílik, a két szélső 12-12-nm-es, a középső 9 nm + galériázott. A fürdőszoba kádas, a konyha mosogatóval, hűtővel és főzőlappal felszerelt. A lakás minhárom ablaka utcára néz. A fűtés gázkonvektorral történik, a melegvizet elektromos okosbojler biztosítja. A terek jól alakíthatóak a gipszkartonfalak lebontásával/áthelyezésével.

Közös költség a két lakásra összesen: 28 000 Ft

A lakás egy 1930-as években épült társasház 1. emeletén található, a lakóközösség kiváló, csendes, a belső udvar, a lépcsőház és a körfolyosók is mind rendezettek, tisztán tartottak. A tető felújítása hamarosan befejeződik, a következő lépés a ház külső homlokzata lesz.

Tucatnyi kulturális program (Nemzeti Színház, Ludwig Múzeum, Művészetek Palotája) és aktív kikapcsolódási lehetőségek (közvetlen Duna menti Gizella sétány, Dandár fürdő) várják az új tulajdonosokat egy sétányi távolságra.

A kulturális lehetőségek mellett a környék irodaházai (Vodafone, K&H, Morgan Stanley) és egyetemei biztosítják a lakás értékállóságát. Egyetemek (ELTE, BME, Corvinus, SOTE, NKE) 15 perc alatt megközelíthetőek.

A lakás frekventált helyen van, ezért kiváló infrastruktúrával rendelkezik. Közlekedés szempontjából 2-5 perces távolságra található a 2-es villamos, valamint a 23, 54, 55-ös buszok megállója, ahol elérhetőek a 918, 923, 979 és 979A jelzésű éjszakai autóbuszjáratok is. A nagykörút kb. 5 perc séta, az M3 metróvonal állomásai (Klinikák és Nagyvárad tér) és a 4-6-os villamos megállója (Boráros tér) is mindössze 10-15 percre helyezkedik el.

A közelben pékség, éjjel-nappali üzlet, 0-24-es gyógyszertár, éttermek, bevásárlási lehetőségek (Aldi, Lurdy ház).

A házban az AIRBNB engedélyezett.

Befektetőknek, vagy kétgenerációs családoknak tökéletes választás! Jó lokáció, sok lehetőséget rejt magában a lakás.

Amennyiben az új tulajdonos is befektetés céljából vásárolná meg a lakást, úgy az albérlők nagyon szívesen maradnának. Másik lehetőségként az egyedi igények függvényében, tisztasági festés és apróbb esztétikai felújítás után akár azonnal újra bérbe adható.

Kérdés esetén forduljanak hozzám bizalommal, akár hétvégén is!

58490000 Ft

Referencia szám: M251649

Kapcsolat a hirdetővel
  • Erdély Andrea

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest IX. kerület


Hasonló hirdetések

  • Eladó Lakás, Budapest 9. ker.
    Budapest IX. kerület
    ELADÓ IX. KERÜLET RÁDAY UTCA SZOMSZÉDSÁGÁBAN EGY 86M-es, FÉLEMELETI LAKÁS. A lakás 2 külön bejáratú hálószobával és egy amerikai konyhás nappalival valamint 2 fürdőszobával rendelkezik. A kiváló befektetési lehetőséget kínál, hiszen ideális választás...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest IX. kerület
    1 napja
    83 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 9. ker.
    Budapest IX. kerület, Üllői út
    Corvin és a SOTE klinikák közelében 2 szobás lakás eladó. Ingatlan a társasház 4. emeletén helyezkedik el liftes házban. Pár éve lettek a nyílászárók nyűanyagra cserélve ami nagyon jó hang és hőszigetelő. Redőnnyel szúnyoghálóval vannak felszerelve. ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest IX. kerület
    1 napja, 1 órája
    63 300 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 9. ker.
    Budapest IX. kerület, Ifjúmunkás utca
    A IX. kerület József Attila lakótelepének csendes részén, az Ifjúmunkás utcában eladó egy felújított lakás, amely a 1. emeleten található és 55 nm-es. A lakás rendelkezik egy loggiával is. Az ablakok részben műanyagra lettek átalakítva. A vezetékeket...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest IX. kerület
    1 napja, 1 órája
    54 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 9. ker.
    Budapest IX. kerület, Mester utca
    Budapesten a 9. kerület egyik patinás házában, a Mester utcában eladóvá vált, 1.emeleti, 70 nm, 2 szobás lakás. A szobák külön bejárattal is rendelkeznek, de közös ajtajuk is van így átjárhatóak is, a szobák utcai fekvésűek, világosak. A nagy étkező-...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest IX. kerület
    1 napja, 1 órája
    54 790 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 9. ker.
    Budapest IX. kerület, Drégely utca
    ***BEFEKTETŐK FIGYELMÉBE***HOSSZÚTÁVÚ és RÖVIDTÁVÚ kiadásra is!*** A IX. kerületben, a Lurdy-ház, az Orczy-kert és a Ferenc körút közelségében kínáljuk megvételre ezt a befektetésnek vagy fiatal korosztály számára is kíváló lakást. Az 1. emeleten tal...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest IX. kerület
    1 napja, 1 órája
    58 490 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Erdély Andrea

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest IX. kerület