Eladó 97 m2-es téglalakás Budapest V. kerület, Lipótváros

179 000 000 Ft
Budapest V. kerület Lipótváros
1 napja, 2 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12250574
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 97
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
V. kerület, Lipótváros, két utcára a PARLAMENTTŐL és a DUNÁTÓL magas minőségben felújított, 5. emeleti ingatlan.

A LAKÁSRÓL:
Az ingatlan teljes körű, minőségi kivitelezésű felújítás által nyeri/ nyerte el jelenlegi alaprajzát. Az összeszokott felújító csapat a tulajdonos párossal karöltve a kifogástalan minőség és modern dizájn mellett mindig szem előtt tartja a funkcionalitást és az adott ingatlan előnyeit.

A lakás felújítása jelenleg zajlik, napról-napra alakul ki az a kép, amit körül írni tudok Önnek, ismerve a tulajdonos korábban elkészített ingatlanjait. Ezekből válogattam fotókat, melyek jelenleg a honlapon láthatók. A minőség és a hangulat itt is nagyon hasonló lesz.

Az ingatlan 97 négyzetméteres alapterülete lehetővé tette, hogy minden helyisége tágas és kitűnően funkcionális legyen. A virággal díszített lépcsőházból belépve egy világos előtér fogad bennünket, mely a megnyugtató hazaérkezés élményét nyújtja és kényelmes lepakolást biztosít. Innen nyílik a konyha, mely szeparálthatóan, mégis szinte egy térben helyezkedik el a 27 négyzetméteres nappalival. Az utcai nézetű, gardróbrészes és fürdőszoba kapcsolatos hálószoba a nappaliból közelíthető meg. A belső udvari hálószobájához szintén tartozik egy gardrób rész és különállóan egy fürdőszoba. Ezentúl egy vendég mosdó áll rendelkezésre, amely az előtérből nyílik.

A lakás a társasház 5. emeletén helyezkedik el, a lifttől pár lépésre a zárt lépcsőházból nyílik. A szemben lévő utcai épület alacsonyabb, ezért zavartalan a kilátás , a nap ide a délelőtti órákban, míg az udvari tájolású ablakokon délután süt be.
A nyáron is kellemes hőmérsékletről inverteres klíma gondoskodik a nappaliban és a hálószobákban.

A TÁRSASHÁZRÓL:
Az 5 emeletes, a középső traktusban 6 emeletes társasház kívül-belül jó állapotú, letisztult vonalvezetésű, tiszta, lifttel felszerelt. A környezet védettsége és a közös képviselet odafigyelése révén a homlokzati kép egységes, mindenhol megvannak az eredeti fa ablakok és nem csúfítják a házat légkondicionáló egységek.

A KÖRNYÉKRŐL:
Lipótváros Budapest egyik legkülönlegesebb városrésze szépen felújított épületeivel, zöld szigeteivel, a Duna közelségével, ami már önmagában nagy érték. De itt, bár számos kiemelkedő turisztikai látnivaló van jelen, a városrész mégis csendes, nyugodt, kicsit kiszakítva az itt élőket és látogatókat a városi rohanásból.

A környék infrastruktúrája páratlan. Gyönyörű épületek között sétálva könnyedén eljutunk a Duna parton közlekedő, a legszebb útvonallal büszkélkedő 2-es villamoshoz, vagy a szemet gyönyörködtető Parlament előtt elsétálva mindössze 4 perc alatt elérhetjük a M2 járatait. Pihenésre, játékra, sportolásra a közeli Olimpia Park, Honvéd tér és a Margitsziget csábít kicsiket és nagyokat. A gasztronómia élvezői számos hangulatos étterem, kávézó, kisebb-nagyobb üzlet kínálata közül választhat.

Összefoglalva:
Kiváltság a belváros szívében élni, különösen élvezni annak legnyugodtabb városrészét, ahol a múlt kézzelfogható, és megvan minden, ami egy modern városi élethez szükséges. Itt hazatérni kényelmes otthonába megnyugtató érzés. Legyen ennek részese Ön is. Várom hívását.

csatorna, villany, víz, lift

Kapcsolat a hirdetővel
  • Csengeri Adrienn

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest V. kerület

Lipótváros


Hasonló hirdetések

  • Eladó Lakás, Budapest 5. ker.
    Budapest V. kerület, Duna utca
    ***Megvételre kínálok Budapest belvárosában, az 5. kerületben, a VÁCI UTCÁBAN egy jó állapotú, földszinti, berendezett, 34 m2-es, 1+1 szobás lakást*** Budapest leghíresebb bevásárlóövezetében, mégis szuper közlekedés mellett helyezkedik el! Házközpon...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest V. kerület
    1 napja
    49 900 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 5. ker.
    Budapest V. kerület, Molnár utca
    ***Megvételre kínálok Budapest belvárosában, az 5. kerületben, a Váci utca közelében egy jó állapotú, földszinti, berendezett 35 m2-es garzonlakást *** Csendes egyirányú utcában, mégis szuper közlekedés mellett helyezkedik el. Házközponti fűtésű, abl...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest V. kerület
    1 napja
    49 900 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 5. ker.
    Budapest V. kerület
    ***Megvételre kínálok Budapest belvárosában, az 5. kerületben, ASTORIA-nál egy 182 m2-es, jó állapotú, 3. emeleti 5 szobás ingatlant*** Jelenleg 5 szobával rendelkezik, de igény esetén több szoba is kialakítható. Nagy terekkel rendelkező, igény eseté...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest V. kerület
    1 napja
    200 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 5. ker.
    Budapest V. kerület, Kígyó utca
    Rendkívüli befektetési ajánlat!Belvárosban, a sétálóutcában 119 nm-es, rengeteg lehetőséget kínáló lakás eladó. Az otthon 119 nm alapterületű, rengeteg lehetőséget kínáló, alakítható elrendezésű- felújítandó állapotú, a kéményfal megtartásával a bels...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest V. kerület
    1 napja
    178 500 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 5. ker.
    Budapest V. kerület, Petőfi Sándor utca
    Eladásra kínálunk egy exkluzív, 100 négyzetméteres luxuslakást Budapest történelmi belvárásában, a Pilvax közben. Az ingatlan egy nagyon jó minőségű és állapotú hívóliftes társasház 4. emeletén található. Az amerikaikonyhás nappali tágas és világos, ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest V. kerület
    1 napja
    222 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Csengeri Adrienn

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest V. kerület

Lipótváros