Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó lakás, Budapest 5. ker.

Budapest V. kerület Havas utca
2 hete, 2 napja

Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás Budapest 5. ker., Bank negyed
    Budapest V. kerület
    V. Hercegprímás utcában eladásra kínálok egy földszinti, belső kertre néző, 83nm-es alapterületű 3 szobás lakást. Az ingatlan ideális otthont nyújt családoknak vagy befektetőknek, akik szeretnék saját ízlésük szerint felújítani otthonukat. A lakás 2 ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest V. kerület
    1 napja, 3 órája
    250 900 €
  • Eladó lakás Budapest 5. ker., Lipótváros
    Budapest V. kerület
    Kuriózum az ingatlanpiacon! Eladásra kínálok a belváros elit környékén, Lipótvárosban, egy tágas, nagypolgári jellegű, 105 nm-es lakást. Az ingatlan egy rendezett, klasszikus stílusú, 4 szintes társasház első emeletén helyezkedik el, keleti tájolásán...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest V. kerület
    1 napja, 3 órája
    149 900 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 5. ker., Belváros
    Budapest V. kerület
    Megvételre kínálok Pest szívében, az 5. kerületi Semmelweis utcában, egy BELSŐ KÉTSZINTES, 63 nm-es, 3 szobás, 5 nm erkélyes, szaunás LUXUS OTTHONT! A lakás alsó részén egy amerikai konyhás nappali, felső szintjén igény szerint egy vagy kettő üvegfal...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest V. kerület
    1 napja, 3 órája
    97 400 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 5. ker., Belváros
    Budapest V. kerület
    Megvételre kínálok Pest szívében, az 5. kerületi Semmelweis utcában, egy BELSŐ KÉTSZINTES, 58 nm-es, 2 szobás LUXUS OTTHONT! A lakás alsó részén egy amerikai konyhás nappali, felső szintjén pedig üvegfallal elválasztott, természetes fényű, világos há...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest V. kerület
    1 napja, 3 órája
    89 600 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 5. ker., Belváros
    Budapest V. kerület
    Megvételre kínálok Pest szívében, az 5. kerületi Semmelweis utcában, egy BELSŐ KÉTSZINTES, bruttó 121 nm-es, 4 szobás , 2 fürdőszobás, 5 nm erkélyes, szaunás LUXUS OTTHONT! Az eredetileg 2 szobás és tulajdoni lap szerint 95 nm-es ingatlant tulajdonos...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest V. kerület
    1 napja, 3 órája
    187 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10734833
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 71
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
KIVÁLÓ LOKÁCIÓ, JÓL ALAKÍTHATÓ, UTCAI NÉZETŰ LAKÁS!

V. kerületben, a Belgrád rakpart és a Fővám tér találkozásánál, kívül-belül szép állapotú társasházban eladó egy 71m2-es, 2+1fél szobás, de könnyedén nappali + 3 hálószobássá alakítható, magasföldszinti, utcai nézetű, igény szerinti felújításra szoruló, központi fűtéses, azonnal birtokba vehető, KÉT FÜRDŐSZOBÁS, tehermentes lakás.

Az ingatlanban két tágas, utcai nézetű, és egy udvarra néző szoba, egy ablakos, étkezőnek is alkalmas méretű konyha, két fürdőszoba+wc, egy előszoba, és egy gardrób helyiségek kaptak helyet. A nagyobb szobákban jó állapotú, fa parketta, a kisszobában laminált parketta, a többi helyiségben járólapos padlóburkolat található. A használaton kívüli dolgok tárolását praktikus, beépített szekrények is segítik. A lakás egyik nagy előnye, hogy a gardrób kivételével, minden helyisége ablakos, így szellőztethetősége is remek.
Elrendezése könnyen alakítható, könnyen átrendezhető nappali + 3 különnyíló hálószobás lakássá is.

Állapotát tekintve a lakás igény szerinti felújításra szorul, de jelenleg is alkalmas lakhatásra, berendezései mind működnek. A falon belüli gépészetet (víz, villany, csatorna) érintő felújítás korábban történt az ingatlanban.

Fenntartása igen kedvező. Fűtését házközponti fűtés szolgáltatja, mely egyedi méréssel rendelkezik. A közös költség normál hőmérsékletű fűtéssel, vízfogyasztással, szemétdíjjal, felújítási alappal, biztosítással együttesen összesen 32,000 Forint, melyen felül már csak a mérés szerinti villanyszámla és az igény szerinti telekommunikációs (tv-internet) előfizetés költségeivel számolhat a lakás tulajdonosa.

Lakhatás, ügyvédi iroda, magánrendelő, vagy bérbeadás céljából is kitűnő választás, az egyetemek, közelsége, illetve presztízsértékű elhelyezkedése miatt. A társasházban a rövid távú lakáskiadás a lakóközösség által támogatott.

A társasház tiszta és rendezett, kívül-belül szép állapotú, a lakóközösség nagyon jó. A külső homlokzat korábban már renoválásra került, a lépcsőház szintén felújított állapotú. A szükséges műszaki felújítások az épületben már szintén elkészültek. A közösség jól gazdálkodik, ennek megfelelően a társasház megtakarítással is rendelkezik.

A lokáció, és ebből eredendően a környék ellátottsága ideális. Egyrészt az ingatlant rengeteg látványosság veszi körül, a teljesség igénye nélkül, minimális sétával elérhető a Szabadság híd, a Gellérthegy, a Fővám téri vásárcsarnok és a Váci utca is. Másrészről hasonlóan könnyen elérhető több egyetem (pl. Corvinus, ELTE), alap és középfokú oktatási intézmények, orvosi ellátás, kisebb és nagyobb üzletek, számtalan étterem, szórakozási, kikapcsolódási, sportolási lehetőségek nagy választéka is. A ház kapuján kilépve a Duna part az utca túl oldalán található!
A tömegközlekedési ellátottság szintén kitűnő: fél percre áll meg a 47-es, 49-es (fonódó hálózat), továbbá a 2-es villamos, a 4-es metró, és a 83-as trolibusz is. Ezekkel pillanatok alatt elérhető szinte az egész Belváros, de a külsőbb kerületek számtalan pontja is.
Érd.: Janik Zsolt [------]

Referencia szám: LK[------]

Elhelyezkedés
Budapest V. kerület

Havas utca

 
Elhelyezkedés
Budapest V. kerület

Havas utca