Eladó lakás Budapest 5. ker., Belváros

245 000 000 Ft
Budapest V. kerület
2 napja, 15 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10232581
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 6
  • Alapterület (m²): 221
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
V. kerület Veres Pálné utcában, közel a Fővám térhez, egyirányú mellékutcában található, ez a magas emeleti, LIFTES házban lévő, NAPFÉNYES, belső kétszintes, HATALMAS terasszal rendelkező, polgári házban lévő lakás. Két ingatlan egybenyitásával jött létre a 221m2-es alapterület, melyhez 48m2-es terasz is tartozik, kilátással a Gellérthegyre. Ezek példátlan adottságok a belvárosban. Jelenleg is két helyrajzi számon van, így bármikor igény szerint szétválasztható.

LAKÁS
Azok, akik szeretik a kényelmes életet értékelni fogják a nagy alapterületet. Nagyon kevés ilyen lakás van a piacon. A 221m2 két szinten oszlik meg. A lenti és a fenti szinten is van erkély / terasz. Ezekben a régi polgári épületekben alig van értelmezhető méretű terasz, ahová ki lehet ülni társasággal. Ráadásul innen nyílik kilátás a Gellérthegyre. Ebben még a reklámosok is meglátták a lehetőséget, a lakás szerepelt egy nagy multinaciónális cég országos kampányában.

Jogilag két lakásként van nyílván tartva. Ennek köszönhetően számos módon hasznosítható. Néhány fal visszaállításával újra két lakás lehet, melyet könnyedén külön-külön kiadhat, vagy az egyiket használhatja maga, míg a másik bevételt termel.

Az ingatlan jó állapotú, maximum kisebb állagmegóvó javításokat igényel. Két lépcsőn keresztül is fel lehet jutni az emeletre. A nappaliban lévő kifejezetten impozáns, építészetileg is szép látvány. Az emeleten leülős rész fogadja, amely kiválóan alkalmas olvasáshoz, megbeszélésekhez, elvonuláshoz.

Szobái kifejetten nagy méretűek. Külön kiemelném, a hatalmas ablakokat, melyek még nyitottabbá teszik a teret, rendkívül sok fény árad be rajtuk. A konyha-étkező, és a nappali a lakás központja. A különböző funkciók jól elkülönülnek egymástól. Egy térben helyezkednek el, mégis mindennek megvan a maga helye.

HÁZ
A csodálatos polgári épület külső és belső homlokzata is felújított. Modern LIFT segíti a lakások könnyebb megközelítését. Belvárosi mércével nézve viszonylag kis lakóközösséggel rendelkezik. Függőfolyosóról nyílnak a lakások, de ez a lakás a folyósó végén az utolsó.

KÖRNYÉK
Azoknak ajánlom a környéket, akik nem szívesen ülnek autóba, vagy ülnek tömegközlekedési eszközre. Hozzáteszem utóbbival minden gyorsan és egyszerűen megközelíthető, hiszen a 47-49 villamos, és a M3, M4-es metrók keresztül szelik a várost.

A Fővám tér 2 perc gyalog csodálatosan felújított terével. A Vásárcsarnok az egyik legjobb a városban, minden nap friss termelői áru várja az ide érkezőket. Duna parti séta itt napi rutin lesz, és ha sok az energia, érdemes átgyalogolni a Szabadság-hídon, és felmenni a Gellérthegyre, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a városra.

Érdemes ellátogatni a Bálnába, melynek kiülős helyei közvetlenül a Duna parton vannak. Számos kiállítás is várja az ide látogatókat. Ha szívesen enged az édes élvezeteknek akkor a Kemenes Cukrászdában garantáltan talál a kedvére való süteményt, vagy a Levendula fagyizóban fagylaltot. Kiváló éttermek, kifőzdék, pékségek, reggeliző helyek közül válaszhat a nagyon elegánstól az egészen egyszerűig.

Mondanom sem kell a Posta, bankok, boltok mind azonnal elérhetőek.

Ilyen különleges lakás kevés van a piacon. Ha izgalmas, egyedi ingatlanra vágyik, akkor megtalálta.

KIEMELKEDŐ ÁR-ÉRTÉK ARÁNNYAL ELÉRHETŐ 245MFT

Jöjjön el, nézze meg, a lakás élőben még jobb, mint a képeken!
Hívjon, egyeztessünk a részletekről még ma!
Érdeklődni: Csanádi Katalin Tel.: 70 454-0619 email: csanadi.katalin@oc.hu

Kapcsolat a hirdetővel
  • Csanádi Katalin

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest V. kerület


Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás, Budapest 5. ker.
    Budapest V. kerület, Párizsi utca
    BELVÁROS SZÍVÉBEN, POLGÁRI HANGULATÚ, FELÚJÍTOTT OTTHON!Fantastic home in Váci street in the middle of the Center! Information in English please scroll down!Budapest belvárosában a Párizsi utca és Váci utca sarkán található csodaszép (liftes) épületb...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest V. kerület
    1 napja, 14 órája
    250 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 5. ker.
    Budapest V. kerület, Havas utca
    KIVÁLÓ LOKÁCIÓ, JÓL ALAKÍTHATÓ, UTCAI NÉZETŰ LAKÁS! V. kerületben, a Belgrád rakpart és a Fővám tér találkozásánál, kívül-belül szép állapotú társasházban eladó egy 71m2-es, 2+1fél szobás, de könnyedén nappali + 3 hálószobássá alakítható, magasföldsz...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest V. kerület
    1 napja, 14 órája
    79 500 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 5. ker.
    Budapest V. kerület, Régi posta utca
    IGAZI PRÉMIUM LOKÁCIÓ AZ V. KERÜLET SZÍVÉBEN! A Váci utca és a Régi posta utca találkozásánál, kis lakásszámú, rendezett, kívül-belül szép állapotú, liftes, zárt lépcsőházas (nem körfolyosós) társasház 2. emeletén eladó egy utcai kilátású, kedvező fe...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest V. kerület
    1 napja, 14 órája
    62 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 5. ker.
    Budapest V. kerület, Petőfi Sándor utca
    Hangulatos 1. Emeleti Lakás a V. Kerület SzívébenKivételes lehetőség vár azokra, akik egy csendes és egyedi otthont keresnek Budapest V. kerületében. Eladásra kínálunk egy varázslatos lakást a Párizsi utcában, melynek saját lépcsőháza és páratlan han...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest V. kerület
    1 napja, 14 órája
    59 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 5. ker.
    Budapest V. kerület, Szent István körút
    Egyedi hangulatú öröklakás a város szívében!V. kerületben, a belvárosban, a Duna partjához közel elegáns nagypolgári lakás eladó, mely 3 szobás, felújítandó és rendkívüli lehetőséget kínál befektetőknek és otthonteremtőknek egyaránt. Az ingatlan egy ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest V. kerület
    1 napja, 14 órája
    87 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Csanádi Katalin

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest V. kerület