Eladó Társasházi lakás, Budapest V. kerület, Lipótváros, Kálmán Imre utca, 95nm, 138000000 Ft

138 000 000 Ft
Budapest V. kerület Lipótváros Kálmán Imre utca
1 hete, 1 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12350442
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 95
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Szeretne Ön Budapest nyüzsgő belvárosában élni? Szeretne része lenni a város lüktetésének, pezsgésének? Szeretne számos történelmi nevezetesség sétatávolságában lakni? Ha mindezekre igennel válaszolt, akkor Önnek ajánlom ezt a Kálmán Imre utcai, háromemeletes, klasszicista stílusú ház második emeletén fekvő, 95 m2 -es, nagy belmagasságú polgári lakást.

Az épület különlegessége, a szintek homlokzati díszeinek a kontrasztja. Az első és második szint sima tégla borítással rendelkezik, míg a felső szint gazdag homlokzati díszítéssel büszkélkedik.

A lakás praktikus elosztású, előszobát, nappalit, 2 szobát, fürdőt, WC-t, konyhát, kamrát, és egy tárolót is találunk benne.

Az előszobából nyílik a konyha, a WC, a fürdőszoba és a nappali.

A nappali TÁGAS, VILÁGOS, ablakain, - melyek a Kálmán Imre utcára néznek - ömlik be a napfény.

Mindkét hálószoba a nappaliból nyílik, a polgári lakásokra jellemző NAGYVONALÚ TEREKkel rendelkezik, ablakaik szintén a Kálmán Imre utcára néznek. Az egyik hálószobából közvetlenül a SAROKKÁDdal felszerelt fürdőszobába is be tudunk lépni.

A lakás 3,8 méteres belmagassággal rendelkezik, így LEHETŐSÉG van GALÉRIA KIALAKÍTÁSÁRA is.

A KONYHÁBAN BEÉPÍTETT BÚTORt találunk, gáztűzhellyel és mosogatógéppel. A közvetlenül innen nyíló kamra és tároló helyiség a további kényelmet szolgálja.

A lakás fűtéséről gázkazán gondoskodik, a melegvizet villanybojler szolgáltatja. Az ablakok fából készültek, dupla üvegezésűek.

Az ingatlanban 2024. januárjában villanyvezeték csere, valamint teljes festés történt.

A ház lifttel rendelkezik, a lépcsőház tiszta, a belső udvarra virágokat ültettek.

A KÖZÖS KÖLTSÉG 41.610 Ft., amely magába foglalja a vízfogyasztást is. A villany, és a gáz külön mérőórák szerint fizetendő.

A lakás tökéletes választás párok, vagy családok, de akár befektetők részére is. Olyan leendő tulajdonost keresünk, aki igényli a nyüzsgést, szereti érezni a város lüktetését, pezsgését.
BEFEKTETŐKÉNT is kitűnő választás ez az ingatlan, hiszen belvárosi elhelyezkedése, állapota és mérete miatt gyorsan kiadható.
Az ingatlan PER-, TEHER,- és IGÉNYMENTES, a vételár kifizetése után AZONNAL KÖLTÖZHETŐ. Igény szerint a vételár Euroban is fizethető.

A KÖRNYÉKEN rengeteg szórakozási, vásárlási, sportolási lehetőség van, a közelben találjuk az Operaházat és a Vígszinházat is. A számos éjszakai járatnak köszönhetően nem kell lemondania a késő esti/éjszakai szórakozásról sem. Akiket a történelem, illetve a város főbb nevezetességei hoznak lázba, elsétálhatnak a gyönyörű Parlamenthez, a romantikus Dunapartra, az izgalmas Szabadság térre, valamint megtekinthetik a Batthyány-örökmécsest, vagy a káprázatos Zsinagógát is. A gasztronómia kedvelői is jól járnak, hiszen a környéken hangulatos éttermek, kellemes kávézók, bárok nyújtanak tökéletes helyszínt az üzleti és a baráti találkozókhoz.
A KÖZLEKEDÉS kiváló, számos BKK járat megállója pár perces sétával elérhető. (busz, troli, villamos, metro, Nyugati pályaudvar)

Helyiséglista
Előszoba: 8,6 m2
Nappali: 29,4 m2
Szoba: 17,7 m2
Szoba: 17,5 m2
Fürdő: 4,5 m2
WC: 1,43 m2
Konyha: 10,4 m2
Kamra: 1 m2
Tároló: 4,4 m2
ÖSSZESEN: 95 m2

Szeretettel várom a hívását!


lift, összkomfortos, jó beosztású, világos, kamra, jó közlekedésű,

Kapcsolat a hirdetővel
  • Feketéné Gyöngyösi Ildikó

  • +362051-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest V. kerület

Lipótváros
Kálmán Imre utca


Hasonló hirdetések

  • Eladó 43 m2-es Téglalakás Budapest, V. kerület
    Budapest V. kerület
    Az V. kerületben, prémium lokáción a Parlament közelében, tulajdoni lapon 41 nm (a valóságban 43 nm-es), 1. emeleti, csendes, nagy belmagasságú 2 szobás lakás keresi leendő tulajdonosát.   Az 1910-ben épült, műemlékvédett, liftes ház homlokzatát pár ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest V. kerület
    1 napja, 1 órája
    99 000 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 5. ker.
    Budapest V. kerület
    BELVÁROSBAN UTCAI NÉZETŰ STÚDIÓLAKÁS ELADÓ! V. kerület belvárosában, közel a Váci utcához eladó egy I. emeleti, 26 m2-es, házközpont és infrapanel fűtéses, hűtő-fűtő klímás, csendes, napfényes, utca nézetű, 2018-ban felújított jó állapotú lakás. A há...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest V. kerület
    1 napja, 2 órája
    69 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 5. ker.
    Budapest V. kerület
    A Bazilikától pár lépésre, az Október 6. utcában, leginkább befektetők részére ajánlom megvételre egy különleges, műemlék épületben ezt a hangulatos, 66 m2-es, két tágas szobával rendelkező lakást. Az épület egy háromemeletes, romantikus stílusú átjá...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest V. kerület
    1 napja, 4 órája
    118 000 000 Ft
  • Eladó Társasházi lakás, Budapest V. kerület, Lipótváros, 68nm, 147000000 Ft
    Budapest V. kerület, Lipótváros
    Egyedi lehetőség befektetésre, irodának, rendelőnek, kozmetikának a belváros szívében! Budapest V. kerületében, Lipótvárosban eladó egy felújított, dupla komfortos, panorámás lakás . Ideális választás lehet Önnek ez a TELJES KÖRŰEN FELÚJÍTOTT, KÉT LA...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest V. kerület
    1 napja, 12 órája
    147 000 000 Ft
  • V. kerületben a Bazilika közvetlen közelében, napfényes, polgári lakás ELADÓ!
    Budapest V. kerület
    Budapest V. Bazilika közvetlen közelében, a belváros szívében 103 m2-es, 3 szobás, negyedik emeleti, jó állapotú, napfényes lakás ELADÓ! Az 5 szintes ház 1912–1913-ban épült, Haász Gyula és Málnai Béla tervei alapján. A ház műemlék. Az évtizedek alat...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest V. kerület
    1 napja, 14 órája
    129 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Feketéné Gyöngyösi Ildikó

  • +362051-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest V. kerület

Lipótváros
Kálmán Imre utca